Гришо допусна нелепа загуба в Мадрид

Българинът загуби от деветия в света Доминик Тийм
11 май 2017 21:22, Анисия Иванова
29
Гришо допусна нелепа загуба в Мадрид
Архив: Reuters

Ракета №1 на България Григор Димитров допусна поредна нелепа загуба в кариерата си. Този път това се случи на турнира на червени кортове от сериите "Мастърс" в испанската столица Мадрид с награден фонд 6,4 милиона евро.

Гришо беше елиминиран от 1/8-финалите на надпреварата, след като в драматичен сблъсък загуби от световния №9 Доминик Тийм (Австрия) след 6:4, 4:6, 6:7(9) за 2 часа и 36 минути. Димитров пропиля цели пет мачбола в срещата.

По този начин Доминатора поведе с 2:1 победи над хасковлията и в спор за място сред четиримата най-добри ще срещне 20-годишния хърватин Борна Чорич. По-рано през деня участващият в основната схема като "щастлив губещ" младок изненадващо елиминира Анди Мъри след 6:3, 6:3.

Подробности четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
карина преди 6 години
До 17Най-точната преценка !
15
0
 
3
 
! Отговори
да ама не преди 6 години
"Подготвен съм да съм номер 1 .Промених се ,сега имам други високи цели."
14
1
 
2
 
! Отговори
за кой ли път преди 6 години
Кое му е нелепото на поредната загуба?В третия сет водеше с 4 на 1 и бях сигурен че въпреки това ще падне.То си му личеше по играта че е глътнал бастуна.Всъщност той сам се би и подари победата на противника си.
13
2
 
4
 
! Отговори
да знаете преди 6 години
Григор Нелепий пак отпадна ,о каква драма.
12
2
 
4
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Доста от най-силните тенисисти отпаднаха. От първите 16 в ранглистата отпаднаха: Сок(15), Пуи(13), Монфис(16), Вавринка(3), Чилич(7), Цонга(11), Раонич(6), Бердих(14), Гришо(12), Анди Мъри(1), ... Така е в спорта. А можеше да е на четвъртфинала - много добре игра, имаше няколко възможности да победи, но не стана. Крайният резултат е, че Гришо е едно място по-нагоре в ранглистата и добави 80 точки за класацията си.
11
2
 
4
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 6 години
Гришо пак падна - е това новина ли е ? Ама била " нелепа загубата - ама корта бил " червен " ама сблъсъка бил " драматичен " .... жалка работа .
10
1
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
През седмицата се появиха закачливи снимки от фитнеса на Гришо и една деветкратна олимпийска медалистка от Румъния. Още тогава стана ясно, че ще му омекне ракетата при следващия мач. Винаги така става като се появят красиви жени край него, не му влияят добре на кариерата.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гришо моля те осъзнай се и остави тази дърта вещица никол! не може да мислиш за жени и спорт едновременно, виждаш че не ти се получава добре.
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво стана с прехаленото пед-алче?
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова може. Няма драма.
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Гришо пак загубил" ?? Стига бе, и това минава за новина??
5
8
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Така си е, Гришо е успял човек. Успя да мачка циците на Никол и Маша. Е, и родните мутри могат да се похвалят, че са мачкали циците на някоя Никол или Марийка, *** както беше онзи виц, има нюанси. Но от друга страна, бая повече пари са натрупали от него. Остава тениса. Ако някой си мисли, че това което е постигнал до сега, може да се брои за успех, значи сме смъкнали критериите бая ниско. Така че от всичко до тук написано, само това остава. Мачкай Гришо! ( та това и да са само циците на Никол)
4
3
 
24
 
! Отговори
От Хасково преди 6 години
Така е като не пие Хасковска уранжада.....Балък.......
3
10
 
8
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Нищо, здраве да е. Не може само да побеждава.
2
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За малко.....,но пак ни зареди с емоция,благодаря момче!!! С теб сме Гриша!Айде,сега е ред на троловете разбирачи да ни покажат как са плюи по успелите
1
6
 
2
 
! Отговори
ikvo преди 6 години
i...kakvo, da ne e postignal izvednaj zrial socializam ili razvit komunizam...?! kakva zaguba tolkova stanala?!