Тъжният Стоичков: Финландците са майстори в мазането на ските

Легендата не скри разочарованието си от България
16 ное 2020 11:23, Красимир Ангелов
35
Тъжният Стоичков: Финландците са майстори в мазането на ските

Най-успешният български футболист – Христо Стоичков, остана много разочарован след загубата на националния отбор с 1:2 от Финландия в София.

Още по темата
Легендата използва социалните мрежи, за да коментира срамното поражение на "лъвовете". "Финландците са майстори в мазането на ските. Но във футбола... Тъжно ми беше да коментирам този мач за милиони американци, които ни аплодираха като футболна сила през 1994-а", написа Христо Стоичков във Facebook.

Както е известно, през октомври Финландия ни победи и в Хелзинки – 2:0. Допреди тези два мача отборът на България никога не беше губил от скандинавския съперник, но силите вече са разменени.

В сряда "лъвовете" гостуват на Ирландия. В класирането в група 4 в дивизия "Б" от Лигата на нациите, нашите имат едва 1 точка и са на последно място в класирането. Ирландците са с 2 т., Уелс е лидер с 13 т., следван от Финландия с 12 т.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Йокин преди 3 години
''корифей'',не корифей,но е ДОКТОР-хонорис,не знам,по какво(за какво).А бе и треньор,на националите.
22
2
 
2
 
! Отговори
Стоичков – много кух преди 3 години
Футболните качества на Стоичков са обратно пропорционални на интелекта му. Имайки предвид, че е печелил Златната топка представете си колко е кух Стоичков, ама много кух
21
3
 
5
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Тоя по дрънкане на глупости се нарежда до "великите" бат Петю,Плевнелиев,Ж.Желев,Б.Борисов и още много др."корифеи"
20
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С какво Стоичков е виновен за това, че в България феновете нямат достойство и са съгласни клубните отбори да играят с някаква чуждестранна сбирщина вместо да тренират млади български таланти?За състоянието на националния отбор е отговорен ВСЕКИ ФЕН който ходи да вика за ЦСКА-София, Левски и Лудогорец и не им държи сметка за това, че искаме да играят с българи, а не с хора от Мозамбик. Трябва пълен бойкот с искане да играят с българи! Това е решението.
19
2
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Тоя индивид няма да го наричам христо, ицем стоичков и др., щото ... ами щото е много *** !!!Та, кюрде, точно вие, "героите" от сащ'94 ръководите футбола вече от много години и вие сте виновни за падението на Бъгларския футбол !!!Да, има и др., но ваша беше ролята да кажете, че футболът ни не е наред !!!Не искам да чувам повече за сащ'94, о-добре да не се бяхме класирали !!!Вие сте гробокопачите на Българския футбол !!!
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо ги надъхва,после ги були,Стоичкова работа.*** като ***,посланика ни по света.Тъпия разбирач!
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стоичков пак стана за смях.Стига си надъхвал тия лузери-националите.
16
0
 
7
 
! Отговори
и преди 3 години
Българите сме майсторите на корупцията никой не ни хвали
15
1
 
6
 
! Отговори
Вирусолог Стоичков преди 3 години
Този най-ми е интересен като обяснява за коронавируса.
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Извинявай ама ти можеш ли да мислиш.Имаме 20 прокажени седящи на празни щайги от бира крещящи с пълно гърло.Гледай ги като източник на зарази.Та тия гeйзepи бълващи отровни бактерии и вируси ако стоят 1 час и само викат или стоят 5 часа и освен че крещят уринират повръщат и *** на улицата кое е по-опасно за минувачите и живущите наоколо?Пак ти повтарям тяхното здраве не ме интересува.
13
5
 
8
 
! Отговори
Падаря преди 3 години
Ицо е най-големия!
12
0
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
До 9Ти къде живееш бе брат?Защо под мене няма кръчма, а двор с деца?
11
0
 
4
 
! Отговори
Психодиспансер преди 3 години
Анонимници!
10
0
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Когато шуробаджанащината навлезе във футбола -то той вече не е футбол,, а една чета от шуробаджанаци)))
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто на три пъти ми поискаха директно или с подставени лица четирицифрено число за да промотирали детето ми във футбола, въпреки че бе картотекиран и ползваше двата крака равнозначно, разбрах, че сме дотук. А като се разрових излязоха още и още по-големи далавери. И дотук. Той сам реши и прецени. Явно не съм успял да го възпитам, че може да се краде.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКолкото по-малко и по-кратко се събират заедно толкова по малък е шансът да заразят някой невинен.Не си прави илюзии повече ме интересува здравето на едноклетъчните които живеят на дъното на морето отколкото на тия отпадъци.Проблемът е че ще завлекат някой невинен.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Няма какво да мисля нали живея над кръчма която уж не продава заради К19.Обикбовено се изнася телевизор ,събират се отрепките клошарите и алкохолиците и общите работници от тия бооклуците на дневна надница в гумаджийница или строеж изкарват се каси алкохол и се почва освинването -крясъци,думкане викане свирене понякога се бият трупат отпадъци уринират където сварят понякога повръщат и *** на улицата.Тва при победа.При загуба пак се напиват и крещят ама вяло,и се разотиват.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано някое БГ поколение изпита тази емоция от Сащ 94!!!
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Високи са им заплатите и нямат стимул да играят.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе видя се кой е майстор по мазането на задниците

Спонсорирани публикации