Стоичков нападна Гризман: Когато е на терена, Барса играе с 10 човека

Каталунците трябва да го продадат, смята Камата
12 мар 2021 20:07, Красимир Ангелов
13
Стоичков нападна Гризман: Когато е на терена, Барса играе с 10 човека
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-успелият български футболист Христо Стоичков отправи сериозна критика към представянето на нападателя на Барселона Антоан Гризман.

След отпадането на "блаугранас" от ПСЖ на 1/8-финалите на Шампионската лига (1:4 и 1:1) Камата призова каталунците да продадат френския национал.

"Всеки път, когато Гризман е на терена, Барселона играе с 10 човека. Ако в клуба искат да направят нещо в дългосрочен план, трябва да го продадат", заяви Камата пред sportsport.ba, цитиран от в. "Ас".

"Тринкау и Брайтуайт задължително трябва да бъдат в стартовия състав. Не разбирам какво обаче прави там Гризман", допълва Христо Стоичков.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Стоичков – много кух преди 3 години
Футболните качества на Стоичков са обратно пропорционални на интелекта му. Имайки предвид, че е печелил Златната топка представете си колко е кух Стоичков, ама много кух
8
2
 
2
 
! Отговори
Стоичков преди 3 години
Стоичков като футболист беше един от най-добрите в света.Но като стратег и като треньор за нищо не става. Мнението му за Гризман потвърждава това. Гризман ще бъде заместник на Меси в следващите години. На настоящия треньор на Барселона му трябва малко време и.ще направи Барселона най-добрия отбор в света.Аз не съм фен на Барселона,но смятам че това ще стане за два до три месеца.Ще видим Стоичков какво ще каже тогава.Сега си прави реклама за да не го забравят,което показва щом за човек е.Явно...
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно и аз му викам на Х Ст кюрд хахахаа
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кюрда нищо не разбира от футбол. Т.н 4 -ти в света се оказаха с ограничен умствен багаж. Чичо Митко е най-Ентелектуалният от тях....
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той пък Стоичков за 120 милиона какво иска?За толкова пари - толкова.
4
6
 
13
 
! Отговори
Барцелона преди 3 години
Заради него и до ден днешен не мога да понасям този отбор, този *** не виждам как ни представлява нас българите!Гризман е класа, доказа го в национала на Франция на терена. И има още много хляб в него и още много да расте. Има си и собствен стил, във Франция е и модел за подръжание.А този да ходи да си показва средните пръсти някъде другаде, само ни излага с простотиите си!
3
4
 
25
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Стоичко,стига си злобял....Като има по-добри от теб....просто приеми факта!
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цял Кюрдистан го подкрепя.
1
18
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Само така, Христо!Сега всички патриотични българи трябва на секундата да застанем твърдо зад нашия велик сънародник, който храбро застана на лидерската позиция и пръв нападна Гризман. Всички, всички българи, дружно, като един, в железен юмрук да нападнем и ние Гризман!Така се прави държава!