Огромна емблема на "Берое" зарадва старозагорци

Посветиха пейки на легендата Петко Петков и фен №1 на отбора Димитър Чонков
25 май 2022 20:39, Красимир Ангелов
7

В Стара Загора откриха емблема паметник на символа на спорта в града – "Берое". Тя е изработена от цветни гранитни плочи, а височината ѝ е внушителните 3 метра и половина.

Освен обявеното откриване на емблемата, феновете бяха изненадани и с две специални реновирани пейки в Станционната градина.

Те са боядисани в зелено, а върху облегалките има вградени имената на легендарния "зелен" нападател Петко Петков и на признатия в града за фен №1 на отбора Димитър Чонков – Чонката.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До " номер 5 Левски" , същество , премери си температурата , и прочети историята , къде се е играл последния мач на Берое тогава и срещу кой! Дадоха ви една купа , та да не пасете все на голо , и вече почнахте да мучите !
5
6
 
0
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 1 година
И тия са някакви комплексари .... Да се радват, че се сбиха Левски и ЦСКА на финала 85-та година, и ни наказаха 2/3 от отборите ни за вечни времена, и Левски ги пусна на нашия стадион последния мач , иначе ставаше шампион Тракия, които бяха военен отбор като ЦСКА :)))). Ама те тия нямат грам чест, да ни благодарят за това. А иначе , понеже сме се класирали на световното в Мексико, и се оказва, че с дърветата на Берое и Тракия няма да стане, много бързо махнаха наказанията на Левски и ЦСКА :))
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ли с държавни пари?
3
0
 
13
 
! Отговори
. преди 1 година
Няма мое, няма твое, всичко е Берое!
2
2
 
9
 
! Отговори
Зара преди 1 година
Светът е Берое!
1
8
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Само Бирои исками да гледами пу чиливизура!!!