Половин милион лева за фермерите край Челопечене

Парите ще се изплащат от следващата седмица
10 юли 2008 19:05, Петя Славова
11
Половин милион лева за фермерите край Челопечене
Снимка: БГНЕС

Правителството дава половин милион за обезщетение на земеделската продукция край Челопечене.

Това съобщи министърът на земеделието Валери Цветанов.

Пострадалата площ от взривовете в склада за боеприпаси в района е около 1 километър.

Министърът допълни, че до средата на следващата седмица парите ще бъдат изплатени на земеделските стопани.

Емел Етем предложи на правителството да се съкратят броя на документите, които  пострадалите граждани и фирми трябва да дадат, за да получат полагащото им се обезщетение.

Преди ден цялостните щети край Челопечене бяха оценени на повече от 2 милиона лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
rip преди 15 години
най- лесно е да унищожат боеприпасите в циганскита махали така ще унищожат и безработица и тези които нищо не правят
9
0
 
0
 
! Отговори
съвсем случаен преди 15 години
Значи пак Правителството давали? Даваме Ние - народа , а те ги разпределят.И когато бъде осъдена България от някого в Страсбург пак ние плащаме, не ги плащат виновните, те така няма и да се открият. За да има правда - нека парите да бъдат събрани от правителството , а те нека да не действат за откриване на виновните. И ще се появяв ръководителите на държавата да ти приказват празни приказки по нещо незначително, а за тези огромни гафове с МО и МВР и пр. ще кажат, че органите са действали правилно.... Пълна идиотщина!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** които са виновни за краха на Българския народ ще гният в ада нека им преседне дано те заслужават да бъдат разчекнати и частите от телата им да бъдат разнесени из цялата страна за назидание
7
0
 
0
 
! Отговори
челопечене преди 15 години
да умреш от смях нема и една комбайнасофиянци спитепа и ко ли ви дремепа и на мен ко ли ми дремеще ви цитирам ботевТежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава! Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин, - грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия! Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да стане:ний сме синца с чаши в ръка! Пием, пеем буйни песнии зъбим се на тирана;механите са нам тесни -крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем,забравяме думи, клетви,и немеем и се смеемпред народни свети жертви! А тиранинът върлуваи безчести край наш роден:коли, беси, бие, псуваи глоби народ поробен! О, налейте! Ще да пия!На душа ми да олекне,чувства трезви да убия,ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу,на пук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте ! актуално нали?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
NEKA I TYAH DA GI DOBAVYAT ZA JAMIYATA V ST ZAGORA,STIGA S TEZI 4ELOPE4ENCI MAM DA IM E....
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
стига сте лъгали хората, бе нещастници
4
0
 
0
 
! Отговори
Alex преди 15 години
500,000 lv za Chelopechene !!
3
0
 
0
 
! Отговори
Alex преди 15 години
½ mil. leva za Chelopechene , a za restavracia na turska dzamia v Stara Zagora 2 mil. (2,000,000) leva ?!? CHUDESNO - BRAVO NA pravitelstvoto !!!!!!!!!!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Парите не ги дава правителството ! Парите се дават от БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ. Правителството не ги изкарва тези пари за да ги раздава, а само ги разпределя за най-нуждаещите се. Също важи за увеличението на пенсиите : те не са от правителството, а от постъпленията в бюджета от данъци. Моля да се прави това разграничение ! Благодаря !
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За ваше сведение метър и прозиводната му километър е мярка за дължина а не за площ!Тъпац*иПострадалата площ от взривовете в склада за боеприпаси в района е около 1 километър.