ДПС и ГЕРБ на балотаж за кмет в Сърница

Правото си на глас могат да упражнят 4256 души
22 мар 2015 09:05,
30
ДПС и ГЕРБ на балотаж за кмет в Сърница
Снимка: Архив Булфото

В Сърница се провежда балотаж за избор на кмет на общината.

Още по темата
4256 гласоподаватели ще избират между кандидата на ГЕРБ Мустафа Аликанов, който на първия тур получи 30,33% от гласовете и Неби Бозов, издигнат от ДПС, който спечели одобрението на 45,37% от имащите право на глас.

На проведения първи тур на 15 март избирателната активност в община Сърница бе 74,78%.

В град Сърница и селата Медени поляни и Побит камък са обособени общо пет избирателни секции. От общината са осигурили агрегати, които да гарантират нормалното протичане на изборния ден при евентуални проблеми с електроснабдяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: ДПСбалотажГЕРБСърница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ водят в резултатите в Сърница. Монопола на Дпс е разбит!!!Браво!
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хора мислете с главите си преди да пуснете бюлетината!!!Не обръщайте внимание на заплахи, че ако не гласувате за дадена партия няма да има работа...ако не гласувате за тези, които ви заплашват...няма да ги има!!Хубаво помислете, какво е направено за вас от досега власт имащите...и преценете...харесва ли ви или искате нещо по-добро!!!!Оставете за ден поне религията на заден план!!!Живота не е само религия!!Мислете правилно!Успех!
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом ЦВЪто е организакор на изборния щаб, можете да бъдете 100% сигурни, че ГЕРБ ще купи изборите.
13
3
 
4
 
! Отговори
HASAN AGATA преди 9 години
До АнонименHORA NIKOY NE MISLI ZA NARODA NE GLASUVAYTE ZA DPS DPS KAKVO NAPRAVI ZA NARODA KAKVO
12
2
 
5
 
! Отговори
hasan agata преди 9 години
До АнонименDPS VIN OT IGRATA 99% ELEKTORATRA MIZWERSVAT POGLEDNETE BOSOVETE S KOSTUMI ZA 5 , 6 000 LEVA I KOLI ZA PO 100 000, 250 000 LEVANE NA DPS AZ SAM TURCHIN NO SAM PRUTIV DPS
11
5
 
12
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Още един бастион на ДПС КЕ падне.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 7всъщност значението е, че дпс може безнаказано да подкупва електорат, а дали въпросния стимул е китайски ментак или 100 лева няма значение! освен това, времето цъка и за дпс, на следващите избори може да са аут!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До NOrdвъпроса е повече принципен! сърница е част от твърдия електорат на дпс! ако там изгубят, тогава и на други места ще спрат да гласуват за тях и ще отпаднат от властта!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
откога на подкупването взеха да му викат "стимулиране"?
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хора, преди да гласувате, спомнете си какво друго е направило дпс за вас през всичките 25 години, освен да ви лъже и ограбва?! нито ви е асфалтирало улиците, нито линейка ви е дало! само празни обещания, за да могат само функционерите да лапат и крадат!
6
1
 
6
 
! Отговори
NOrd преди 9 години
Какво е толкова важно това село, че всеки ден се пише че щяло да има избори там, да не е София, Варна или Бургас, то няма 5000 човека. Много важно, ако ще извънземните да спечелят
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 4"стимулира своите избиратели с часовници от по един лев за килограм!"Изобщо не си го разбрал значението на часовниците, а то е че на българите времето им цъка.
4
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора гласувайте за ДПС това е единствената партия която се интересува от мюсюлманите в Бг. Другите единстеено се сещат,че има мюсюлмани на изборите когато сте им нужни да се докопаят до кормилото на управлението. Не се потдавайте на лъжливи обещания гласувайте за ДПС това е партията..
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по часовника ще ги познаете продажниците! иначе дпс иска да мине много тънко: "стимулира" своите избиратели с часовници от по един лев за килограм! демек: нема власт- нема и мангизи!
2
11
 
14
 
! Отговори
Да преди 9 години
ХОра не давайте на ДПС да са на власт гласувайте за ГЕРБ.
1
2
 
22
 
! Отговори
don преди 9 години
Защо ДПС иска да потурчи българите които изповядват исляма.Защо ги занбират че са турци.След падането на българия под турско робство в родопите българите християни принодително са заставени да приемат исляма ако не глави са секли.Сега ДПС иска да ги направи и турци.В момента ДПС не провеждали възродителен процес като ислямизира определени общности и малцинства като ги принождава да приемат исляма , българите помаци ги прави на турци.Къде е държавата в този случай пак мълчи.