Правим го за БГ: Масово кръщене за продължаване на ДНК-то

Движение за национална кауза ще решава демографските проблеми
Обновена: 12 юни 2016 17:49 | 12 юни 2016 17:07,
36
Правим го за БГ: Масово кръщене за продължаване на ДНК-то
Снимка: Булфото

 "Правим го за БГ” е кауза, която е свързана с опит да направим популярна темата за раждаемостта, чрез наистина голямо кръщене, с което ще се опитаме през есента на 2017 година да кандидатстваме за рекордите на Гинес. Това каза телевизионният продуцент и учредител на Движение за национална кауза (ДНК) Андрей Арнаудов, във връзка с първото официално събитие на движението.

"Правилата са много прости- ако направите дете между 1 януари 2016 година, което вече естествено е минал период, до 1 ноември, Денят на будителите, през 2016 година, и качите селфи с позитивен тест за бременност или снимка от видеозон с хаштаг "Правим го за БГ” във Facebook страницата на ДНК, ще Ви поканим да станете част от това мероприятие през есента на 2017 година”, уточни Андрей .

По думите му, от движението възнамеряват да поканят Негово Светейшество Патриарх Неофит, който да извърши кръщението.

"За всяко дете, което бъде кръстено, по снимка, която получим с положителен тест за бременност или снимка от видеозон на нашия Facebook, нашата организация ще се постарае да осигури минимум 1 лев за хората с репродуктивни проблеми. Казвам минимум, защото сега започваме живота си и ще видим какви ще бъдат силите ни”, поясни учредителят на движението. "Важното е, че продължаването на нашето ДНК, е кауза, в която искрено и със сърцето си вярваме”, подчерта Андрей Арнаудов.

"Продължаването на нашето ДНК е голямата ни цел и смятаме, че към нея има два пътя, освен самият демографски въпрос като тема, това е отношението към българите в чужбина. 3,5 милиона български граждани, живеят извън страната и са най-големият инвеститор в България и към които нямаме достатъчно добро отношение”, посочи той.

"Вярваме, че природата е големият ни ресурс и трябва да развиваме туризма", заяви водещият."Втората основна кампания, която представихме е "Да създадем природа”, която е идея на Хилда Казасян и хората около нея. Големите курорти са стигнали до състояние, от което много хора не са щастливи, от бетона, който е излят там”, посочи той.

"Предлагаме да се опитаме да облагородим всички тези пространства в големите и малките курорти, като създадем природата. Бизнесът и общините заедно да засадят зеленина, да направят обществените пространства максимално красиви, така че да не се срамуваме от направеното”, коментира Андрей Арнаудов.

"Двете кампании "Да създадем природа” и "Правим го за БГ” или "За да го кръстиш трябва да се роди” ще започнат след около месец и половина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
blackbox преди 6 години
пълна глупост - кръщенето щяло да продължи днк-то...колко деца е отгледал андрей арнаудов, та се е загрижил другите да раждат.
19
1
 
1
 
! Отговори
БЕЗ преди 7 години
СЪЗДАЙТЕ УСЛОВИЯ ,ИКОНОМИЧЕСКИ И СОЦИАЛНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА ,,, ТЕ САМИ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ,,,,,,,
18
1
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 7 години
Опазил ни Господ от ДНК-то на Митьо Очите и такива като него !
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък едно ДНК...
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИстиИ дано младите се спасят, махайки се от тази безнадежна държава.
15
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пркаженото българско ДНК може да оцелее само ак осе слее са азиятски ДНК.
14
1
 
5
 
! Отговори
Скрий се преди 7 години
Нагледали сме се на мероприятия.И на некадърници като тебе,Андрейчо.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Май са ти прегрели реотаните.Какво общо има тук петолъчката?
12
0
 
13
 
! Отговори
Димов преди 7 години
"Движение за национална кауза"...простотиите нямат край.Те нямат собствени деца,обаче тръгнали да кръщават чуждите - "ваща мама докога"... ще търсите изгода на гърба на другите?
11
2
 
10
 
! Отговори
Льохман преди 7 години
Лицемери Иван и Андрей, като повечето чужди агенти в нашата политика. Ама така е, като нямаме контра разузнаване ще сме бъкани със западна агентура и цял билюк български ***, готови да продадат и майките си. Тия са като касапин- с едната ръка държи ножа и ти вади черния дроб, а с другата държи транспарант с надпис "Не на насилието!". А сега и вие правете деца, пък после Андрейчо ще ви купи биберони, бебешка количка, легло, дрешки, памперси и т.н. А бе като за старт 2 бона, ай правете деца де!
10
0
 
17
 
! Отговори
българина преди 7 години
Нека инициативата да е за хора говорещи български и да са с 11клас иначе ефекта заради нехората с лични карти ще е обратен за Българите
9
3
 
15
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Изповядването на исляма е белег за липса на всякаква култура.
8
10
 
4
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Отлично предложение дано младите да го чуят!
7
1
 
20
 
! Отговори
Самозалъгват ли се? преди 7 години
Масовото кръщение с Еминето дето не ще да махне забрадката ли ще почне?Това тъкмо ще реши проблема. Щом се кръсти, няма да има нужда да носи забрадка.Ако пък някой сериозно е решил да се справи с демографския проблем, нека да прецени дали може да постигне две неща - осигуряване на европейски заплати и на работни места. Само тогава младите хора няма да напускат родината си и ще раждат повече деца.Който не може да се справи с тези два проблема, няма да се справи и с демографския.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И гномчето ли търси място под политическото слънце ?
5
5
 
3
 
! Отговори
Икономов преди 7 години
По принцип, правилното възпитание в социално-обществени ценности изисква, когато двама души искат да си правят дете, предварително да поискат разрешение за това от нашите членове и членки по места. Последните (членовете и членките) следва да вземат решение. При необходимост, те може да изземат функциите на младото момче (или на младото момиче, но това по-рядко и не изцяло) с цел получаване на по-качествен краен резултат.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видя ли ги тия бягам надалече, сега и народни будители станаха.
3
3
 
19
 
! Отговори
БОГ преди 7 години
Каня всички мюсюлмани в България на това кръщене... Масово покръстване... :D
2
3
 
15
 
! Отговори
БОГ преди 7 години
Каня всички мюсюлмани в България на това кръщене... Масово покръстване... :D
1
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Късно е, късно е, чада мои! И по пет деца да започне да ражда българката, не можем да ги стигнем шведите...