Млад мъж блъсна 10-годишно дете във врачанско село

Шофьорът бил без книжка, но твърди, че не карал бързо
24 сеп 2016 20:20,
8
Млад мъж блъсна 10-годишно дете във врачанско село
Снимка: Архив, Булфото

Млад мъж блъсна 10-годишно дете, отглеждано от приемно семейство, във врачанското село Бъркачево, пише bTV.

Снощи 10-годишният Ради си играел на метри от дома си със съседски деца, когато по улицата се задала кола, която го блъснала.

Момчето останало под автомобила. То е с гръдна травма в реанимацията на врачанската болница. Майка му е неотлъчно до него. На този етап състоянието му е стабилно.

Шофьорът твърди, че не е карал прекалено бързо. Той призна, че е карал без книжка, но изтъква, че не е употребил алкохол.

В селото често се оплакват, че колите просто прелитат. По думите на кмета на селото Георги Георгиев полицията се бори, но явно не й достигат сили.

Шофьорът го грози глоба или лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
10
 
! Отговори
Стоп на ТЕРОРИЗМА!!! преди 7 години
ЗАТВОР за *** БЕЗ КНИЖКИ В България.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Той призна, че е карал без книжка, но изтъква, че не е употребил алкохол."Да се смееш ли, да плачеш ли?!? Шофирането без книжка явно се наказва различно - ако е трезвен е едно, ако е пиян е друго.Всъщност даже да си пиян и да караш без книжка би трябвало да е по-леко като наказание(загуба на самоконтрол, заради алкохола, да речем). Докато да си трезвен и да караш без книжка - това вече е умишлено деяние(осъзнаваш, че нарушаваш закон И ВСЕ ПАК ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГО НАРУШАВАШ).
2
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 7 години
Там това е модерно,също да пият здраво и да шофират.Така правят "истинските" мъже
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип заглавието е " пиян цхххххх,без книжка, блъсна дете и избяга от местопрестъплението " Но неразбирам защо престъпленията им, които са всевъзможни, продължават да се прикриват умишлено. Което пък от своя страна ме кара да се радвам,когато прочета за пребити милиционери, вие знаете от кой.