26-годишен почина при катастрофа на пътя Венец-Карнобат

Ударили са се челно "Мерцедес" и товарен автомобил
18 яну 2017 20:08,
19
26-годишен почина при катастрофа на пътя Венец-Карнобат
Снимка: Архив, Булфото

26-годишен мъж е починал при катастрофа по пътя Венец-Карнобат, в близост до Карнобат, съобщиха от МВР пред "Фокус".

При инцидента са се ударили челно лек автомобил "Мерцедес" с бургаска регистрация и товарен автомобил с пловдивска регистрация. Мерцедесът е навлязъл в лентата за насрещно движение.

При удара на място е починал шофьорът на леката кола – мъж, роден през 1991 година.

Неговият спътник е в тежко състояние, закаран е в Спешно отделение, като предстои да се изясни здравословното му състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Алоу... преди 7 години
Коментар 1,генерал Радев встъпва на 22 януари на поста си, какви те гонят. ... Днес е 18, или ти предплатиха 3-4евро да плюеш без да си в час?! Гну'сни бокови ***! А момчето Бог да го прости, никой не е застрахован. .......
7
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 7 години
До номер9 Не всявам паника просто казвам ,че трябва да се съобразяваме със зимните условия!Днес имах предвид отсечката Елхово -Средец около 9 часа сутринта.И не карам с гуми от Кауфланд!
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Днес и аз ходих до Бургас но въпреки,че съм с нови зимни гуми дори и за миг не съм карал с повече от 50 -60 км"Стига всява паника. Днеска - Стара Загора -> Казанлък -> Карлово, с Алфа 159 Q4 - на завоите 80/100, на правите отсечки 130/140. Даже не святкат корекциите. Нови зимни Continental WinterContact 245/45/18. Ти с какво караш? Дебика 13 цола на промоция от Кауфланд ли?
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А аз днес не дрифтих ,карам също мерцедес и се движих с 40км/час извън града ..... и аз се въртях"С Мйерсидйесите и Беееемветата - айде у десно, на аврйики, отбили, да чакате пролетта. Писна ми да ми поднасяте на всеки завой или да се молите да тръгнете, като спрете на светофар. Като колите ви имат проблеми зимата - не ги карайте. То задно, с изтъркани летни ви е специалитет явно...
4
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Днес и аз ходих до Бургас но въпреки,че съм с нови зимни гуми дори и за миг не съм карал с повече от 50 -60 км.Колкото и да се чистят пътищата не може да се кара ,като през лятото дори и с Мерцедес!
3
5
 
19
 
! Отговори
до мастъра с мерца преди 7 години
Аз карам Ауди с Quattro, що така не съм се въртял никога, освен на полигон, кога й подам газ с напълно навит волан? Къде си тръгнал ти с това задно на поледица? В такова време само истинските коли трябва да са на пътя, другите пред блока в чакане на по - благоприятни условия.
2
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Венец Шуменско пък изобщо не се чисти. Вътре в селото не е минала една машина. Тартор е Бейзат Яхя - Турския Чоков авер на Боко *** и Златев.Само ГЕРП!
1
21
 
23
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Поредната трагедия, случила се под управлението на радев! Откакто той е на власт, трагедиите се увеличиха!