Каруци и прашасали коли на наказателните паркинги

Собствениците не ги търсят, дълговете - близо 5 млн. лева
26 фев 2017 12:50, Александър Попов
24
Каруци и прашасали коли на наказателните паркинги
Снимка: Булфото, архив

Десетки изоставени автомобили в цялата страна събират прах и дългове из наказателните паркинги. Само в София броят им е над 250, като някои от тях не са потърсени близо 10 години, съобщава Нова тв.

Натрупаните дългове към общината са близо 5 милиона лева дългове към общината. Собствениците обаче не ги търсят.

Сред изоставените автомобили има истински антики, които вече не се произвеждат, а до наказателния паркинг са стигнали заради неправилно паркиране.

Дългове в паркингите вече трупат и каруци, които са били конфискувани по същата схема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наказателните паркинги са незаконни и да се закрият. Никой няма право да отнема частно имущество поради не спазен ЗДП.
17
0
 
7
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Белите хора за непотърсени в срок вещи правят търгове
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"малката" разлика между България и Ню Йорк например, е че в България една паркирана според правилата кола, може след ден-два да се окаже неправилно паркирана поради промяна в закон или наредба, а собсвеника й изобщо няма да знае за тази промяна, намирайки се примерно в Ню Йорк от 15 години.
15
0
 
2
 
! Отговори
РомЪ преди 7 години
Айшам зеха мги каруцъта бе! Лани, пролетоска до назе на моста с лъвовете. Аз кат искат 100 лева, ем как да нги зема беее. И яла те.
14
1
 
1
 
! Отговори
30 дни преди 7 години
До ИзвънземенЕто ти малко матерял за четене, само забележи че чакат 30 дни а не 10 години. Ето така действат развитите страни.https://dmv.ny.gov/registration/abandoned-vehicles
13
2
 
6
 
! Отговори
Тръмп преди 7 години
До ИзвънземенТо си личи кой е *** тук, първо започваш с обиди защото след 5-ти клас едва ли знаеш друго пък и от работа на село друго не се научава. Докажи че "Никой в цивилизована страна не ти продава колата на публичен търг ако не си я потърсиш в едногодишен срок" както сам пишеш ... със сигурновт не можеш, но да драскаш си про. Моля те остави чашката и направи малко проучване. Ако си затруднен ми се обади ще ти пусна интернета а ако искаш ми ела на гости в САЩ да видиш тук как е
12
3
 
8
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
До BrainВ цивилизованите страни, правят точно така. Държат ги на наказателен паркинг, недей да лаеш като не знаеш. Никой в цивилизована страна не ти продава колата на публичен търг ако не си я потърсиш в едногодишен срок, *** такъв. Такива като теб само ревът как било в цивилизованите страни и защо не се действа както там а сега реве що така било. Ти си ***, честно.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно като се върнат собствениците на тези коли от чужбина и не си намерят колоите, където са ги паркирали по правилата, какво става? Отиват в МВР и съобщават - открадната ми е колата, кога не знам, 10 или 15 години не съм в България. МВР дали знае, че колата е открадната от държавата и е на наказателн паркинг, за да трупа сума за плащане към мафията?
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли си мисля, че собствениците им са ги паркирали според правилата и са заминали задълго за чужбина. После Фандъкова или някой друг мафиот променя правилата, там изведнъж става забранено за паркиране и колата се озовава на наказателен паркинг.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При бпйко икономиката е така - видим резултат. Пари се въртят *** виртуални - де факто пълна мизерия!
8
2
 
21
 
! Отговори
Brain преди 7 години
Всеки с малко мозък няма да чака 10 години за да благоволи някои си да си потърси трошката.Не знам аз ли да им измислям закона на тези и се чудя онези 200 депутата какво правят по цял ден. Прекарайте едно законче деее, моля ви се ...Кочинката да се чисти на всеки 365 дни, и след това отиват на публичен търг. Така правят в цивилизованите страни, хайде моля събодете сеее вече
7
1
 
22
 
! Отговори
Охранителят- София преди 7 години
Халай да са им! Със здраве да си ги ползват! Банда пладнешки обирджий! Вдигат ти колата и над 200лв. се бъркаш в джоба! Носете си ги ,сами се сещате къде,нищо че е прошка днес ,аз на никой лошо не съм направил ,а само дърво ям,че и от държавата!
6
0
 
24
 
! Отговори
Хайде сега !!! преди 7 години
...Който е измислил и въвел тези закони да плаща . И да не се крие под съдийския и адвокатския имунитет ! ! Да плащат магистратите за лошите си закони .
5
2
 
26
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Наказателният паркинг е сбъркана схема ! Тъпите общинари са се самонаказали. Ефективният метод е скоби на колелата. Тогава всички плащат. Уф... кога този град ще се управлява от интелегентни хора, а не от самоковски и проче *** !
4
7
 
14
 
! Отговори
предложение преди 7 години
да ги продадат и раздадат парите на сираци
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги пускат на публичен търг.
2
8
 
22
 
! Отговори
Я гледай.... преди 7 години
Нали сме били обеднели бе ,ей? При соца къткахме колите , защото знаехме че друга не можем да купим. А Сега...Хрърлят колите на наказателния паркинг и си купува друго. А тия от паркингите и кметствата да пият по една студена вада и да въздешат по соца.
1
0
 
33
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 7 години
"Натрупаните дългове към общината са близо 5 милиона лева дългове към общината."Никой ли не чете какво се пише в тоя сайт?