Да изкарваш 2000 лева, докато спиш? Може! В България...

Компания наема човек за позиция "експерт по съня"
Обновена: 21 май 2017 10:23 | 21 май 2017 10:13,
26
Да изкарваш 2000 лева, докато спиш? Може! В България...
Снимка: visualhunt.com

Уникално за страната ни предложение за работа се появи тези дни. Българска компания наема човек за една от най-желаните професии в цял свят – "експерт по съня". Той ще има задачата да изпробва и оценява различните матраци, предлагани от фирмата, срещу брутна месечна заплата от 2000 лева. Служителят ще оценява матраците във видеа, в които описва всеки модел.

Всяка вечер той ще спи на различен матрак, който ще бъде доставен в дома му през деня. Неговата задача е да даде изчерпателна информация за характеристиките на продукта и за качеството на съня, което той осигурява. Видеопрезентацията пък може да бъде заснета с обикновен смартфон.

Избраният за позицията ще премине едноседмично обучение, по време на което ще получи подробна информация за матраците, за да се превърне в професионален оценител.

"Идеята е този човек да даде обективно, но и професионално мнение кой модел е добър и кой не чак толкова", обясни управителят Теодор Боев пред "Труд". Той споделя още, че компанията е успяла да се наложи с иновативен и нестандартен маркетинг, макар че е на пазара само от няколко години.

Боев признава, че идеята е взаимствана от популярен сайт за резервации, който преди време предложил щедро възнаграждение за сходна позиция – експерт, оценящ качеството на услугите, като прекарва по една нощ в хотели по целия свят. След извършена проверка се уверили, че никоя компания у нас няма подобна позиция.

"Като специалисти в бранша смятаме, че това, което хората търсят, е независимо мнение, а не просто реклама", коментира управителят.

Съвсем очаквано, интересът към позицията е висок. Само за първите 24 часа от обявяването й са се записали близо 30 кандидати. Единственият недостатък на предложението е, че работата не е постоянна, а само за два месеца. В компанията са изчислили, че това е необходимото време, което ще е нужно за оценка на всичките им продукти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано не съм видял дано колега го видя че тия ятаци разбиха народа с глупости *** после ще теглят ако съвеста ги зачука ама докато не се опарят и изреве някои от тях спирачка няма
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То ще да е от салатата *** горния вижда
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че те със салатата и като се присмива може и над 10 да хване то като се напие не се знае какво прави не че си няма помощници
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може на вилно парти с бизнес партниори на салатка и да викаш оня де не черпи е нам кои си другия може да изкара и 5000 само от ракията господа
19
0
 
4
 
! Отговори
Некъв пущиняк преди 6 години
Мога да кажа,че на две гоЛеми си лягам на земята и ми е екстра
18
0
 
6
 
! Отговори
хммм преди 6 години
Да изкарваш 2000 лева, докато спиш? Може! В България...В Германия може да изкарвате и повече, ще ми минават араби,*** и всякаква друга паплaч, накрая на дърти години като ви намерят полицаите ще ревече че насила ви били закарали там и ще пищат и за вас статии колко борбена личност сте, особено в подобни помии като днес бг
17
1
 
16
 
! Отговори
Плеймейтка преди 6 години
И аз вадя по 2000, даже по 3000 лева докато спя с разни заможни господа бизнесмени.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз получавам 3000 лева докато с.ера
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са онези мърморещите червени тикви, дето обясняваха, че в България всички работят на минимална заплата?
14
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз например, толкова се умарям денем, че вечер докато хапна и съм заспал на дивана още в осем, после към полунощ с мъка се добирам до спалнята и така до шест сутринта. Не ми пречат нито матраци, възглавници, чаршафи,просто лягам да спя. А жената,все нещо не й е наред,вентилатора в банята шумял,климатика на съседите тракал, някой й тропал, асансьора бил шумен. Явно е легнала не да спи,а да се услушва. Май не е до матрака, а до главата.
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако *** в леглото ще има ли бонуси?
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да поговорим по темата. коя е фирмата ? адрес ? контакти ?
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалгарките изкарват повече в леглото топ кек
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ще оценяваш ли матраците, докато правиш секс? Все пак добрият матрак си е важен за това.
9
0
 
12
 
! Отговори
Смех преди 6 години
Ася Капчикова - п*макинята, че се възмущава на друга жрица - Джулиана Гани, че няма мозък и че ще дарява силикон втора ръка, кога ще я пуснете тая статия, ще има много коментари. =)
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако в някой ден оценяващият е притеснен и изнервен, то заради безсъние по тази причина, може да прецака оценката и на най- якия матрак. Глупости на големи търкалета.
7
1
 
24
 
! Отговори
jjk преди 6 години
Венцислава Вельова сигурно е от Пловдивско. "Оценящ" съществува само там.
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче и това беше нищо в сравнение с тия които пък отказваха да я работят.Докато един ден мой набор от Камено,Бургаско не и заби един в главата и и изби 2 зъба. По принцип за посегателство на по-старши сеполагаше дисцип, но командира потули работата и сам лежа десята в ареста.Мдаааа,не напразно казваха че в казармата се става мъж.Научаваш се да поемаш отговорност,ако ще правиш нещо да е като хората,ако се издъниш-да си носиш последствията и да търсиш начин да се самоусъвършенстваш и бориш
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая същата зверкиня си отмъщаваше ако останеше недоволна от някой боец.За да командироват някой за работа в къхнята здължително се взимаха намазки от ***-на войнишки жаргон шомполиране.Ако пича не се беше представил на нивото на нейните високи критерии операцията отстрани изглеждаше все едно искаше да му вади зъб през дирника.И на всичкото отгоре пищеше с един фалцетдръж се бееееее,пикльооооо
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вземете на работа санитарният ни инструктор от казармата медсестра сержантТя си броеше службата не на години а колко пружини за русенско легло е издънила в медпункта.За 17 години беше направил две чисто нови на хамак и се кахъреше че до 20 за пенсия ще остави третата недовършена.