Красимира за убития холандец: Съжалявам, нямаше как да помогна!

Тя коментира още, че той е бил жив, когато са напуснали жилището му
33
Красимира за убития холандец: Съжалявам, нямаше как да помогна!
Снимка: архив, Булфото

"Нямам пряко участие, бях там, знам кои са го извършили. Предполагам, че ме викат за свидетел, но може и като съучастник. Но аз бях заплашвана, надявам се това да окаже някаква роля. Бяха трима българи, които се занимават предимно с това. Супер бързо стана всичко, не ги познавам.

Самото деяние не го видях, видях как влизат и излизат. Моята роля бе само да позвъня на вратата на човека, за да влязат. Видях, че го удрят, но когато си тръгнахме беше още жив, по-късно е починал. Никой не е очаквал, че така ще се развият нещата и ще се стигне до най-лошото. Искрено съжалявам за човека, но и нямаше как да му помогна".

Това заяви 21-годишната Красимира Костова от Бургас веднага след делото за екстрадиция в Окръжния съд.

Още по темата

Младото момиче потвърди, че е съгласна доброволно да бъде предадена на холандските власти.

По закон тя има право да обмисли решението си в тридневен срок. По тази причина същинското дело за екстрадицията бе насрочено за 26 юни.

Дотогава се очаква да пристигнат и писмените гаранции от страна на холандските власти, че ако бъде осъдена и желае да излежава присъдата си в родината, българката ще бъде върната обратно.

Убийството, в което бе заподозряна Красимира, е извършено на 20 март, а жертвата е 65-годишен холандец, който имал частна плантация за марихуана в дома си.

Най-вероятно тя е била обект на посегателство от страна на българската банда. Когато местната полиция пристигнала на адреса установила, че плантацията е прясно обрана.

65-годишният холандец е бил вързан на стол със свински опашки и тиксо. Именно по една от лентите тиксо е открито ДНК от Красимира, както и черен косъм, който също се свързва с нея.

Свидетели пък установили, че 3 или 4 лица излизат от жилището на жертвата, като направили и снимка на българката, която разпространили в местен сайт. Все още не е ясна конкретната причина за смъртта на холандеца.


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млада и хубава,но вече със съсипан живот.Явно,в главата и вместо сиво вещество има бръмбари.
26
1
 
22
 
! Отговори
16 преди 3 години
Трима, бях с тях само да звънна, пък не ги познавам......тази по лъжи ще надмине и някой обединени в политиката личности.
25
2
 
4
 
! Отговори
15 преди 3 години
Много си наивен, горкият. Виж присъдата на Брайвик - 77 убити - 21 години затвор. Западняците са си повярвали и са свалили гащите.
24
3
 
11
 
! Отговори
:( преди 3 години
Тази си е заслужила едни 10 годинки в гаден пандиз. Пожелавам и го. Джубре.
23
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са децата родени в демони-крацията. Харесват ли ви? Да много са убави! Да убият човека заради трева! Бах мама.му докъде я докараха селянжърите! Какво ли поколение ще отгледа тази и какви ли бандити ще отчува? Прави се че нее знаела за какво звъни на вратата! Не била съучастничка! Тези ги разправяй на тиквата от банкя на самоковската даскалица и на партиината съклецарка цецето цацата! Те със сигурност ше ти поверват щото са ноооого "умни"!
22
0
 
19
 
! Отговори
10г затвор преди 3 години
Само да звънна за да отвори = съочастник. Пандела за 10г да и дойде мозъка (може би)
21
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен си е съучастие, пък нека разправя че не била съучастник. Първо, щом е позвънила за да отвори потърпевшия, значи я е познавал. А като е отивала към дома му, защо не се е развикала на улицата и не е потърсила начин да се измъкне преди да се стигне до престъпление? Тя е знаела защо отива там, имала е намерение да им съдейства да влязат, като не я е интересувало какво ще се случи по-нататък, но е била наясно, че не отиват да пият кафе с пострадалия.
20
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладко бургаско цепеняче!
19
4
 
1
 
! Отговори
токо преди 3 години
До Анонимен 16

Аз го казвам,айде ела,да те видя,какво точно ще ми направиш,клавиатурен побойник.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубава работа ама....
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая е Ромка !!
...
Че по нищо не се различава от българките.
Това ли е разделителната линия? Ромите са престъпници, а тези които не са са българи?
16
17
 
7
 
! Отговори
дааа преди 3 години
Тая е Ромка !!
15
5
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 3 години
До ДС

ще се измъкнат, дори по-леко. колкото по-бяла е държавата, толкова по-малки са присъдите и толкова по-хубави са условията в затвора.
14
3
 
17
 
! Отговори
ДС преди 3 години
СЪД. Но нека я осъдят в чужбина да види какво е съд. И нека хванат и останалите 3-ма. И тях в Холандия да съдят. Да видят дали ще се измъкнат както в БГ.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не е престъпление да звъннеш, а ако после са те заплашвали е разбираемо, че не си ги издал... затова може да излезе след 1-2 години..
но в случая може да проверят дали момичето, не е знаело предварително защо отиват на този адрес - т.е да го свитнат и да му вземат тревата..
ако е така, като нищо 20 години...
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА КАЖЕ СЪУЧАСТНИЦИТЕ ОТ КОЙ ЕТНОСТ СА?
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА НЕ ЗАБЛУЖДАВА ХОДЕЛА Е И ДРУГ ПЪТ. И ДА НЕ СЕ ПРАВИ ......
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Втори път повтаря,че това са българи и до тук,е кои са,те ги знаят,не е тя първата дето ще ги каже,значи са някои други пък вързали свински опашки като патент,щом са имали широка тиксо лента за устата която върви и за крйници като леплива и обмотана стяга яко,а и те са там,ако са *** на тикксо как тогава са повлекли и въженца за опашки по очибиещо за случайни погледи при това супер бързо станало всичко
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
младо моммиче, с глупости се занимава...
сега ще търка пейката години в холандксия пандиз
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Же
ЖЕНАТА ОТ ДРУГ МАТЕРИАЛ НАПРАВЕНА С ЗВЯР .ДА СЕ ЛЕГНЕ ПАК ЦЯЛА СИ ОСТАВА. От РАДОЙ РАЛИН