Бруталната машина на ДС: Била ли е агент на Юлия Кръстева?

Коментар на литературен критик и музикант пред Bulgaria ON AIR
3 апр 2018 16:15, Анисия Иванова
50

10272 гледания   |  Още видео
Световно известният философ се оказа поредния високо ценен българин с досие. Миналата седмица Комисията по досиетата разкри агентурното минало на Юлия Кръстева.

Тя е вербувана на 19 юни 1971 г. Кръстева е работила като агент и секретен сътрудник под псевдонима Сабина. Какво всъщност знаем – какви са фактите и защо скандалът гръмна сега: коментират в предаването "ОколоСветско" литературният критик проф. Миглена Николчина и музикантът и общественик Стоян Михалев.

Мъртвите души на ДС – ще научим ли някога истината?

"В момента живеем в ситуация на държавна измяна от страна на правителството в съучастие с опозицията и президента. България се отклонява от своя евроатлантически курс. Досието се вади точно сега, за да се удари българската интелигенция и да се измести фокуса от това, което се случи миналата седмица с експулсирането на руски шпиони.“, каза Стоян Михалев.

Отклоняване на вниманието ли е внезапното разкритие – кога ще бъдат разбулени тайните на миналото?

"Време е да лишим от работа онези, които постоянно вадят досиета и омаскаряват хората по този ужасяващ начин", заяви в студиото на Bulgaria ON AIR проф. Миглена Николчина.
 


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
николай василев преди 11 месеца
Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия Р Е Ш И : установява и обявява принадлежност към органите по чл. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия на: ............................................ ................................................ ................................................. Три имена Румяна Лъчезарова Станче
40
0
 
0
 
! Отговори
ПЪРВАНАТА преди 11 месеца
До ОО7
МИЛАТА ТЯ ВИЖТЕ И ЛИЦЕТО, КАКВА НЕВИННОСТ-КАКВО БЕЗОЧИЕ
39
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Физиците Алън Сокал и Жан Брикмон в книгата си "Интелектуални мошеничества" (1997) изобличиха директно научните недоумения и дивотии на, както е написано тук, "световно известният философ" Юлия Кръстева! Но кой да чете?
38
0
 
0
 
! Отговори
Компетентен преди 11 месеца
До Анонимен 35
Права или привилегии? Кое е по-точно.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Кьорсуфра
Пиши на Кирилица бе неграмотник!
36
1
 
0
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 11 месеца
Tia dosieta triabva6e da badat uni6tojeni s padaneto na kumonisma,A ne da se ispolsvat sa kompromatna voina.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Джендър идеологията е създадена от една феминистка. Използва непознаването на принципите, залегнали в създаването на обществото, за да го руши. Основната насока на джендър идеологията е насочена СРЕЩУ мъжете. Феминизма не е борба за равенство, а борба за права. Феминистките водят скрита и не толкова скрита война срещу света с цел лично облагодетелстване. Чуете ли за феминистка, бягайте - пълна липса на морал и справедливост не ви трябва. Ако не можете да бягате - удряйте докато мърда.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До ОО7
А чувал ли си имената на говорившия Михалев и професорката Николчина? Щото аз - не. А познавам стотина интелектуалци от висока проба. Някои от тях бяха набеждавани, че са работили за ДС. Да работиш за сигурността на държавата е нещо, съвсем различно от това да клепаш, да доносничиш! Като правило, доносниците сега най-много псуват ДС. Мога да дам примери, от които на някои ще им почервенеят ушите!
33
0
 
10
 
! Отговори
Иза преди 11 месеца
До Анонимен
След като е световна величина, трябва добродушно да не говорим за нея, а само за други? Коя е нейната индулгенция, че има щипка шарлатанство и малоазиятско излъчване? Тя е част от тези интелектуалки-морализаторки, които говорят за свободно мислене, а иначе са женички комбинатвни и безпардонни. Във Франция е била критикувана за използването на научни и математически термини, които не познавала за да бъде лингвист, семиотик, философ, психоаналитик... Du baratin, du baratin!
32
0
 
5
 
! Отговори
ds преди 11 месеца
Голяма работа
31
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Откога да си доказан агент на ДС е омаскаряване бре ?! И к'ва е тая 'интелигенция' доносничела за българи ?!
Пфу !
30
2
 
6
 
! Отговори
ОО7 преди 11 месеца
По-големи глупости отдавна не бях чувал.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тази, заедно с нейното гуру Дарида са в основата на джендър-идеологията, така че не се учудвам, че е доносничала на ДС. Джендъризма е неокомунизъм.
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нормалните хора нямаме досиета, а тези Бог ще ги съди. Впрочем те вече са осъдени от Божието правосъдие-тежко им.
27
2
 
19
 
! Отговори
:) преди 11 месеца
Който има досие и е бил доносник да му мисли. Честните хора НЯМАМЕ и не ни пука.
26
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ЩЕ ПОВЯРВАМ, ЧЕ ТАЗИ КОМИСИЯ Е БЕЗПРИСТРАСТНА, КОГАТО ПУБЛИКУВАТ ДОСИЕТО "БУДА", ДОСИЕТО "ИВАН" и други подобни.
25
8
 
11
 
! Отговори
НЕНУЖНИ преди 11 месеца
КОМИСИ4ЯТА ЗА ШАНТАЖ СТРУВА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ 60 МИЛИОНА НА ГОДИНА.
А НЯМАЛО ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И МАЙКИТЕ.

Да се публикуват всички досиета - те не са секретни. Така всеки ще може да си прави заключението, а смукалата на още една група паразити ще бъдат отлепени от бюджета.
24
3
 
11
 
! Отговори
До: рубладжийски... преди 11 месеца
Забравил си агент Буда - бате ти Боко...
...ама май не е случайно...
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До рубладжийски партии

Плонди, нали си знаещ - глу,пав си много.
Кажи да ти сменят листчето, че това вече омръзна.
Вече две седмици ни предлагаш този текст по пет пъти на ден.
22
2
 
10
 
! Отговори
ПЕНКО преди 11 месеца
ЛИТЕРАТУРЕН КРИТИК ...ПРОФЕСОР !!! ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ПРОФЕСОРЧЕТАТА И ПРОФЕСОРЧИНКИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПОВЕЧЕ ОТ АРМИЯТА НИ !!! КАКВО ДОПРИНЕСОХА ТЕ.ТЕ. ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НИ ??? ПРОИЗВЕДОХА ЖУРНАЛЕТА-ЖУРТАГЪЗ САМО ЗА ПАРИ-ПРОДАЖНИЦИ ! ПРОИЗВЕДОХА "ЮРИСТИ" -МАФИОЗИ ЗА ВСИЧКИ НИВА !!! НАШИТЕ "ПРОФЕСОРИ" ПРОИЗВЕЖДАТ ПЛЯКА !!! ДА И АЗ СЪМ ПРОИЗВОДНО,НО ОТ ДРУГА ЕПОХА!!! УЧАСТВАХ В ПРОФЕСУРА И ЗНАМ , ЧЕ У НАС ЗВАНИЕТО СЕ ДАВА ЗА НЕПОТРЕБЕН КРЕТЕНИЗЪМ ...И МЪНИ