Исторически парк събра богатството на българската история

Съоръжението се простира на 700 декара площ
Обновена: 28 юни 2019 10:59 | 22 юни 2019 18:29, Павел Гълъбов
46

11411 гледания   |  Още видео
Уникален исторически парк
на 33 километра от Варна отвори врати за посетители. В него можем да се разходим в миналото по нашите земи – от неолита до падането на България под Османско робство, пише Bulgaria ON AIR.

В село Неофит Рилски, на територия от над 700 декара комплексът предлага интерактивно пътуване до 10 000 години назад във времето. Идеята за Историческия парк е на Ивелин Михайлов и се заражда преди 9 години. Изграждането струва десетки милиони левове, а парите идват от над 1 000 дарители от страната.

Експонатите, показани в първия етап на строителството, са плод на близо 10-годишен труд.

Предстои да се изградят две заведения и паркова част. Посетителите ще може да стрелят с лък, да яздят кон и да се насладят на натурални храни. Официалното откриване събра хиляди гости от цялата страна.

"Поради метеорологичните условия, случили се през последните седмици, има някои довършителни дейности, които трябва да се извършат от екипа на Исторически парк. Предвид този факт, Исторически парк ще отвори врати за посетители на 15 юли."


46
Още от Страната
В Кюстендил започна празник на черешата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Упс преди 1 седмица
Далече от тези измамници! Сега търсят още дариния за тази пирамида. Внимавайте да не станете тяхна жертва. Много лъжат и обещават всичко докато ти вземат парите.
41
0
 
31
 
! Отговори
Симов преди 3 седмици
Абсолютно не реалистично е някой да ти обещае 40 % годишна възвращаемост на дадена инвестиция. Това ми стига да разбера, че срещу мен седят мошеници по простата причина, че те набират капитал сред обикновените хора а не търсят банков заем. При гарантирани доходи всяка банка би инвестирала в подобно начинание. Тук обаче се търсят алчни и глупави индивиди които вярват все още в дядо Коледа и лесните пари.
40
0
 
22
 
! Отговори
Св. Петър преди 3 седмици
Наистина, не мога да повярвам, че големи хора на по 35-45 години са омаяни до толкова, че да се набутат с по над 30000 лева за препродадени т.н. акции... А всъщност са явно доста млади, та не помнят пирамидите от деветдесетте години...
39
0
 
34
 
! Отговори
Георгиев преди 3 седмици
Аз виждам голяма бъдеще в този парк. В първата сграда може да направим чудесен краварник а в другата овчарник. От барата по средата ще поим добитъка , хем и инвеститорите ще могат да пият от там по една студена вода.
38
0
 
37
 
! Отговори
Чилбер преди 3 седмици
Цялата тази бутафория е адски *** и неадекватна като бизнес идея. Аз лично не бих дал никога за вход 30 лева и отделно да плащам за всяка услуга вътре. Я си представете, че трябва да платите вход на семейството си и отделно за някакво обучение на децата ви. Ами те 300 лева днес няма да ви стигнат. Вие на морето ли ще предпочете да сте в лукс хотел и на шведска маса или на картофена нива " Исторически парк".
37
0
 
37
 
! Отговори
Тоби преди 3 седмици
Това е рядка комбинация между пирамида и секта. Първо карат тапирите да продават книги и да ходят на обучение как да лъжат повече хора и да им вземат парите за пирамидата. След това ги натискат да теглят заеми и да дадат парите отново за благото на сектата. Ако не намират други телета които да инвестират или не дават пари за проекта значи са ненужни. Всички пари постъпват в една сметка а от там се разпределят между няколко души .
36
0
 
36
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 седмици
На всеки трезвомислещ му е ясно, че тази пирамида е обречена а всеки инвестирал в нея е поредният измамен наивник. Изгледайте клиповете на " Лечителя на бедността" за да се посмеете от сърце с неговите обещания и прогнози за този парк. Човека обещава по 500000 посетители годишно и сега освен парк трябва да строи и летище там защото туристите ще се сбият кой пръв да влезе.
35
0
 
37
 
! Отговори
Чилбер преди 3 седмици
Знаете ли хора аз се възхищавам на таланта на Ивелин Михайлов да манипулира и лъже толкова много време хората около него при това дългосрочно . Наистина трябва да си много нагъл тип да свиеш парите на толкова тъпаци и да продължаш да ги баламосваш докато те изнемогват да плащат заеми и ипотеки заради теб самият. Докато Ивелинчо си купува джипове, къщи и ходи на луксозни почивки шараните се чудят какво да сложат на масата си, но те са му благодарни и щастливи.
34
1
 
33
 
! Отговори
Георгиева преди 3 седмици
Слабоумни реклами на частна фирма,все едно да поискаме балъци да ни финансират частен хотел,от което да "се въздигнат"...
33
2
 
31
 
! Отговори
Сатира преди 3 седмици
Билет 30 лв. за да гледаш художествено строитлство ...Ууауу. Бързо искат да избият инвестицията
32
4
 
30
 
! Отговори
Кралете на схемите преди 3 седмици
Откакто направих грешката да вляза в Двора на буквите в Плиска срещу тлъста такса за 4ма съм много съмнителен за подобни скалъпени кичове.

А за начина на финансиране с незаконни акции от обикновени хора по престъпна схема.. Тук вече прекалиха, но и в нашата държава чиновниците мишкуват
31
5
 
23
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 3 седмици
Ослушвайте се!... Само след 4-5 години, като измрат пенсиите у селото, както агитира селяндуpа от видеото, ще има да съжалявате, че не сте си купили "акции", продавайки жилището си-неносещо никаква печалба, и теглили кредит 100бондака... Хаххаха горнооряховски тарикат прекара стотина риби, на тр-балъци, да му влязат в пирамидата...
30
5
 
36
 
! Отговори
Разредения преди 3 седмици
Ще дам 100лв за гориво и 75 лв за вход да се заредим положително и семейно за целия месец. Смешници вие добре ли сте... Хахахаха
29
4
 
34
 
! Отговори
Възмутен преди 3 седмици
30 лв вход.Нормалнили сте бе ало за нещо което няма никаква историческа стойност. Едно тричленно семейство 100лв трябва да извади за скълъпени камънаци и разни бутафории. Засрамете се малко. Щяло да зарежда с енергия българина, джоба на някой може...
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Така и не разбрах от коя история е направен парка по Монголската Татарската или Тюрската
27
3
 
4
 
! Отговори
Не роб преди 3 седмици
"До падането на България под Османско робство" - 1) "турското" го заменихме с "османско", но "робството" не си го даваме. 2) След "падането" няма ни България, нито история? Ето това е робски манталитет. Честит парк на избитите комплекси!
26
5
 
28
 
! Отговори
а преди 3 седмици
30 лева вход? За "богатството на българската история"? Не знам как се чувствам по отношение на това.
25
32
 
10
 
! Отговори
Посетител преди 3 седмици
Картините и дворецът бяха разкошни!
24
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Входът е безплатен
23
34
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Днес ходих и беше уникално! Заредих се с енергия до края на годината!