Опашки в КАТ – Пазарджик, въпреки COVID-19 и удължените срокове

Регистрацията на газова уредба може да се направи до края на месец май
16 мар 2020 17:30, Павел Гълъбов
7
Опашки в КАТ – Пазарджик, въпреки COVID-19 и удължените срокове
Снимка: БГНЕС

Въпреки разясненията за наложените мерки, свързани с извънредното положение, все още се наблюдават желаещи да подменят регистрационните талони на автомобилите си, за да бъде вписано наличието на газовата уредба. Това съобщиха от полицията в Пазарджик.

Още по темата

За пореден път от там припомнят, че времето, за подмяна на регистрационните талони заради вписването на газовите уредби се удължава до края на месец май. Това означава, че водач, който не е извършил промяната и това обстоятелство не е отразено в регистрационния талон на автомобила, няма да бъде санкциониран за това при проверка от органите на "Пътна полиция". Гратисния период за това е удължен до края на месец май.

Няма необходимост от струпвания на граждани пред сградата за обработка на документи в сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Пазарджик. Това създава предпоставки за нарушаване на правилата за безопасност наложени от здравните власти във връзка с мерките за ограничаване и предотвратяване на заразата с коронавирус. Служители от сектора постоянно разясняват на чакащите граждани това обстоятелство.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А трябваше да удължат срока с година или две. Това е резултатът от "голямото" отлагане.
5
4
 
7
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Ма'трялот... , мат'рялооот ! Тъпи са като зад ници !
4
6
 
10
 
! Отговори
българин преди 1 година
Българина Никога не си отваря очите и ушите добре! Точно което му казват.ДА НЕПРАВИ! Той точно него прави! Нали за това удължиха срока бе хора? Защо се натискате излишно?!
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхът от Гербвите простотии, с които ще се срещнеш след епидемията е по-среашен от самата епидемия. Не ги виня хората. Ако ги спре ушев за проверка и край...
2
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ей *** народ сЕди си дома, не се бутАй по опашки бе овцЕ, сА ли точно намерихте да хАбите време за тва
1
8
 
35
 
! Отговори
Пенди преди 1 година
Е удължете го до 1 септември! Вие побъркахте хората, бе изедници!