66 нарушители на пътя при проверки в Кюстендилско

Проведе се полицейска операция по малките населени места
2 юни 2020 07:58, Ния Христова
4
66 нарушители на пътя при проверки в Кюстендилско
Снимка: БГНЕС
66 нарушители са установени и санкционирани при полицейска операция по малките населени места в Кюстендилския регион, обявиха от областната дирекция, предаде БНР. Акцията се проведе от 29 до 31 май. Проверки са извършвани и по четвъртокласната пътна мрежа в областта.
 
Екипите на Пътна полиция упражниха контрол за спазване на правилата - както от страна на водачите, така и от страна на пешеходците, по спазването на пътните знаци и маркировката, недопускане на управление на МПС от неправоспособни водачи и от водачи, употребили алкохол и упойващи вещества.
 
Пътните полицаи в областта са проверили 710 автомобила и 786 лица. За установени нарушения са санкционирани с фиш 66 водачи, съставени са 7 акта за установяване на административно нарушение, образувани са 6 бързи полицейски производства за управление след употреба на алкохол, 53 са санкционирани за неспазване на ограниченията за скорост, а установените неправоспособни водачи са четирима. В рамките на акцията са връчени 71 електронни фиша на водачи и пътници от проверените МПС.
 
 

4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Еха преди 1 месец
БанкоКат отново в действие!!!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има един етнос карат без данък преглед гражданска и винетка но тях никой не ги закача
2
2
 
1
 
! Отговори
Sofia преди 1 месец
Само толкоз малко сиеляни хванати...
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Връчили фиш на пътниците. Глад ей, два месеца без кеш подивяха.