Абитуриенти заразени с коронавирус и в Пловдив

Надзирател в затвора в града също е с положителна проба
Обновена: 7 юли 2020 10:39 | 7 юли 2020 10:39, Ния Христова
33
Абитуриенти заразени с коронавирус и в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Абитуриенти от Пловдив са сред новозаразените с коронавирус в града.

"От миналата седмица имаме нощен клуб, от който има 6 или 7 положителни проби на персонала и посетителите", каза областният управител Дани Каназирева. Причината за заразяването е неспазването на мерките. 

Стана ясно, че и надзирател в затвора в Пловдив е дал положителна проба. Каназирева отрече появилата се информация, че там ще бъде изградена полева болница. Тя обясни, че в момента се изследват контактните лица на надзирателя. Направена е и дезинфекция на затвора. 
Още по темата
 
Петимата служители на криминална полиция, които са дадоха положителни проби на PCR тестове за COVID-19, също са добре.
 
"По-рано се установява един положителен случай, прави се тест на неговите контактни лица и има нови положителни. Няма място за притеснения, тъй като нито един служител не е хоспитализиран, те са на домашно лечение.", каза Каназирева, цитирана от "Монитор". 25 полицаи от отдела, които са контактували със свой заразен колега, са под карантина.
 
От петък в Пловдив е разширен кръгът от болници, които ще приемат пациенти. Към първоначалните две в списъка се добавят още две, които ще се грижат за леките и среднотежките случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Няма никакъв вирус!! Всичко е акция на Ротшилд, Гейтс и други рептили. С цел завземането на световната власт!!
25
1
 
4
 
! Отговори
до 25 преди 3 години
А на теб що не дадоха? Не те харесаха?
24
11
 
2
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Дадоха им по хиляда лева да се пишат болни
23
1
 
11
 
! Отговори
еуглуг преди 3 години
1,2,3,.......,19, .... корона йеееееее !
22
1
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Слаба имунна система,люто не ядат,а са от Пловдив...срамота.Куртово Конаре им е под ръка,да отидат родителите им и да им купят...сила от природата;лют смлян червен пипер.Яжте три пъти на ден и пей...сърце,бързо се свиква и е приятно,особено на шкембе-чорба,боб-чорба и ***.Не се шегувам,не е...реклама,изпробвано е от мен и действа...безотказно.
21
5
 
11
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Безотговорни келе.мета...
20
3
 
16
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 3 години
Как беше броилката "едно,две,три.......единадесет,дванадесет ,корона"
19
5
 
15
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи, че го има вируса има го! Сега от тук нататък всеки сам решава дали ше мре той и близките му или не иска да мре! Като не иска да мре се предприемат мерки! Но когато иска да се покаже, че евентуално може да брои до 12 то тогава е решил да мре! При това положение кой съм аз да оспорвам това негово решение! Дори бих казъл нека му помогнем на този човек! Хора сме все пак нека си помагаме!!!!
18
4
 
3
 
! Отговори
Батко преди 3 години
В тази тем гебрските *** са се активирали и то здраво.Още малко радост им остава.
17
10
 
6
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Вирус има и никога не съм твърдял, че няма. Само, че е силно преувеличени всичко около него! Когато фактите говорят и боговете мълчат! Ти си лакейче на властта и слуга на твоя шеф, гробарят Костадин Ангелов, този човек с Балтов и компания трябваше да са клиенти на прокуратурата. Като ги знаем какви са направо не искам да ги коментирам.
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, които са се научили единствено да броят до 12, и да мятат гюбеци.
15
19
 
8
 
! Отговори
Батко преди 3 години
А тези дето Удължават извънредната епидемична постановка и искат да държат хората в подчинение, затвора да не им се види тесен! Който го е страх от вируса да си зазида апартамента , къщата и да не излиза. А по отношение Мангъров той е истински лекар и човек и другите като него, видя се в анкетата на Дир бг как Мангъров разби Мутафчийски с 66% процента срещу 34% Така, че военното джудже да не се Пери много.
14
9
 
28
 
! Отговори
Do 12 преди 3 години
Имаш право и ти на забавления.Хайде да те взема с мен в Александровска, в инфекциозното. Ще ти пусна музика с болните...не слагай маска.Докажи ми, че този вирус не съществува и не е опасен.Не те зная на колко си и години.Отиди след това и да поцелувай с мaйка ти и баща ти и бабите и дядовците.Докажи на всички, че всичко това е една измислица.
13
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яко ще изгорим с тия пубертети, които за да се натряскат една нощ по баровете и кръчмите, ще изпозаразят всичко живо. Те, че са н.а.г.ли е ясно, но който им го разреши това нещо е виновен и трябва да си понесе отговорността. Но типично за БГ, баш на финала якото ос.и.р.а.не!
12
22
 
12
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Хората имат право да се забавляват и да живеят нормален живот! Абитуриентските балове, абсолвентския бал, сватбата, кръщенето, раждане на дете са важни събития от живота на всеки човек. Стига вече с този вирус, който без да има защо е изравнен все едно ООИ - като Ебола, антракс, чума и други. Време е да се спре страха и паниката и хората да живеят нормално.
11
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли политик със смелост да затвори клубове, дискотеки, да отмени баловете и т.н. Моделът Мангъров няма никаква доказателствена част, освен 30 годишния му опит.
10
7
 
19
 
! Отговори
Bungar преди 3 години
Няма по голяма глупост от тези абитуриентски балове.Не само сега,но по принцип.Всички виждат,че е израз на простотия,но въпреки това продължаваме да правим глупости.Време е да поумнеем и измислим нещо умно.
9
4
 
16
 
! Отговори
ист преди 3 години
Студенти цяла нощ пируваха, после 16 дена боледуваха.След бала 2 в 1 - диплома и вирус.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пак само с корона щом са се заразили, добре.
7
4
 
40
 
! Отговори
питанката преди 3 години
Това е върхът на лицемерието!! Не можеха да ходят на училише, защото е опасно за им. Едноседмичният алкохолен маратон,показното дефилиране със скъпите парцалки и безмислените им крясъци са по-важни от здравето. На какво възпитахме децата си??