Коронавирусът отне живота на 19-годишен във Велико Търново

Починал е след двустранна бронхопневмония
Обновена: 1 авг 2020 13:44 | 1 авг 2020 12:45, Камелия Цветанова
262
Коронавирусът отне живота на 19-годишен във Велико Търново
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пациент на 19 години във Велико Търново е починал след заразяване с COVID-19, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

Той е от Велико Търново, участвал в абитуриентските балове в края на юни.

Още по темата
Оплакванията му са започнали на 7 юли, съпроводени с висока температура. Настанен е във Великотърновската болница. Диагнозата COVID - 19 е лабораторно потвърдена чрез PCR тест.

Пациентът е починал вследствие на двустранна бронхопневмония и остра дихателна недостатъчност.

През изминалото денонощие в областта е регистриран един случай на заразен от COVID-19, с което общият брой на случаите в региона от началото на епидемичната ситуация е 240.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Швеция, Белгия, България, строги мерки,... пълен хаос ви е в главите. Строгата мярка не означава, че от тази мярка има полза. От една нестрога мярка може да има повече полза от една строга мярка. Белгия - там надуха числото на починалите от Ковид-19 и реалното число е около два пъти по-ниско. За Швеция кой ви излъга, че изобщо не е имало мерки? Там нямаше строги мерки, но строгостта на мярката няма значение за ограничаването на епидемията. Важното е мерките да са подходящи.
184
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 158 славянинРазличните източници , различно показват . Горе-долу 500 млн болни , между 20 и 50 млн . починали . Което прави 4-10 процента смъртност . Това е за испанския грипПри Ковид-а досега около 18млн заразени , около 680 000 починали = над 3% смъртностОт друга страна разправят ,че случаите на Ковид са поне 5 или 10 или 15 пъти повече , никой не знае . И тогава смъртността ще е доста по-ниска
183
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 176 от славянин Световната медицина не ти е длъжна с нещо,за да ти обещава. Това е наука и борави с научни методи. Ти нямаш нито образованието, нито интелекта да проумееш медицинската специфика,за да спориш с медицината.
182
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 187 В Белгия закъсняха с меркиъе още в началото. А гъстотата на населението трудно се компенсира с мерки,когато си изпуснал заразяването в началото.
181
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гамен 173ХА-ХА-ХАВинаги ли си толкова *** или от време на време?!Пиар било, панкреаса било, извънземните го похитили.Мунчоооо, не се чуди защо си беден !!Отговора е пред очите на всички.Просст си.П.П. "Пиара" разказа преди няколко дни какво му се е случило. Е, няма от къде да знаетези неща ако ги е преживял. Знам това защото минах през същото и част от тези нещане се споменават от медиите.Но когато ти си глупав НИКОЙ не може да ти помогне.
180
4
 
0
 
! Отговори
до 176 от славянин преди 3 години
''Ти говориш лъжи, напук на цялата световна медицина, която твърди ,че над 650 000 човека са починали от коронавирус. Кой си ти за да спориш с медицината?Това 19 годишно здраво момче е медицински доказано,че е починало от пневмония с положителен тест за коронавирусна инфекция.''Та казваш никой няма право да се съмнява в говоренето на ''цялата световна медицина''!? И защо да няма право!? Знаеш ли цялата световна медицина колко неща досега е обещавала на човечеството, които не са се сбъдвали!
179
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в Белгия в която се спазват строги мерки защо има два пъти повече жертви от ковид -19 отколкото Швеция, мерките не компеснират ли по-голямата гъстота на населението, защо тогава спазват мерки?
178
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 184 Основна причина е по-малката гъстота на населението в Швеция. Затова Швеция се сравнява със съсдените скандинавски държави.
177
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 181 На доц.Мангъров трябва да му се търси отговорност за заблуждаване на хората,защото изговори много неврни работи.
176
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Защото раззпуснаха мерките и получиха втора вълна, така е в Корея,Япония също."А в Швеция в която никога не е имало никакви мерки да разпускат, защо има два пъти по малко жертви от Белгия където се спазват строги мерки?
175
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 174 Защото Швеция е с по-малка гъстота на населението от Белгия.
174
3
 
3
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Оня ревливия, титито папазов. Ревна пред медиите да му се дадат 5 милиона че да спасява потъналия кораб левски, щото видиш ли, той бил голям левскар. Никой не му обърна внимание и оня реши да се тръшне болен от корона. Е... сега нищо няма - нито корона, нито 5 млн. Просто хората не се връзват на подобни глупости, рийш ли.
173
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗа всичко.
172
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 178 Мангърове за кое е прав - за неосъществимия и в Швеция Колективен имунитет или за това,че грипа Ковид 19 ще изчезне юни месец, или затова,че здрави не умират от Ковид 19?
171
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 167 от славянин Защото раззпуснаха мерките и получиха втора вълна, така е в Корея,Япония също. Мерките доказаха ,че намаляват смъртните случаи. Дори България го доказа.
170
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров се оказа прав.
169
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 167Включително Швеция не е приемала за лечение от ковид-19 хора над 60 годишна възраст.Разбирай, не отчитани като починали от вируса в последствие. Ако се разбере релната бройка на починали от вируса в Швеция ще обесят премиера на мига.Числото е УЖАСЯВАЩО !!
168
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 171Ти говориш лъжи, напук на цялата световна медицина, която твърди ,че над 650 000 човека са починали от коронавирус. Кой си ти за да спориш с медицината? Това 19 годишно здраво момче е медицински доказано,че е починало от пневмония с положителен тест за коронавирусна инфекция.
167
2
 
0
 
! Отговори
до 167 от славянин преди 3 години
''В Белгия не са спазвани строги мерки в началото. А Швеция има в десетки пъти повече жертви от съседните си страни. Това говорти точно за значението на мерките''Всички държави обявили преди 3 месеца победа над коронавируса благодарение на строгите им ограничителни мерки, след това една по една започнаха да пищят, че заразата се завръщала с нова сила! Толкова за ''ползата'' от строгите мерки!
166
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"В Белгия не са спазвани строги мерки в началото."А в Швеция като никога не са потавяни строги мерки, защо има два пъти по-малко смъртни случаи от Белгия?