Осем с коронавирус в Русенско за 24 часа, двама са починали

Сред тях са и две деца на 1 и 5 години
4 сеп 2020 16:19, Анисия Иванова
6
Осем с коронавирус в Русенско за 24 часа, двама са починали
Снимка: БГНЕС

Осем нови случая на коронавирус са регистрирани за последното денонощие в Русенско. Други петима са излекувани, а двама са починали, съобщиха от Областния оперативен щаб в града.

Диагностицирани с инфекцията са четири жени и двама мъже - на възраст между 32 и 82 години, както и две деца - на година и на пет години. Седем от заразените са от община Сливо поле, а един е от Русе. От тях четирима са настанени за лечение в болница, а останалите са под домашна изолация.

За изминалите 24 часа има и петима излекувани пациенти. Други двама мъже - на 84 и 86 години, от Русе и от село Голямо Враново, са починали. Те са били с придружаващи заболявания.

Така общият брой на смъртните случаи при пациенти с COVID-19 от област Русе от началото на пандемията вече е 18. Половината от тях са от дома за стари хора "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
2
 
! Отговори
комшията преди 3 години
99% от хората не вярват в измамата. Не виждат ли че хората са навън и се разхождат спокойно на групи и се събират както преди ковида. Махайте мерките веднага и спрете да тормозите най-вече децата.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много освежаващо е да лежиш болен от ковид и да слушаш всеки ден колко са починали!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Клавдийако не е вярно, тогава мая е за пандиза! ако вярваш на всичко, което пишат, значи си много зле! идеалната жертва на фейк нюз и телефонен измамник!
1
2
 
9
 
! Отговори
Клавдий преди 3 години
Вярно ли е, че ГЕРБ са дали като рушвет на Магарешки няколко плажа на концесия ?Мая Манолова да обяви новините !Мястото на КОРУМПЕТАТА Е В ЗАТВОРА.