516 са новите заразени с коронавирус, 7 души починаха

115 са излекуваните за последното денонощие
243
516 са новите заразени с коронавирус, 7 души починаха
Снимка: БГНЕС
516 са новодиагностицираните с COVID-19 лица у нас през изминалото денонощие при направени 5 209 PCR теста, сочи Националната информационна система. 
 
Доказаните случаи на новия коронавирус в България са общо 23 259, от които 6816 са активни. 15 563 са излекуваните лица, 115 от тях са регистрирани през изминалото денонощие.
Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е: Благоевград - 49; Бургас - 31; Варна - 25; Велико Търново - 6; Враца - 7; Габрово - 13; Добрич - 18; Кърджали - 19; Кюстендил - 4; Монтана - 10; Пазарджик - 10; Перник - 5; Плевен - 2; Пловдив - 51; Разград - 17; Русе - 7; Сливен - 21; Смолян - 9; София област - 7; София град - 138; Стара Загора - 20; Търговище - 14; Хасково - 8; Шумен - 11; Ямбол - 8.
 
В лечебни заведения за болнична помощ са настанени 1063-ма пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция. От тях 56 се намират в интензивни отделения.
 
Националната информационна система показва, че медицинските служители, при които е доказан COVID-19 у нас, са 1292. Нови 29 случая са регистрирани през последните 24 часа.
 
880 са починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус. 7 са новите случаи от изминалото денонощие. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
0
 
! Отговори
Борис преди 3 години
Като чета коментарите, все повече се убеждавам, че народа няма елементарна мисъл и здравна култура. Всичко е конспирация, международен заговор и т.н., а никой не иска да погледне истината в очите - изправени сме пред предизвикателство, което най-вероятно ще доведе до значителна редукция на човешкия вид и ше накара света да се рестартира и хората да преосмислят начина си на живот. Жалко, че нявярно ние сами ще се накажем за безотговорните лабораторни разработки и нехайното отношение към живота...
217
2
 
3
 
! Отговори
Аchtung! Achtung! преди 3 години
612 са новите случаи за последните денонощие!!! Със 100 отгоре спрямо предния ден.Да живее НОЩ и бъдещата карантина!
216
0
 
2
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Затваряйте държавата. Спасете българите.---Затваряйте българите. Спасете държавата.
215
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп изобщо не е бил болен. Учудвам се колко *** народ има, да кълват като шарани...
214
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все още не съм виждал болен от ковид и не познавам някой с положителен трст.
213
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой знае,да каже. Къде може да се зарази човек,освен в ковид отделение?Там не пускат ,а много хора искат да се заразят и да помогнат за изграждане на групов имунитет.
212
6
 
8
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Затваряйте държавата. Спасете българите.
211
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лятото нямаше коронавирус сега има, къде е логиката???
210
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тук някой се опитва с Тръмп да ни сравнява. хахахаааа Алоооо ако се разболееш тебе няма да те гледат като писано яйце в супре условия топ лекари, а ще те забодат в някаква мизерия да стоиш 1 месец на тежки антибиотици, за да ти дойде акъла в главата!
209
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие Тръмп и бигаташите не ги мислете.За тях се намира начин да им се помогне бързо, като се заразят. Молете се да не ви се наложи да постъпите в инфекциозното в София, че тогава няма да ви се стори леко грипче.
208
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Краят на представлението може да е само един. Всички актьори на трибунал за престъпления срещу човечеството.
207
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквито и мерки да се приемат, българина си е ц ъ р в у л и не подлежи на възпитание.Плюе, храчи, бърше мръсни ръце в панталоните, личното пространствто го няма за нищо, миенето на ръце е табу.Трябва си малко естествен подбор.
206
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, много малко умират нещо? Май некачесвения матриял е на привършване? Другите го изкарваме като Тръмп за 3 дни.
205
16
 
9
 
! Отговори
203 преди 3 години
Трябва да се счита за опит за умишлено убийство отказа да се носи маска, за да не се заразяват другите. Яка глоба и затвор за такива без капка мозък.Моята глава е пълна с мозък и даже прелива през ушите и *** ми, ама там съм си сложил защитна маска да не се разтича по гащите ми.
204
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само за 2 дни Доналд Тръмп след като се разбра,че се е заразил с Ковид -19 и медиите раздухваха,че едва ли не той (умира) в много тежко състояние на командно дишане ,Тръмп за ужас на ковидзомбитата оздравя и излезе от болницата. Това му даде и повод да напише в социалните мрежи,че Ковид е просто един грип който се изкарва съвсем леко и,че всич1ко е само една огромна измама на СЗО.Туйтър набързо пък му изтри поста.По голяма измама от Ковид е измамата за (свободата) на западните медии
203
9
 
9
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Хубавото на цялото това вече над 7-месечно глобално активно мероприятие ''епидемия/пандемия от коронавирус'', е че раздели ясно ЧОВЕЦИТЕ, МИСЛЕЩИ САМОСТОЯТЕЛНО И НЕЗАВИСИМО от скотоподобната двукрака биомаса, за да се види и знае кой към коя от двете принадлежи!
202
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пролетта от НОЩ взеха някои много *** мерки, да кажем че са били на принципа проба-грешка, непознат вирус, не знаели какво да правят. Сега обаче нямат никакво оправдание при 10 % заразени за денонощие. Какво чакат та не затварят на закрито всичко - барове, ресторанти, семинари, всякакви *** събрания, училища - особено горните класове. Въвеждане на дистанционна работа, за който не може различно работно време, за да не се тъпчат в метрото като сърдели в едни и същи часове?
201
3
 
6
 
! Отговори
до 208 от славянин преди 3 години
Така е, но не можеш по никакъв начин да убедиш едно ид.отизирано параноично короназомби, че ковидът е един голям балон под високо налягане, то вярва на неговият господ бог телевизора и изпълнява всичките му заповеди като първосигнален домашен любимец!
200
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА,ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ 73 ГОДИШНИЯ ДОНАЛД ТРЪМП И СЪПРУГАТА МУ СА СЕ ЗАРАЗИЛИ С КОРОНАВИРУСА И ,ЧЕ ТРЪМП Е В БОЛНИЦА В (ТЕЖКО) СЪСТОЯНИЕ,САМО СЛЕД 2 ДНИ ОТ ПОСТЪПВАНЕТО СИ В БОЛНИЦА ДОНАЛД ТРЪМП НАПУСНА ЗДРАВНОТО ЗАВЕДЕНИЕ НАПЪЛНО ОЗДРАВЯЛ И БЕЗ МАСКА .ТОВА МУ ДАДЕ ПОВОД ДА НАПИШЕ В ТУЙТЪР,ЧЕ КОВИД -19 НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ОБИКНОВЕН ГРИП,КОЙТО ПРЕМИНАВА ДОСТА ЛЕКО И,ЧЕ СЗО ЛЪЖЕ ЗА КОВИД 019.ЯВНО ПОСТА МУ ПОДРАЗНИ СЛУЖИТЕЛИТЕ В ТУЙТЪР И ТЕ НАБЪРЗО ГО ИСТРИХА
199
7
 
7
 
! Отговори
до 206 т славянин преди 3 години
''Трябва да се счита за опит за умишлено убийство отказа да се носи маска, за да не се заразяват другите. Яка глоба и затвор за такива без капка мозък.''Ето това е идеалният пример на неизлечимата параноя - на неизлечимият параноик навсякъде му се привиждат ''убийци'' искащи да го ''убият''! На улицата и в заведенията, където всички са без маски пак ли всички искат да те ''убият''!? Мястото на такива психари като теб е единствено в специализираните лечебни заведения под ключ и доживот!?