Убийството във Врачанско - отмъщение или психично заболяване?

Преди години мъжът опитал да убие и дете
23 апр 2021 08:38,
23
Убийството във Врачанско - отмъщение или психично заболяване?
Кметът на селото, Снимка: Кадър Нова тв

Хората от врачанското село Манастирище са в истински шок, след като техен съселянин, който е психично неуравновесен, застреля на улицата случайно минаващ човек в колата му.

Още по темата

Жертвата и брат му се връщали от работа, когато 45-годишният мъж, диагностициран през 2007 година и лекуван многократно, излиза от дома си и стреля 5 пъти по тях. После се барикадира в дома си и взима за заложник собствената си майка.

Наложи се специални сили на реда да се намесят, за да го задържат, без да пострада друг човек.

Живущите в село знаят, че мъжът е агресивен и че срещу него са взимани мерки. Той е лекуван няколко пъти, но многократно е проявявал агресия към хората. Опитал е да убие и дете преди години и само намесата на съседи спасява живота му.

"От яд, че ми спасиха детето, този човек полудя съвсем. И ето, отмъсти си – уби човек", разказа майката на нападнатото дете пред Нова телевизия.

Съселяните на мъжа дори инициирали подписка за задържането му, която е изпратена до прокуратурата. Оттам обаче не предприели никакви действия, тъй като мъжът бил освидетелстван.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човека е бил пребит брутално и след като не е видял правосъдие от псевдо-държавата е решил да вземе нещата в свои ръце, дори психично-болните имат чувство за справедливост.
14
2
 
7
 
! Отговори
А от къде има оръжие преди 2 години
Уж луд, а знае да се барикадира, че и заложник си има, май не е много луд!? Има нещо което се крие от народа, явно има има чадър, затова ще го изкарат луд!
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не на домашното насилие и на агресивните шезофреници.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В българия има много не усвидетелствани шизофреници къде си седът вкъщи и тормозят хората и се правят на нормални.и само чакат някои да им каже нещо и скачат на бои започват да чупят да хвърлят да зеят да викат става страшно.трябва да се вземат някви мерки за агресивните шезофреници.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правителствотонтрябва да работи и ния хората за домашното насилие изнудване на родителите за пари от децата им защото са наркомани или на 40 години не работят.има луди и луди как викат хората но такива които чупят врещът блъскат врати прозорци налитат на бои това е агресия.агресията е първи признак на шизофрения.агресията е шизофрения кагато го псуваш някои обиждаш и биеш това е шизофрения.излизаш на улицата и се заяждаш с хората без нищо.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 12 защо аз да го екзекотирам трябва да се създадът институции за това.тва е положението не ми пожелаваи ванга почина в цяла българия има болни хора.има и много психопати изнасилвачи убиици това пак са психично болни хора
9
3
 
6
 
! Отговори
Брей преди 2 години
Стахме като америка бре.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз мисля че трябва е тези малко да ги вкараме в лудница и в затвора психолози психиатри измислени в тази сътворена и измислена държава.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте сега българи никои него познава човека тука от нас.аз немога да разбера като е болен защо се занимават с него.то попринцип има кротки шезофреници ако е бил болен от тва може да е имал умствено изоставане това пак е болест има луди хора които ме закачат други хора ако неги настъпиш и такива агресивни които се заяждат и отмъщават.за такива агресивни хора трябва в българия да се върне евтаназия с инжекция спира му сърцето и готово.щот тези гора се мъчат.
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата е абдикирала от задължението си да се грижи за най-онеправданите и рискови групи. Закриха психодиспансери и болници. Лекари няма. Кой да го лекува, къде да го приберат? ОСвен това има предистория - набили са го селските гаменчета. И това е човек с чувства и сърце. Ето, резултата е налице.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е кметът на Манастирище!!! На съседното село е!
4
1
 
9
 
! Отговори
до колегата преди 2 години
Ам чи при повечето случаи с огнестрелно оръжие се оказва , че все разни криминални типове с висящи и настоящи дела имат законнопритежавано . Що пък един човек на село да няма незаконно.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо прикриват месирките Много неясно изложени факти защо ли
2
1
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Не се прави на интересен за лайкове. Оръжието е било незаконно.
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освидетелстван, с оръжие?!?!