Временно затварят за посещения Паметника на свободата

Причина са дейностите по обследване на фасадата му
25 юни 2021 07:08, Ния Христова
9
Временно затварят за посещения Паметника на свободата
Снимка: БГНЕС
От днес временно за посещения се затваря Паметникът на свободата. Причината за затварянето са продължаващите дейности по обследване на фасадата му, предаде БГНЕС.
 
От Националния парк – музей „Шипка-Бузлуджа” се надяват времето да е хубаво и неудобството, което причиняват на посетителите, да бъде за кратко. 
 
"Предварително се извиняваме и напомняме да се движите с повишено внимание в района на Паметника на свободата и да спазвате указанията на музейните работници и на Охранителна полиция. Следете сайта и фейсбук страницата на музея за актуална информация", добавят още от Националния парк – музей. 
 

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
FARAON преди 1 месец
В КРАЕН СЛУЧАЙ МОЖЕ ДА ОСТАВИТЕ БОЙНАТА КУЛА НА ПРАСЕТО, НО ОТПРЕД ЩЕ СЛОЖИТЕ НЕ ЛЪВ, А 3 ГЛУПАЦИ - МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ :) МОЖЕ И ОПЛЕЗЕНИ :)
6
4
 
0
 
! Отговори
FARAON преди 1 месец
КАСАПИНА НА КАВКАЗ - ГУРКО ОСТАВИ ОПЪЛЧЕНСКИТЕ ГЛУПАЦИ ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ОТ СЮЛЕЙМАН, ЗА ДА НЕ СЕ МОРИ ТОЙ. ТА НУЖНО ЛИ Е ПАМЕТНИК НА ГЛУПАЦИ? ТО ПО ТАЯ ЛОГИКА И НА ОНИЯ 3 ГЛУПАЦИ ДЕТО СКОЧИЛИ В ПАМУКА ВЗЕМЕТЕ ТА НАПРАВЕТЕ ЕДИН ПАМЕТНИК :)
5
3
 
0
 
! Отговори
FARAON преди 1 месец
ПРИЛИЧА ПОВЕЧЕ НА БОЙНА КУЛА ОТКОЛКОТО НА ПАМЕТНИК :) СВОБОДА ВСЪЩНОСТ НЯМА. ПАМЕТНИКА ДА СЕ СРУТИ И НАПРАВИ НА ЧАКЪЛ !
4
2
 
0
 
! Отговори
оствакаааа преди 1 месец
е кво ше правят стотиците милиони дето искат да се качат на връо ?
3
4
 
7
 
! Отговори
Герб активист преди 1 месец
Гласувайте за ГЕРБ на 11.07, да спрем разрухата!!! Подготвили сме проект за 72 Млн. лева за санирането на паметника! Поне 10см. изолация и мазилка с гаранция 2 години!
2
8
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
За 12 години управление на мутрите на ГЕРБ, никаква поддръжка на Паметника на свободата. В последните 4 години в това участваха и псевдопатриотите от ВМРО и НФСБ.
1
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалкия фигурант и нapkoманизирания чЪлrap посегнаха на всичко българско