Преминаването при "Кулата" е спокойно, пунктовете - почти празни

Очаква се в следващите часове трафикът да се засили
2 юли 2021 08:36, Петя Славова
5
Преминаването при "Кулата" е спокойно, пунктовете - почти празни
Снимка: БГНЕС

В ранните часове пътните платна както за леки автомобили, така и за тирове на граничен пункт "Кулата" са почти празни. Служителите на граничния пункт обаче очакват в следващите часове трафикът да се засили, тъй като днешният ден дава и началото на уикенда, предава БНТ.

Още по темата


Припомняме, че от вчера границата на България се преминава и с европейския цифров сертификат. На граничния пункт служителите на РЗИ имат само един таблет, въпреки това, те споделят, че дори той рядко се използва, тъй като повечето от преминаващите използват бързи антигенни тестове.

От вчера тук са открити с цел облекчаване на дългите опашки и зелени коридори за празните камиони, а на граничен пункт "Промахон" аварийната лента е преструктурирана. По нея се пропускат леки автомобили, като за целта е поставена и още една кабинка за обработка на документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз снощи се прибрах през Кулата, нямаше почти никакви коли и минахме бързо , но тирове много. Тия хора висят на километрични опашки. Към 19:00 беше 37 градуса, колко ли е било след обяд. На отиване преди седмица повисяхме 30-40 минути.
4
0
 
0
 
! Отговори
дo 3 преди 2 години
Еми хайде приятно!Поне сподели къде отивате де?
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 1 минута минахме границата със сертификати за ваксинация. Разни приказки как се чакало часове са измислици. За втори ът това лято отиваме към Гърция.
2
4
 
2
 
! Отговори
грипЕСку преди 2 години
Граждани за европеизиране на Бай ***.
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко това е благодарение на мъдростта и далновидната политика на генерал Борисов наричан още способния, а сред народа като банкинскию кофпомпиер със суджуците и нощното шкафчинци. Хвала на такива способни държавници раждащи се веднъж на всеки един милиард години.