Каназирева огорчена, че я прескочили за кмет от ГЕРБ

Тя се надявала да е изборът на Борисов за Пловдив
Обновена: 26 сеп 2023 20:16 | 26 сеп 2023 19:58, Петър Бойчев
19

Дани Каназирева, един от най-очакваните кандидати за кмет на Пловдив от ГЕРБ, е очевидно огорчена от избора на Костадин Димитров. Тя уточни, че няма да участва и с листа за общинския съвет с формацията си "Съюз за Пловдив".

"Тази кръчмарска сметка не е за мен. Макар че с подкрепата, която имам в момента, можехме да разчитаме на определен брой съветници. Но да чувам: "Ето, тя не е кандидат за кмет, а сега иска да е съветник. Не, няма да направим такова нещо", обясни Каназирева за "24 часа Пловдив".

Тя не скри, че е била един от вариантите за кандидат-кмет на Пловдив от ГЕРБ. "Давах си сметка какво предстои пред новия кмет с оглед състоянието на общината. Никога не съм действала на всяка цена. В повечето години сме били в опозиция", допълни бившата областна управителка.

Каназирева призна, че до последно се е надявала. "На тези избори бях твърдо решена, ако съм кандидат за кмет, да бъдем със сериозна подкрепа и шанс да спечелим. До последно се обсъждаше моето име и това на Костадин Димитров. Имам изключителни отношения с Бойко Борисов. Изборът Костадин Димитров да е кандидатът на ГЕРБ е логичен и разумен. Той е районен кмет с доверие, ползва се с подкрепата на партийната структура, както и на бившия координатор Иван Тотев", допълни Каназирева.
Според нея човек трябва да умее да направи крачка назад, за да може после да направи две напред.

"В тази кампания, която се очертава доста вяла, има двама-трима кандидати с шанс. Всички останали са хора, които се опитват да се докопат до парче от баницата. Ние няма да постъпим така", коментира Евелин Парасков от "Съюз за Пловдив". Той декларира, че по никакъв начин партията няма да остане встрани от обществения живот и ще стимулира своите избиратели да отидат да гласуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Пловдивкметканазирева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Ax преди 6 месеца
Тая политическа *** се взе на много сериозно!Никой не я иска ,а тя продължава да се натиска.Какъв кмет от една бивша сервитьорка може да излезе?!Хората я нанавиждат ,а тя пак?!Тйкива като нея не трябва за се допускат по никакъв начин във властта.Костадин Димитров преобрази Тракия,а тя какво преобрази??Нищо.Като беше областен управител какво направи за града и обраста-Нищо.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Коцето е по-добре, от тая руса лигла.
10
1
 
5
 
! Отговори
айде сега преди 6 месеца
Тая кво иска,от келнерка да става кмет?И да си развява злобата,алчноста и комплексарщината из Пловдив?Бойко пак показа,че го бива с хората!
9
3
 
8
 
! Отговори
Чобан Ходжа PhD преди 6 месеца
Това позастаряло кюрпенце освен да го плющи човек в хотел Марица на фона на Альоша не вижда за какво друго става, пък тя кмет да кмет.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като каза, че била в изключителни отношения с ББ, рейтингът й в моите очи се сгромоляса...
7
3
 
5
 
! Отговори
Цирк балкански преди 6 месеца
Всички сме огорчени.
6
1
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
не се огорчаваи а вземаи мотиката там е спасението
5
3
 
7
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 6 месеца
Един вид прецаканотото другарче??? Ми тя физиономията ти го предполага за твое съжаление!
4
2
 
6
 
! Отговори
пришълецът преди 6 месеца
Шейтанката недоволства:)))
3
2
 
10
 
! Отговори
Тачо преди 6 месеца
От сигурен източник научих,че Антон Кекимян е забелязан да се разхожда по розово боди из борисовата градина ,заедно с Неки китаеца.Антон е бил на каишка в краката му и е издавал мяукащи звуци.Запознати твърдят че това лгбт ритуил преди чифтосване.
2
2
 
13
 
! Отговори
Един Българин преди 6 месеца
Която продаде душата си на дявола (от Банкя) се пържи в ада след това.
1
1
 
14
 
! Отговори
Нане преди 6 месеца
Ауууу... Какъв ужасен ужасТ... ===)))