Математика на любовта

500 000 е актуалният брой на членовете на една от най-мащабните български интернет общности – тази, генерирана в сайта Aha.bg
10 юни 2008 12:05,
Математика на любовта
Снимка: СВ

Сухата математическа интерпретация на 500 000 е в сила само до момента, в който това иначе внушително число не се преведе на други „езици“.

На езика на биологията, 500 хиляди са растителните видове, съществуващи на Земята.

На езика на астрономията, 500 хиляди е броят на звездите в най-големия кълбовиден звезден куп от Млечния път (М3).

На езика на интернет, от вчера, 500 000 е актуалният брой на членовете на една от най-мащабните български интернет общности – тази, генерирана в сайта Aha.bg.

Растящата популярност на портала за запознанства е истински барометър за динамиката на съвременния живот, когато все повече обичайни дейности се пренасят онлайн.

Търсенето на виртуални приятелства е често предпочитана алтернатива за крайно ангажираните хора, за тийнейджърите и за стремящите се към разнообразие.

А на територията на Aha.bg това е истинско приключение, организирано със собствен стил: съпроводено е с дневна и временна класация за най-атрактивните участници, с опция за публикуване на коментари към визитката на всеки потребител, с възможност разговорите да бъдат оживени от оригинални емотикони.

В съзвучие с мултимедийната реалност, в която живеем, и прибавяйки допълнителна интрига към виртуалната комуникация, рекордно порасналият сайт Aha.bg вече предлага и видео платформа на своите потребители.

За първи път, само в Aha.bg, посетителите имат възможност да избират и качват любими видео клипове в профила си, правейки го наистина атрактивен.

Освен включени в личната визитка, видео линковете могат да се интегрират в интернет послания и да се изпращат като поздрав до други потребители.

Интензивността на емоциите е това, което отличава Aha.bg от конкурентните портали, доближавайки го до реалнoто общуване.

И тъй като половин-милионната репутация е повече от задължаваща, сайтът ще продължи да изненадва своите потребители, предлагайки им все по-разнообразен и интригуващ виртуален опит.


Спонсорирано съдържание