Следващият iPhone влиза в масово производство този месец

Hon Hai ще наеме 100 хил. служители, за да отговори на бъдещото търсене
18 юли 2014 14:17, Бойчо Попов
11
Следващият iPhone влиза в масово производство този месец
Снимка: Ройтерс

Тайванската компания Hon Hai Precision Industry Co Ltd, най-големият производител на електронни стоки по поръчка в света, ще започне с масовото производство на новото поколение на iPhone на американския Apple Inc, съобщават местни медии, цитирани от Ройтерс.

Масовото производство на 4,7-инчовия наследник на популярния iPhone 5 ще започне през третата седмица на юли, пише тайванският Economic Daily News, без да цитира източници. Производството на 5,5-инчовата версия ще започне през втората седмица на август, пише още изданието.

Отделен материал от четвъртък на контролирана от Китай държавна информационна агенция твърди, че Hon Hai планира да наеме 100 000 работници в своите континентални заводи, за да отговори на бъдещото търсене на устройството. Агенцията се позова на коментари, направени от ръководителя на търговския департамент на провинция Хенан.

Друг тайвански поддоставчик - Pegatron Corp, също е започнал през този месец да наема над 10 000 служители за континенталните си заводи, за да произвежда телефона на американския концерн, пише още Economic Daily News.

Hon Hai не коментира материала, а представители на Pegatron и провинция Хенан не са били открити за коментар.

Още технологични новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: iPhoneHon HaiPegatron
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
5
 
! Отговори
бай Шано преди 9 години
Ползвах И-фона 6 месеца и не ми се е наложило да го рестартирам нито един път, само като го продадох, за да се изтрие. Не мога да кажа същото за experia U или за таблета с андроид ..... и ще ми е интересно да видя как ще изглежда с по големият екран
8
2
 
6
 
! Отговори
Срамежлив преди 9 години
iPhone е най-якото нещо, което ми се е случвало ! За Word, PowerPoint, Excell обичам MS Office, но за смартфон , iOS е ненадмината!
7
3
 
10
 
! Отговори
Георги преди 9 години
До: като си ползвалПолзвам съм не само "айгълфон", но и почти всички др. модели телефони, все пак с това ми е свързана работата, но както и да е. Ограниченото ти тинейджърско мнение повлияно от желанието ти да отричаш всичко, което другите харесват няма никаква стойност, все пак това е и вродено от народопсихологията на българина, така че нищо ново под слънцето.."След като всички го харесват, аз пък няма, за да съм готин" :) Радвай се там на забиващото си LG и недей да хейтваш наляво и надясно
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, по - малкият е 4.7 инча? Нали всичко над 4 инча беше с анатема? Не беше ли много голямо и неудобно? Мислете като говорите глупости срещу всичко различно от Епъл, щото ставате смешни.
5
8
 
8
 
! Отговори
Георги преди 9 години
До НиколаЛичи си че никога не си ползвал Iphone... разликата в работата на апарата с твойто LG е просто фрапираща. Не е въпрос на лого, а на качество... дали е произведен в САЩ или Китай, няма никакво значение. И в двете страни може да се произведе качествен апарат :)
4
3
 
11
 
! Отговори
Никола преди 9 години
И с какво ще се различава от другите китайски телефони , по логото и цената от 1500лв. ?!Разбирам да го произвеждаха в САЩ ,а то пак китаец , ако ще е китаец защо да давам толкова пари като за 200-300лв. има отлични китайски телефони под андроид !Купих си LG G3 -Made in Korea пише на него и в сравнение с китайския(наречен американски) Айфон е като космически кораб само за 850лв. Вие си хвалете Айфончето не ми пречите !
3
6
 
6
 
! Отговори
Потърпевш преди 9 години
Може и да са баламурници, но откакто минах на андройс след ios....само съжалявам. Дадох същите пари за "добър" самсунг и....да не казвам какво...IOS си е супер система иапаратите вървят без никакъв проблем.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а след това и следващата вълна от баламурници, които работят за да изплащат един телефон 2 години.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не забравите да му сложите нова букса за зареждане, съвместима със старата чрез преход за 46 долара.

Спонсорирани публикации