Bloomberg Businessweek: Едно списание за политика, финанси, икономика

"Три месеца ще може да се чете само срещу регистрация", подчерта Ивайло Лаков
Обновена: 19 апр 2021 11:01 | 19 апр 2021 10:58, Ния Христова
14
Investor Media Group разширява на мултиканалната си стратегия. От 15 април медийната ни група започна да издава ново списание Bloomberg Businessweek. В него ще откриете задълбочено и професионално журналистическо съдържание, подготвено от широк кръг външни български експерти и автори, както и анализи и коментари за икономическия, финансовия и геополитическия живот от най-известните български икономически журналисти и анализатори.
 
Редакторският екип на Bloomberg Businessweek в България ще предлага на читателите и специални интервюта с лидерите на предприемаческата екосистема и с най-големите бизнес имена не само в страната, но и в света. 
 
"Съвпадна първият брой с изборите и заглавието е свързано по-скоро със сложната политическа ситуация". Това каза за главният редактор на списанието Ивайло Лаков за ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той добави още, че списанието ще предлага теми, свързани с политика, финанси, икономика, но има и по-лесни неща за четене и преглъщане.
 
"Има по-лек жанр, но има много сериозни хора и съм късметлия да общувам с тях в моето предаване. Знам на кого да се обадя и да коментира съответните теми", обясни главният редактор на списанието и водещ на телевизия Bloomberg.
 
Лаков посочи, че в списанието има материал, който обяснява какво и как всъщнoст се променя в условия на пандемия. Списанието е на български и английски език, ще може да бъде четено и на борда на самолетите на "България Еър".
 
"Когато човек се забавлява и прави това с любов, не е трудно да се запълнят 112 страници съдържание. Трябва нещата да се правят с любов и удоволствие, а не с топка в стомаха. Хартиеното издание все още си има своите почитатели. Имаме силно присъствие онлайн и това медийно портфолио се допълва чудесно от това списание. Сайтът ни е микросайт - част от Bloombergtv.bg, сега 3 месеца може да се чете само срещу регистрация", подчерта Лаков.

14
Още от Технологии
По време на пандемията: Сериозен ръст на кибератаките
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари