Как да се подготвим по-лесно за коледните празници?

Samsung Galaxy Z Flip4 и Google могат да ви протегнат в ръка в точния момент
Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 дек 2022 17:11 | 12 дек 2022 17:11, Елена Кирилова
6
Как да се подготвим по-лесно за коледните празници?

Делят ни броени дни от един от най-любимите ни празници – Коледа. Предстоят онези уютни вечери със семейството, за които се подготвяме усърдно, опаковайки купища подаръци и готвейки празнични вечери. За много от домакинствата, обаче, това може да е наистина уморителна задача. С правилното планиране и с точните технологии тази Коледа може да не е толкова изтощаваща, а ние да си спечелим още някой приятен момент, в който да се отдадем на почивка.

Главният ни помощник в планирането и организирането на перфектната Коледа е смартфонът Galaxy Z Flip4, в комбинация със софтуерните предложения на Google. На първо място устройството е компактно, сгъва се на две като мида и лесно се побира в джоба, гарантирайки, че няма да ви пречи, докато препускате по магазините например.

Но как да се подготвим стъпка по стъпка за Коледа?

Планирайте добре

Един от най-лесните начини да овладеете празничния хаос, е като заложите на добро планиране. Тук трябва да похвалим изключителната оптимизация на услугите на Google спрямо предимствата на Galaxy Z Flip4, което прави софтуера по-удобен за ползване в движение. Google Calendar например е приложението, което ще ви свърши чудесна работа в създаването на график за следващите дни. В него можете да подредите всяка от задачите си по часове, да получавате известия какво следва да направите, а телефонът дори не се нуждае от разгъване. Можете да видите известията на 1,9-инчовия външен екран, което ще е достатъчно, за да ви подсети за всичко най-важно. Ползвайки само този дисплей, можете да провеждате разговори или да отговаряте на съобщения, което е ключово, ако делегирате на някой друг от семейството задачи като пазаруване например.

Ориентирайте се добре в предпразничния хаос

Един от начините да не губите време е да ползвате Google Maps. Тази услуга може да ви помогне лесно да навигирате процеса по търсене на подаръци. Разбира се, съветваме ви да заложите на по-ранно пазаруване, за да не се окажете в клопката на предпразничните задръствания. Ако разгърнете Galaxy Z Flip4 ще виждате картите в Maps по удобен начин на 6,7-инчовия вътрешен Dynamic AMOLED 2X екран с резолюция 1080 x 2640 пиксела и 120 Hz опреснителна честота. Още по-хубавото е, че можете да заложите адресите на магазините в Google Calendar, който да ви препрати директно към навигацията в Maps, при това мигновено.

Създайте настроение

Използвайте някоя от студените вечери преди Коледа, за да създадете собствени празнични плейлисти в YouTube или YouTube Premium. Можете да направите списък с коледни песни, подходящи повече за Бъдни вечер и Коледа, а за Нова година да заложите на парти предложения. При подредбата на плейслистите можете да слушате директно от стерео говорителите на Samsung Galaxy Z Flip4, за да видите дали преходите между парчетата са подходящи, а другият вариант е да свържете телефона със слушалки от екосистемата на Samsung, като Galaxy Buds2 Pro, за да се насладите на друга възможност за кристално чист звук.

Запечатайте важните моменти

Повечето семейства запечатват само коледните моменти заедно, но тази година ви предизвикваме да опитате да заснемете и самата подготовка, включително неуспешните готварски опити. Ще си създадете весели спомени, а някой ден с усмивка ще си спомняте за изсипаното на пода брашно или как някое от децата е прокарало пръстче през празничния десерт преди да го сервирате.

Samsung Galaxy Z Flip4 е оборудван с 12MP ултраширокоъгълна камера и 12MP широкоъгълна камера на гърба, които са изключително подходящи за правенето на снимки на цялото семейство, така че да си гарантирате, че всички са в кадъра. Селфи камерата пък е 10MP. Едно от основните предимства на основната камера е възможността да прави страхотни кадри без шум и с повече детайли дори при ниска осветеност – т.е. можете да заснемете чудесни фотографии само със светлините на елхата например. Същото важи и за видеата, ако решите, че искате да отделите повече време на снимането.   

Galaxy Z Flip4, обаче, дава много повече възможности да се развихрите творчески. FlexCam функцията, например, позволява да сгънете телефона и да го позиционирате под всевъзможни ълги, така че да направите по-интересни селфита и групови кадри от различни гледни точки. А партньорството на Samsung с Meta за оптимизирана работа на телефона с популярните социални мрежи като Instagram и Facebook, позволява директно да споделяте кадрите в любимите платформи

Quick Shot функцията  служи за висококачествени селфита, направени директно през външния  екран като се използва основната  камера. Още по-хубавото е, че лесно  можете да превключите на Flex режим, ако снимате видео, и да направите  семеен коледен влог например.

Бъдете заедно, макар и от разстояние

Ако някой от близките ви няма шанс да бъде с вас на Коледа, не изпускайте възможността все пак да усетите заедно празничните емоции. С Google Meet можете да осъществите видео обаждания, а на Galaxy Z Flip4 ще имате full high definition (FHD) качество на картината. В разговорите могат да се включат до 32 участници, което гарантира, че наистина всички можете да бъдете заедно.

Повече издръжливост

Ако предходните Коледи сте си казвали, че трябва да издържите още малко целият този кошмар по подготовката да приключи, сега можете да разчитате на устройство, което е достатъчно издръжливо. На първо място Galaxy Z Flip4 работи с мощна 3700 mAh батерия, която не предполага често зареждане и то в моменти, в които най-малко имате време за това. Новата функция за 25W супербързо зареждане дава възможност за зареждане на до 50% от батерията само за половин час. Мощният процесор Snapdragon 8+ Gen 1 гарантира добрата производителност и лесното превключване между приложенията и различните задачи.

Говорейки за издръжливост, няма как да не споменем, че дисплеите са покрити със защитното стъкло Corning Gorilla Glass Victus+, което е най-здравото стъкло, използвано в Galaxy. Освен това телефонът остава здрав и при над 200 хил. сгъвания. Той е водоустойчив, така че дори няколко капки дъжд или хващане с мокри ръце няма да го притеснят.

Един от най-лесните начини да прекарате Коледа добре, е да планирате добре с помощта на удобни, лесни за използване и качествени технологии. Така ще имате възможност наистина да се отдадете на празничното настроение и да имате време за себе си.

Омръзна ви да мислите за подаръци за другите в предколедната треска? Можете да играете за шанса за подарък, с който най-малко ще покриете разходите по предпразничните харчове. Какво е необходимо? Позирайте с Galaxy Z Flip4 и участвайте в конкурса с общ награден фонд 30 000 лв. Не се притеснявайте, ако не притежавате телефона - можете да посетите някой от магазините на търговските партньори на Samsung и да се снимате с него. Повече информация ще намерите на https://zflip4contest.com/ 


6
Още по темата: Galaxy Z Flip4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добре ще се подготвите за коледните празници като навреме се скарате с роднините и приятелите. Така ще прекарате едни спокойни празнични дни! А със спестените пари за подаръци ще си купите на себе си такива подаръци, каквито искате и няма да ви се налага да симулирате радост от ненужните подаръци, които ви подаряват и после да се чудите как да ги изхвърлите без приятелите ви да се обидят. А пък после, след като минат празниците, понеже без приятели не се живее, може да се сдобрите с тях.