Опра Уинфри призна 101 грешки

Звездата обясни, че е стартирала новия си проект, преди да е напълно готова
Обновена: 3 апр 2012 12:34 | 3 апр 2012 11:40, Петя Славова
0
Опра Уинфри призна 101 грешки
Снимка: БТА

В предаването "Тази сутрин" на телевизионния канал Си Би Ес прочутата американска телевизионна водеща Опра Уинфри призна, че е направела редица грешки, докато е създавала кабелната си телевизия OWN. В същото време заяви, че все още има вяра, че проектът й ще успее, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

В предаването на най-добрата си приятелка Гейл Кинг Опра Уинфри сподели надеждата си, че телевизионният канал OWN ще изпълни мисията си и ще промени живота на зрителите. Ако обаче не успее, Уинфри е готова да премине към следващ проект.

Уинфри все пак изрази надеждата, че с нова стратегия OWN щеповиши рейтинга си. От телевизионния канал на Опра Уинфри, който стартира преди 15 месеца, напоследък бяха освободени 30-ина души заради ниски рейтинги.

Самата тя говори в шоуто "Тази сутрин" за това, че не е била добре подготвена за подобен телевизионен канал и  сподели, че ако трябва да напише книга за OWN, би я озаглавила "101 грешки". Като най-голяма от тях тя посочи, че е стартирала проекта, преди да е напълно готова. Сега съзнава, че е трябвало да изчака.

Напоследък Уинфри повиши рейтинга на OWN в най-гледаното време благодарение на интервюта със семейството на Уитни Хюстън, с Лейди Гага, Стивън Тайлър и др.

В същото време Опра Уинфри изтъкна, че телевизионният канал не може да се основава само на нейните интервюта и на завръщането й на екран в рамките на Оprah's Next Chapter. Той трябва да се гради върху нейната философия и идеи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари