Нов BG сериал ще нищи секса, изневярата, брака

bTV пуска градската комедия с елементи на драма "Връзки"
19
Нов BG сериал ще нищи секса, изневярата, брака
Снимка: bTV

bTV ще гони рейтинг с първата градска комедия с елементи на драма, правена в България. Тя е озаглавена "Връзки" и тръгва в ефир на 3 юни.

В сюжета са вплетени актуалните въпроси за отношенията в модерното семейство и извън него, вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес, смисълът и безмислието на брачната институция, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрестанното търсене на идеалния партньор.

Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга - известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Тримата ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

"bTV отново залага на нови лица и жанрови тенденции като продължаваме линията за инвестиции в българските сериали. "Връзки" е сериал без алтернатива в националния телевизионен ефир", коментира Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

В поредицата участват едни от най-известните театрални и филмови актьори в България – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков. Актьорският състав включва и изгряващите надежди Анжела Недялкова, Лорина Камбурова и Алек Алексиев. В поредицата ще се изявят много гост-звезди, които ще приемат предизвикателството да изиграят самите себе си.

През април "Връзки" беше представен официално на ежегодния кино и тв пазар в Кан, където се събират известни продуценти от цял свят.


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
31
 
! Отговори
някой преди 8 години
Като изключим Билалов, който играе Джаро в "Под прикритие" и Яна, която си показва циц.те навсякъде, останалите не съм ги чувал.
14
1
 
31
 
! Отговори
някой преди 8 години
"едни от най-известните театрални и филмови актьори в България Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков"
13
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕЗНАМ ДАЛИ СА ЗА ПОДИГРАВКА АМА ТОВА СИ Е ТУРСКА ТВ. НА ВЕЛИГДЕН СВЕТЪЛ ХРИСТИАНСКИ ПРАЗНИК ТУРСКИ СЕРЛИАЛ ДОРИ И НА РАСПЕТИ ПЕТЪК ГОДИШНИНА ОТ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ТУРСКИ СЕРИАЛ ДОРИ И ДОВЕЧЕРА ГО ИМА ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ГОДИШНИНА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТАКА ЧЕ ДПС ТВ.
12
0
 
34
 
! Отговори
младен преди 8 години
Не се подигравайте. Това ще да е олекотена версия на документалният филм за майката на Сиднито която черни и късат з.д..ка за да може да прати на Сиднито малко пари за да не рови у кофите където и да е.
11
0
 
37
 
! Отговори
Пурко преди 8 години
До от Сидни Ав$$тралияКато те пуснат от Карлуково, и се прибереш в Измир ще разбереш какво става с Ферхунде.
10
5
 
35
 
! Отговори
от Сидни Ав$$тралия преди 8 години
може ли някой да ме информира какво става с Ферхунде от Листопад щото много ме вълнува в ав$тралия аз съм най заинтересования
9
1
 
38
 
! Отговори
Аналин 5ков преди 8 години
Български сериал? По Босфор ТВ? Не се излагайте бе, рушите си репутацията! Веднага пуснете история за някое Мюлвия и някой Ахмед!
8
0
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Тези откриха...топлата вода;с връзки и по татово време,можеше да станеш...магазинер.
7
0
 
34
 
! Отговори
хммм преди 8 години
то какво друго може да пусне българина. Спорове и конфликти вкъщи с гаменски хумор около ,,градското,, битие на ежедневния кръговрат в българското семейство. Нещо ще е пак от рода на ,,Тя и той,, глупавите им конфликти и селски закачки, които обаче за простия българин са смешни и дори започва да ги използва в речника си, да покаже колко е оригинален. Нищо чудно че сме на челните места по разводи, тъкмо спряха турските и индийски сериали, сега е на ред да покажат силата на родното кино...
6
0
 
32
 
! Отговори
Нищо ново преди 8 години
Копирали са от някъде , напоследък в ТВ-то е така , от както "Всевиждащия батко " го развъртяха с версии в цял свят видяха че е доходно да се даде идеята за нещо и се снима с местни знаменитости
5
0
 
36
 
! Отговори
mda преди 8 години
Някой задавал ли си е въпроса защо няма стойностна ТВ. Според мен отговора е, че не е необходима на тези които правят ТВ. Защо да рискуват с новаторство и да влагат усилия в направата на качествен продукт при условие, че им е гарантиран зрителския капацитет без да полагат усилие и без да рискуват. И ние ще получаваме тончо това предъвкани манджи със западно влияние ( ако не и по западен лиценз) докато не пожелаем нещо друго... Дотогава обаче ..
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЪС СИГУРНОСТ ще е по-добро от турските такива
3
0
 
36
 
! Отговори
куру преди 8 години
Знайни и незнайни ТВ милионери ни засипват с долнопробна продукция с която ни точат посредством таксите за кабеларки и сателитки. Та значи почти всичко от БГ ефира е една долнопробна продукция - то певачи, то готвачи, то таланти, брадъри, танцьори, сървайвъри... После шоута на по 10 и повече години, тъпни на Иван и Андрей, сериали дето със сезони никой не ги поглежда ама се пръкват все нови и нови сезони... Да ама всички продуценти са милионери, а ние сме задължени да им гледаме простотиите.
2
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко ви платиха от БТВ за рекламата на сериал, за който никой не е подозирал, камо ли да се е вълнувал за него?
1
1
 
52
 
! Отговори
ааууу преди 8 години
Ужасен ужас