"Отразяването на изборите" на 4 април: Зрителите на Bulgaria ON AIR питат, експертите отговарят

Изборната програма на Bulgaria ON AIR ще започне точно в 07:00 часа
Обновена: 2 апр 2021 14:38 | 2 апр 2021 14:25, Красимир Ангелов
3
"Отразяването на изборите" на 4 април: Зрителите на Bulgaria ON AIR питат, експертите отговарят

Освен обективното и задълбочено отразяване на 4 април – деня, в който българският народ решава кои ще бъдат новите депутати от 45-ото Народно събрание, Bulgaria ON AIR ще даде възможност на зрителите да зададат своите въпроси към гостите в специалното изборно студио "Отразяването на изборите" в ефира на телевизията.

Изборната програма на Bulgaria ON AIR ще започне точно в 07:00 часа, а зрителите ще получат възможността да зададат въпросите, от които живо се вълнуват, на специалните гости по време на сутрешното и вечерното издание.

Те ще трябва да напишат своя въпрос в коментар под специално създаден за случая пост на официалната Facebook страница на Bulgaria ON AIR, а онези от тях, с най-голяма тежест за обществото и изборния ден, ще бъдат зададени на живо на гостите в специалното студио на телевизията.

По време на сутрешното издание на "Отразяването на изборите" в студиото психологът Младен Владимиров ще коментира как ще се отрази на гласуването и избирателния вот страхът на хората от заразяването с COVID-19. По най-горещите теми в часовете от 07:00 до 12:30 часа в изборното студио на Bulgaria ON AIR водещите Ганиела Ангелова и Димитър Абрашев ще разговарят и с представители на отделните общини, доказали се с времето икономисти, социолози, професори и журналисти с цел постигане на максимална информираност на зрителите по въпросите за изборния процес и бъдещото управление на страната. Сред гостите в студиото ще бъдат икономистът Агоп Каспарян, социлогът Юлий Павлов, проф. Николай Овчаров, политолозите Стойчо Стойчев и Георги Киряков, както и други утвърдени експерти от обществения живот в страната.

Репортерите на Bulgaria ON AIR, които не се страхуват да питат, през целия ден ще предават на живо от всички горещи точки на страната и чужбина. Точно в 17:00 часа ще започне и вечерното издание на „Отразяването на изборите“ с водещи Десислава Атанасова, Виолета Манчева и Константин Динчев, което ще продължи до 23:00 часа.

"Отразяването на изборите" на 4 април: Зрителите на Bulgaria ON AIR питат, експертите отговарят

Пръв най-горещите теми ще коментира социологът Първан Симеонов. В часовете преди официалното обявяване на първите резултати от вота на българските граждани, водещи социолози, политолози, журналисти и общественици ще коментират как протича изборният ден, ще представят своите прогнози и ще отговарят на въпросите, които вълнуват зрителите. Сред гостите във вечерното студио "Отразяването на изборите" ще бъдат журналистите Миролюба Бенатова и Юлий Москов, политическият PR Нидал Алгафари, политолозите Цветанка Андреева, Слави Василев и Татяна Буруджиева, социологът Лидия Йорданова, както и музикантът Венци Мицов и актьорът Калин Сърменов.

В рамките на целия ден телевизията ще следи отблизо и как преминава гласуването извън пределите на страната с преки включвания на български граждани от различни точки на света, сред които Австралия, Турция, Германия и др.


3
Още от Кино
Хлъзгав ли е пътят към "Великата красота"?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вуте станал- полицай

И на 4 пазил училище

И нарамил един кръст


Що става В у т е ...


С еки сам си носи кръста....
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
slojete si tapi v ushite i si otvariaite ochite i nosa na 4! stastlivo izbirane! i si pravete mnogo selfita v izbornite kletki ;-)))