Кметът на Перущица остава за постоянно в ареста

Това реши късно снощи Окръжният съд в Пловдив
16 сеп 2016 08:08,
9
Кметът на Перущица остава за постоянно в ареста
Снимка: Нова тв

Кметът на Перущица Ради Минчев остава за постоянно в ареста. Това реши късно снощи Окръжният съд в Пловдив след заседание, продължило над 9 часа.

Според прокуратурата той може да извърши ново престъпление, пише Нова тв. Ради Минчев е обвинен, че е поискал 40 000 лева, за да даде обществена поръчка на фиктивни фирма. 

Още по темата

Той мълча в съдебната зала, но по време на разпитите е отрекъл всички обвинения. Според него е абсурдно да се твърди, че при поръчка на стойност 130 000 лева за укрепване на свлачище, някой може да поиска подкуп от 40 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ПерущицаРади Минчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Елате да видите преди 7 години
Кюстендилския Петър Паунов. Общината взима целеви заеми, които не се харчат целево. Подчинил е полиция, съд, прокуратура.През миналия мандат разби местната организация на герп, но пък сега беше подкрепен точно от герпб. Беше от СДС, после Ковачки , сега герп. 67% от протоколите от изборите бяха с корекции. Голям брой чували бяха с кметския печат. Назначи миналия председател на РИК ( който му е братовчед) за Омбудсман на обшината като благодарност за изборите. Градът затъва и пред фалит
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо, важно е че Масларова я оправдаха за 40 милиона. Иначе къде са братя Галеви? Знакови супер мафиоти и дилъри? Очевидно е, че тук става дума за поръчка, дали изборната кампания не стартира?
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рецидивисти с по няколко присъди се разхождат на свобода защото те нямало опасност да извършат престъпление а кмета "Според прокуратурата той може да извърши ново престъпление". Нещата ще излязат съвсем различни обаче надали ще се намери кой да ги разнищи
3
1
 
5
 
! Отговори
баба Куна преди 7 години
Тоз чиляк от Хайдуккостовата дружина ли е,бря ?Че неговият спраид не се ли къпе отдавна в казана на Пъклото ?А баш хайдуко кога ще окаушат?
2
1
 
12
 
! Отговори
на Костов идиотите преди 7 години
Покрай Костов все са селски тарикати. Лъжат ги, че като стане мазало ще ги вадят от кашата, но после ги оставят с каквито пари успели да скътат под матрака сами да се оправят. Цялата работа е, че костовистките фирми са във фалит и натискат разни кметове и други техни хора в министерствата да подписват само и само да изкарат малко печалба, а после зарязват ей такива нещастници като този ***. Най-много услужливо да му предложат да продаде някой имот за да има парици за адвокати и други разходи
1
2
 
19
 
! Отговори
Бойко от Банкя преди 7 години
Отчитайки се бе ***, че виж какво става. Малко кеш за батко и ще си крадеш дълги години. Виж кака ти данче в София. Никой не я пипа. Нали знаеш.