Кметът на Перущица остава за постоянно в ареста

Това реши късно снощи Окръжният съд в Пловдив
9
Кметът на Перущица остава за постоянно в ареста
Снимка: Нова тв

Кметът на Перущица Ради Минчев остава за постоянно в ареста. Това реши късно снощи Окръжният съд в Пловдив след заседание, продължило над 9 часа.

Според прокуратурата той може да извърши ново престъпление, пише Нова тв. Ради Минчев е обвинен, че е поискал 40 000 лева, за да даде обществена поръчка на фиктивни фирма. 

Още по темата

Той мълча в съдебната зала, но по време на разпитите е отрекъл всички обвинения. Според него е абсурдно да се твърди, че при поръчка на стойност 130 000 лева за укрепване на свлачище, някой може да поиска подкуп от 40 000 лева.
 


9
Още по темата: ПерущицаРади Минчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Елате да видите преди 5 години
Кюстендилския Петър Паунов. Общината взима целеви заеми, които не се харчат целево. Подчинил е полиция, съд, прокуратура.През миналия мандат разби местната организация на герп, но пък сега беше подкрепен точно от герпб. Беше от СДС, после Ковачки , сега герп. 67% от протоколите от изборите бяха с корекции. Голям брой чували бяха с кметския печат. Назначи миналия председател на РИК ( който му е братовчед) за Омбудсман на обшината като благодарност за изборите. Градът затъва и пред фалит
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо, важно е че Масларова я оправдаха за 40 милиона. Иначе къде са братя Галеви? Знакови супер мафиоти и дилъри? Очевидно е, че тук става дума за поръчка, дали изборната кампания не стартира?
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рецидивисти с по няколко присъди се разхождат на свобода защото те нямало опасност да извършат престъпление а кмета "Според прокуратурата той може да извърши ново престъпление". Нещата ще излязат съвсем различни обаче надали ще се намери кой да ги разнищи
3
1
 
5
 
! Отговори
баба Куна преди 5 години
Тоз чиляк от Хайдуккостовата дружина ли е,бря ?Че неговият спраид не се ли къпе отдавна в казана на Пъклото ?А баш хайдуко кога ще окаушат?
2
1
 
12
 
! Отговори
на Костов идиотите преди 5 години
Покрай Костов все са селски тарикати. Лъжат ги, че като стане мазало ще ги вадят от кашата, но после ги оставят с каквито пари успели да скътат под матрака сами да се оправят. Цялата работа е, че костовистките фирми са във фалит и натискат разни кметове и други техни хора в министерствата да подписват само и само да изкарат малко печалба, а после зарязват ей такива нещастници като този ***. Най-много услужливо да му предложат да продаде някой имот за да има парици за адвокати и други разходи
1
2
 
19
 
! Отговори
Бойко от Банкя преди 5 години
Отчитайки се бе ***, че виж какво става. Малко кеш за батко и ще си крадеш дълги години. Виж кака ти данче в София. Никой не я пипа. Нали знаеш.