15-годишен с 8 г. затвор за блудство, насилие, убийство

Жертвите: Възрастна жена и 14-годишно момиче от Търговищко
20 фев 2017 22:21, Анисия Иванова
34
15-годишен с 8 г. затвор за блудство, насилие, убийство
Архив: Булфото

15-годишен получи 8 години затвор за убийството, изнасилването и блудството с възрастна жена, както и за още едно блудство с момиче от родното си село. Това съобщиха от Апелативна прокуратура - Варна.

15-годишният Ахмед от търговищкото село Гагово беше предаден на съд от Окръжната прокуратура в Търговище, която го обвини в четирите тежки престъпления. Окръжният съд в града днес го призна за виновен по всички обвинения.

Изнасилването и блудството на възрастната жена представляват особено тежък случай, а убийството й е извършено по мъчителен начин. Съдът призна за виновен Ахмед и по обвинението в блудствени действия с 14-годишно момиче от селото, страдащо от прогресивна мускулна дистрофия. Заради непълнолетната си възраст Ахмед ще търпи наказанието си в поправителен дом.

На 18 април 2015 год. Ахмед срещнал на пътя между село Гагово и град Опака 74-годишна жена, която страдала от деменция и често напускала дома на сина си. Жената обикновено тръгвала за село Гърчиново, където смятала, че живее. Подсъдимият първоначално подминал жената, но после я настигнал. От разговора с нея разбрал, че възрастната жена има здравословен проблем.

За да се възползва от състоянието й, Ахмед я отклонил по страничен черен път, съборил я на земята, нанесъл й побой и в резултат на упражненото насилие, жертвата получила различни наранявания. Съдебните медици, извършили аутопсия на тялото на убитата жена, преброили 19 счупени ребра.

След като сломил съпротивата на жената, непълнолетният насилник разкъсал дрехите й, изнасилил я. След това напуснал мястото и оставил  жертвата на земята. Няколко часа по-късно жената починала от многобройните увреждания по цялото тяло.

Смъртта й според съдебномедицинската експертиза била бавна и мъчителна, съпроводена със силни и мъчителни болки. Тялото на жената било открито два дни по-късно от случаен минувач, който сигнализирал полицията.

На 20 ноември 2015 год. Ахмед Дж. нападнал трудно подвижно 14-годишно момиче на улицата в село Гагово. Съборил го на земята и извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление чрез употреба на сила.

Осъденият Ахмед Дж. е с лека умствена изостаналост и разстройство на сексуалния нагон, но съдебнопсихиатричната експертиза е категорична, че той е разбирал свойството и значението на деянията си и е осъзнавал тяхната противоправна същност.

В последната си дума пред съда той отрече да е извършил престъпленията, за които бе признат за виновен. При проведения по време на разследването следствен експеримент Ахмед сам посочил мястото, където е захвърлил пребитата и насилена възрастна жена и обяснил подборно действията си.

Състав на Търговищкия окръжен съд одобри частично гражданския иск на близките на убитата 74-годишна жена.
Присъдата подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За всяко престъпление трябва да има по 15 г. затвор, а не общо за 4. Що за правосъдие е това, смешници.
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мешавица между роми и българи- ромбули. Европа пропищя от тях.
18
2
 
5
 
! Отговори
Мда преди 7 години
В поправителния и после в затвора добре ще го подредят това ***!
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така че, 7 и 10, не намесвайте тук българите и техните традиции.Туркофилите да не забравят, че най-отвратителните представители на онзи екзотичен етнос са мюсюлмани. Нека да потърсят причините за това и да не пишат тук глупости.Без чужда намеса (45 години болшевишка, после още 27 години ***) ние много добре знаем как да се справим с онези.
16
2
 
7
 
! Отговори
До 7 и 10 преди 7 години
Отношението към ромите според българската култура, е било ясно изразено в Царство България.Тогава са слушкали и са внимавали в картинката.После последваха два други исторически етапа, чужди на българската култура:1. Болшевизъм - внесоха роми и от чужбина, обясниха им, че според господстващата червена идеология, колкото си по-***, толкова си по-велик. После ги абонираха за заплати и им дадоха жилища.2. Постсоциализъм - дадоха им привилегията да не носят отговорност и да папат от соц.помощи.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо не е съден като възрастен? Първо престъпленията му са изключително тежки и едва ли има много деца способни на такива неща и второ според традицията на неговия етнос той сигурно вече е горд баща. Или когато е за създаване на деца и сватба, го смятаме за пълнолетен, а когато е за носене на наказателно отговорност-е дете. Е, стига с тоя двоен аршин! Щом в едно отношение има права като възрастен, значи трябва и да носи наказателна отговорност като такъв!
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало, БХК защо мълчите? Нали този е от вашите любимци. Защо не кажете нещо и не размахате пръст на съда как може да наказва горкото момче, което само следвало "културните традиции" на своето племе.
13
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Културни особенности на напушени батакисти
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мали третополивите от БХК сега се подмокриха...
11
2
 
14
 
! Отговори
До Пешо* преди 7 години
Докато в 7 млн. България, но в действителност вътре в държавата 5 млн, няма и ден където няма случка за кражба, ало измамници и тем подобни. Ама такива като този независимо къде е и кой е трябва да се накажат строго за да е пример и за другите с таково подсъзнание!
10
4
 
10
 
! Отговори
До Пешо* преди 7 години
Колега то фрапиращи индивиди има и в Турция от този произход. Но в Турция държавния контрол върху тях е по добре, не им се разрешава да просят, видат ли някой да проси го прибират. И обществото не ги изолирва много, по образовани са спрямо българските индивиди, както казах и по долу плащат си тока поне, защото знаят, че случайно ако ги хванат ще бъдат наказани.Пък и работят повечето бе човек и това е важно.Има крадливи да, но сякаш по малко чуваме за такива случки при пожение,че сме 80мил.
9
2
 
13
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Защо не е съден като възрастен?И кога ще върнат смъртното???Прав е колегата по-долу. Българските ромбоиди са изключително фрапиращи индивиди.Аз съм забелязал, че шведите са някакси като лакмус за недостатъци на средата, в която живеят. Веднага засипат и попиват гадостите на приелото ги общество и ги развиват до чудни висини.Аз съм живял с *** в Унгария, в Аржентина, във Франция и в Англия - нищо общо!
8
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Има много ромове по земята, но само докоснали те се до българската култура са такива ***. "Има вярно в написаното...В Турция не съм чул за това, че в ромските махали да не се плаща ток...а и отделно май, че ако не си пращат децата на училище им спират детските! И работат.
7
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромбулче. Да се заличи. Има много ромове по земята, но само докоснали те се до българската култура са такива ***. Просто комбинацията ром в България е отвратителна.
6
9
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
nqma li kozi v tva selo ma to i zatova moje da go sadqt za tormoz na jivotinkite
5
2
 
28
 
! Отговори
Кошмар,но ниеПлащаме преди 7 години
С лека умствена изостаналост и разстройство на сексуалния нагон, е оставен да скита из селото и извън него, в пустошта.В резултат, той посяга на момиче, страдащо от прогресивна мускулна дистрофия и на старица с деменция и също като него оставена да скита.Хем потискащо, хем възмутително!Колко деца с физически и ментални недъзи се раждат в това село? Някой изследва ли причините за това?Колко са безработните там? Но няма кой да наглежда хората с ментални проблеми!Колко наливаме там за помощи?
4
2
 
36
 
! Отговори
Право на информация преди 7 години
На Ахмед майка му още колко такива е създала?И ще дочакаме ли някой разследващ журналист, при някой подобен случай, да седне и да изчисли колко пари са измъкнати от нашия джоб, защото някоя такава се е родила, израснала е в България и се размножава на воля? Друго не прави.
3
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едва ли е турчин, този е от махалата сигурно. А и отделно престъпленията нямат религия и етнос! И какъвто и да е трябва да се накаже.
2
7
 
15
 
! Отговори
1, 2, знаете, че преди 7 години
Ахмед не е турчин.Проблемът е в калпавите закони и в това, че доколкото все пак ги има, те не се спазват.На всичко отгоре, разни подзаконови разпоредби (напр., препоръката да не бъдат притеснявани онези от екзотичния етнос) пречат на живия организъм, наречен общество, да се защитава. И в резултат на това, рано или късно се стига до две неща:- Бранените от закона негодници се самозабравят.- Обществото реагира като пружина - натягаш ли я много, тя се къса и се навива на противоположната страна
1
3
 
33
 
! Отговори
КолкоНиСтруваТози? преди 7 години
И за 15 г. колко пари сме дали на майка му на този Ахмед като майчински, помощи, детски надбавки и други бонуси, които се полагат на такива жени само заради това, че са създали дете с увреждания /за това е имало причини - кръвосмешения, алкохолизъм "дишане" на лепило, консумиране на евтини, некачествени наркотици/, а после са го оставили да се самовъзпитава, скитайки по улиците?Колко пари ще ни струва издръжката на Ахмед в поправителен дом, в продължение на 8 г.?После се чудят на Луковмарш!