Приятели на загиналия моторист искат кмета на Костинброд в ареста

Близки на Игнат Славков излязоха на протест пред общината
Обновена: 3 юли 2019 14:41 | 3 юли 2019 14:27, Анисия Иванова
47

Приятелите на загиналия моторист в Костинброд излязоха на протест пред общината в града, защото смятат, че кметът има вина за тежкия инцидент. Според тях значително се различават версии, които се лансират след смъртта на Игнат Славков.

"Кметът казва, че не е правил обратен завой, а той всъщност го направи, видях го това нещо. Само аз бях там, казал съм какво се е случило. Кметът прави забранен обратен завой", сподели един от протестиращите младежи пред Bulgaria ON AIR.

Трайко Младенов остава на свобода под гаранция от 5000 лева. Той няма право да напуска страната, отнета е шофьорската му книжка.

Протестиращите допускат, че кметът може и да не е видял техния приятел на пътя. И съобщиха за версия, че телефонът на Младенов е звъннал, заради което той е решил да се върне и направил фаталния обратен завой.

Недоволните граждани не се съмняват в шофьорските качества на Игнат и подчертаха, че очакват кмета да бъде върнат в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
8
 
! Отговори
55 преди 4 години
Гледам; тук само жертви на мотористи пишат.Е да ви напиша и аз нещо.Моторист съм от 35 години.През това време погребах много приятели които карат примерно и с акъл.80% от тях загинаха от шофьори правещи обратни завои и такива говорещи по телефона или галещи бедра. Карал съм мотори по цяла Европа и части от Азия, никъде няма такава агресия към моториста както тук.
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така става, когато караш мотор с 200-300 км/час - ставаш невидим за шофьорите и си до тук.
20
3
 
4
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Кмета е бил на градус, ама се потулвааа
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпреки че ... Сме в България и предполагам, че със стотина хиляди лева, ще мога да подкупя свидетели, не толкова близки роднини и съдии, и ще съм с условна ....
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато си позволяваш да караш със 150км/ч мотор трябва да знаеш че рано или късно ще се стигне до подобен неприятен инцидент.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До :-(И с какво ще е по-различно от това, да те "пречакам и сгазя с мотор, защото правосъдието не работи'?
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може и правосъдието ни да не е наред, но е много далеко денят, в който разнзи моторджии ще бъдат оставени, да решават как и защо ще се изпълнява закона.
15
0
 
0
 
! Отговори
:-( преди 4 години
До АнонименНе... Ще се води умишлено престъпление. По всяка вероятност и незакнно притежание на огнестрелно оръжие. - годините няма да са малко!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КОСТИнбродАко утре те застрелям, кажа че съм го направил, чащото си измамил и нямало закони, наред ли ще е ?
13
0
 
8
 
! Отговори
:-( преди 4 години
Това кръстовище обслужва всички работещи в Ролпласт, Вебер, Птицекомбината, Газохранилището на NIS петролеум, Марс армор, и може би пропускам някой - дневно само персонала на тези фирми формира огромен трафик. Преди кръстовището има знак 50. В населено място е. Предпазните средства са задължителни. Категорията за правоуправление също. Съболезнования, но ако не беше кмета щеше да е друг. Това е НЕРЕДНО!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо искат да е в ареста?Няма закрито дело, а и в най-лошия случай,, кмета ще получи 2 години зад решетките.
11
1
 
1
 
! Отговори
Костинбродския човек преди 4 години
До Ветрувианския човекНе баш, всички, ама дори и да имаш 100 нарушения, някой си те прецапа ей така, за добро утро, не означава, че тоя, който те е траснал с колата си, ако е направил нещо грешно, че е невинен.
10
1
 
8
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 4 години
Айде все им е виновен друг на мотористите.Квото и да стане те нямат вина, а всички карат като обезумели , изпреварват където си поискат.Карат с поне едно нарушение на всеки 100 метра.
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писаха някъде, че моториста е карал с над 150 км/час, което значи поне 50 метра в секунда. Ако е карал с 200 км/час минава 56 метра в секунда, с 250 км/час са 70 метра в секунда. Никой шофьор не може да опази такъв моторист.
8
11
 
5
 
! Отговори
факт преди 4 години
Жал ми е за оптимистите който още чакат справедливост и наказание за управляващите бандити,вия не разбрахте ли че ако сами не въздадете справедливост от никой такава няма да получите!?
7
0
 
13
 
! Отговори
Мими преди 4 години
Точно там има две места за обратен завой. Иначе не става - има мантинела! Пред бензиностанцията е забренен, но постоянно някой завива, а съвсем близо е и отбивката за Добродлавци. Ограничението за целия град е 40 км/ч. Дори да попречи, подобна маневра няма как да причини чак смъртоносен удар, ако де е летял с мотора младежа! Жалко за момчето! Съболезнования на близките!
6
4
 
33
 
! Отговори
Софиянеца преди 4 години
Защо медиите наричат "моторист" човек, който няма необходимата категория в шофьорската си книжка за това? Със същия успех можете да го кръстите "космонавт" или "капитан на подводница"?
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е бил с превишена скорост, никои не му е виновен, кагато видимостта ти е 40м. а отзад лети някои със 150 и минава 40м/с това означава че поглеждаш няма никои, правиш маневра и вече е долетял. Навсякъде по света се правят експертизи да се докаже дали въобще си можел да реагираш. А тоя професионалния шАфъор да му бяха взели книжката преди да се утрепе, аман от нарушители, че и после ги защитават, а можеше и да утрепа невинен вместо само да се очисти.
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кметът направил непозволена маневра. Хубаво, да му пишат един акт и толкова! не може в затвора заради непозволена маневра. Ако камикадзето беше карало с 40-50 км/ч, щеше да е "бутнато". Можеше пак да се претрепе, но нямаше да стане на кайма.Донорчето е карало с огромна скорост и кметът, нарушавайки закона е предприел обратен завой, като не е могъл да реагира толкова бързо на върхлитащият самоубиец.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някъде казаха че нямал категория. Колко е верно незнам, но ако е така само това е достатъчно кмета да не го отнесе.