14-годишен причинил ПТП-то с две жертви в Добрич

Окръжната прокуратура образува досъдебно производство срещу него
26
14-годишен причинил ПТП-то с две жертви в Добрич
Снимка: БГНЕС

14-годишен е причинил катастрофата от тази нощ в Добрич, при която са загинали двама 19-годишни.

Окръжната прокуратура е започнала досъдебно производство срещу непълнолетното момче. В самокатастрофиралия автомобил са се возили 6 души, съобщи БНР.

Още по темата
Инцидентът е станал тази нощ около 3.30 часа на бул. "Добруджа" в Добрич.

Двама от пътниците - на 15 и 19 години, са настанени в болница без опасност за живота. Без наранявания са още един от пътниците и самият неправоспособен водач.

По случая е образувано досъдебно производство, което се ръководи от Окръжната прокуратура в Добрич за причиняване по непредпазливост на смъртта на повече от едно лице, извършено от водач без необходимата правоспособност.

По предварителни данни произшествието с двама загинали е възникнало заради високата и несъобразена скорост.

Неправоспособният водач е отведен в Районното управление на МВР в Добрич и малко по-късно днес ще бъде привлечен към наказателна отговорност. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъвто ще да е етносът на убиеца, щом са го оставили той да ги вози и те са си за бой.
17
1
 
3
 
! Отговори
Не, преди 3 години
До АнонименНе, водачът не е от ромски произход. Всички са чисти българи, 14-годишният е буен, палав,неуправляем тинейджър, независимо, че родителите му много го натискат да не прави бели. Ама те тинейджърите...Вероятно е излязъл през нощта ,без да го усетят.
16
0
 
1
 
! Отговори
ХАХАААА преди 3 години
До ЖоА между 14 и 16 какви са? Я отвори един Закон и прочети...аман от незнаещи хора.
15
0
 
1
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
Подобни новини станаха май ежедневие в родната ни татковина.
14
0
 
3
 
! Отговори
. преди 3 години
Ливал цвят от кога е забранен или си измиляте други цветове !
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествен подбор.
12
0
 
8
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
До Анонимен 12Тоооо, пандиза може и да им се размине, ама боя и престой в болницата няма да им се размине. Аз да му начупя краката и ръцете, да не може да тоалетна да ходи и да си бърше кАзягата, па да видиш тогава ще влезне ли пак да краде някъде. А ако е по тъмно пък - може и да не излезе. Имам два кангала в двора. На парчета и за 2 дена ще го изядат и иззсерът. Никой няма да го намери.
11
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са чак толкова *** ромеите казали са че 14 годишния карал да отърват затвора по големите върви доказвай кое е карал много са хитри не се заблуждавайте по селата пускат непълнолетните да правят обири щото знаят че ще им се размине пандиза
10
3
 
25
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Нормално, то там само тъмносини и социално слаби българи. Аз като видя автомобил с регистрация ТХ и гледам да съм по далече. Че те там в ТеХеран са неуки.
9
0
 
21
 
! Отговори
Ханс преди 3 години
Каква арийска драма, уважаеми зрители !!!
8
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно 14-годишният е бил чичо на 19-годишните, макар че според културните особености на етноса може и баща да има бъде. Да се обвини автомобилът за самокатастрофата.
7
12
 
2
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 3 години
До 1: Не, не означава това. Може да е карал друг човек и въпреки това катастрофата да е причинена от 14 годишен. Вероятно непълнолетният е бутнал ръката на шофьора или е усилил звука на радиото рязко, като така е стреснал водача. Има най-различни сценарии. От текста не се разбира дали той е шофирал, затова да не прибързваме с изводите. Засега е сигурно само, че той е причината за катастрофата, но как точно е станало не е ясно.
6
2
 
23
 
! Отговори
до Жо преди 3 години
До ЖоТи пък голем юрист се извъди, малолетен е под 14, на 14 ставаш непълнолетен, и да цъкнеш минус, това не се променя.
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В самокатастрофиралия автомобил..." - незнам къде сте учили, но такова нещо може да пишете едва когато автомобила се е движил на автопилот и без водач в него. До момента, в който за волна има някой.. "самокатстрофирал" е смешно.
4
17
 
9
 
! Отговори
Жо преди 3 години
ДЕТЕ на 14 години е МАЛОЛЕТЕН! Малолетните не носят съдебна отговорност.Непълнолетен е младеж, между 16 и 18 години!
3
19
 
10
 
! Отговори
Зарко Попа преди 3 години
До СветозарМомчето е българче, Руслан, карал е служебна баничарка от фирма, където работи баща му, наблюдава се една защитна реакция, когато някой горд потомък на Аспаруха и Крума направи българската работа, да го пририсваме на братята от махалата.
2
2
 
33
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Интересно в този случай, кой ще бъде съден и дали изобщо ще има съд ? Ясно е, че за 14 годишния ром, последствия няма да има.
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
значи е карал 14 годишен?