Любовник накара жена да му купува телефони и злато, завлече я с 36 бона

Внесено е обвинение срещу него
15 окт 2021 18:30, Ерол Емилов
90
Любовник накара жена да му купува телефони и злато, завлече я с 36 бона
Снимка: Pixabay

Любовник завлече жена, с която се запознал в интернет с над 36 493 лева. 38-годишният Ангел К. я карал да му купува скъпи телефони и злато, както и да му дава пари, съобщиха от Районната прокуратура в Пловдив.

Срещу измамника е внесен обвинителен акт. Аферата между него и ощетенната започнала на 29 март 2018-та и продължила до 14 октомври същата година.

Той се представял с името  Александър и заблудил приятелката си  А. С., че се нуждае от различни суми пари  и луксозни вещи, като обещавал, че после ще й възстанови стойността им. За да му угоди, жената въвлякла в покупките и родителите си, и свои приятелки.

Още по темата
Ангел се запознал с нея в интернет сайт, като по-късно се срещнали и на живо. Мнимият Александър  обяснил, че притежава охранителна фирма и е представител на чуждестранен бизнес партньор, който обзавеждал офис у нас. В тази връзка заблудил жената, че бил закупил оборудването за офиса, но не му достигали пари за скъп мобилен телефон. Тя взела апарат на лизинг и му го дала. Със същата версия той поискал още два скъпи телефона. Тя нямала възможност да ги закупи на свои име, помолила две свои приятелки да направят това и любимият й получил исканите мобилни апарати.

Впоследствие той я заблудил и поискал пари за лечение на дете в чужбина, за откриване на банкови сметки, за плащане на осигуровки и за неустойки за освобождаване от охранителната фирма, което не отговаряло на истината.

Жената изтеглила няколко кредита, а така също искала пари от родителите си и нейни познати, които й предоставяли сумите, а тя ги давала на обвиняемия. А. К. ги харчел за лични нужди. Когато пострадалата започнала да си иска парите, той престанал да си вдига мобилния телефон.

Ангел К. не е възстановил парите и досега. По делото са разпитани множество свидетели, извършени са разпознавания, очни ставки и др.


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"За да му угоди, жената въвлякла в покупките и родителите си, и свои приятелки." - тази е меко казано плосковата с отрицателно IQ
72
0
 
3
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 1 месец
Каква любов?И ние си имаме Ромео и Жулиета мутирали като короновируса.
71
0
 
14
 
! Отговори
Поговорка преди 1 месец
Не е луд този който получава телефоните, а този, който ги купува.
70
0
 
15
 
! Отговори
Анонимна преди 1 месец
Е как може да има толкова...прости жени?..Сериозно..
69
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Обзалагам се че дамата е била със "едър кокал"
68
0
 
16
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 месец
36 бона не е зле, любовта е сляпа, иначе се хванала с играч, собственик на охранителна фирма, чуждестранен партньор сигурно си е мислила, че е ударила кьоравото, но за тази работа се иска и акъл..
67
1
 
5
 
! Отговори
Уолтър Скот преди 1 месец
До Хе,хе! Преди това с нахлупен каскет си ти беше добре, а? А и Баце те любеше ежедневно с 200!!!
66
0
 
19
 
! Отговори
Ястребовски преди 1 месец
"Опасен чар" е настолен филм-учебни и днес! Хитрец без *** не вирее. Обаче...жените не искат да гледат такива филми. Те си падат по турски сериали и после "Батко, лошо ми е..."
65
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
боже колко кухи хора има, боже
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мога да му дам офис стол ако си няма..
63
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И на мен ми стана много тъжно за горкия мъж. Усещам че ако му дам 10 лв и ще стане велик бизнесмен от него. Дайте телефон за връзка, ще му помогна
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Неваксинирана?
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
какво ли не правим от любов..
60
1
 
18
 
! Отговори
Вдигач преди 1 месец
Той престанал да си вдига мобилния телефон...А самолетът дали е вдигал? Естествено с включен MCAS :DСамотата е много гадно нещо. Горката измамена, надявала се е, че ще си намери някого, с когото да се разбира в живота, и няма да си ляга и събужда сама като кукувица. Обаче някой много нагло се е изгаврил с нея.Както историците казват, не само Темида, ами и любовта е сляпа :DАйди останете си със здраве!
59
15
 
23
 
! Отговори
Хе,хе! преди 1 месец
Един Фигурант накара 7 милиона българи да живеят като скотове , ние за любовници се кахърим!
58
1
 
1
 
! Отговори
красота преди 1 месец
кво е бе няква цсладникава чалга визия честно бе з индивидуалност е нищо
57
1
 
4
 
! Отговори
има преди 1 месец
по красиви слонове от доста грозни куки
56
4
 
0
 
! Отговори
знае6 преди 1 месец
ли боян понейе и ти си сведущ по вьпроса компромис е имало но поради заболяване на дете а не поради грозота или ниско самочувствие това че ти си дига6 самочувствието нищо не доказва
55
0
 
3
 
! Отговори
ами преди 1 месец
йена кво
54
1
 
7
 
! Отговори
повечето преди 1 месец
хора след определена вьзраст не са красиви