Стрелба в Капитолия: Белият дом е блокиран

Стрелецът е задържан, ситуацията - овладяна
Обновена: 28 мар 2016 23:19 | 28 мар 2016 22:40,
20
Стрелба в Капитолия: Белият дом е блокиран
Снимка: Reuters

Капитолия и Белият дом бяха блокирани в понеделник, след съобщения за стрелба в центъра за посетители на Конгреса, откъдето туристите започват обиколки на комплекса, съобщават свидетели, цитирани от AFP.

На посетителите е било наредено да останат на място.

Американският Конгрес е във ваканция в понеделник за Великден, но седмицата е натоварена за туристите във Вашингтон, припомнят агенциите, цитирани от "Фокус".

При стрелбата е бил ранен един полицай, но състоянието му не е сериозно, информира "Ройтерс".

Стрелецът е задържан, откаран е в болница.

На работниците и посетителите е било наредено да потърсят сигурно място и да се прикрият. Сградата е затворена. Никой не може да влезе или да излезе от целия комплекс, информира bTV.

Американските медии съобщават, че ситуацията е овладяна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
страната на двувековното зло.без значение е кой и какъв е този който отива в сащ /руснак,немец ,французин ,българин или някой мюсюлманин / тези хора се израждат в това общество и загубват човешки образ.оттам идват всички беди на света
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези *** от БТВ българска телевизия ли са или на краварите? Те аборигените се стрелят всеки ден и час за добър ден. Това е демокрация по американски- оръжие се продава повече от топъл хляб. Не знам защо не сменят изцяло религията си и не преминат към исляма много повече би им отивало. Християнството не търпи убийства и омраза. Нация събрала цялата *** на света не можеш от нея да очакваш хубави неща. Не са дали на света нито писменост нито технически открития , нито култура.
9
0
 
10
 
! Отговори
Поправчица преди 8 години
До АнонименТова Е БИЛА велика страна. В настояще е велик деградант и велик убиец-палач.
8
0
 
12
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До ФактНационални предатели.... Общества без история... И други подобни!
7
5
 
43
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Сащ е страната на моралната деградация и сатанинските доктрини които принуждава други страни да приемат чрез натиска на "демокрацията". Демокрацията да се разбира деградация. Сащ са извор от който блика зло, там има най-много слуги на дявола.
6
37
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СлонсънПлюенето по САЩ вече стана толкова модерно в родния нет, че някои хора го правят, само за да изглеждат интересни.Какво са ви направили хората? Това е една велика страна. Дори и любимците ви от Кремъл отиват да живеят там и изпращат децата си, докато пълнят на останалите руснаци главите с патриотизъм.А и...замислете се в България, всеки ден има по някоя стрелба вече...така че...не се присмивайте на САЩ. Те ще си се оправят много добре...но ние ще си останем в 10глуха на света.
5
4
 
10
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До ПутяркинНе всичко е пари....Както се казва:"Если нельзя,но очень хочется-то значит-можно!"Руснаците не са рационално мислещи-много си падат по тия неща!Ще вземат да го направят без да имат никаква полза!
4
3
 
13
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
Абе всичкото простолюдие трябва да бъде оставено в предградие а федералната власт трябва да е със 100км буферна зона за джихато и журналисти!Ей та се прави демокрация всичко останало дето е блозо до народната любов е диктатура!
3
2
 
18
 
! Отговори
Агент Мълдър преди 8 години
Сефте!
2
10
 
42
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Проблемът с тая сграда ще се разреши,когато над нея се развее бяло-синьо-червеното знаме!(По аналогия с Райхстага) Хи-хи,майтап бе!
1
6
 
33
 
! Отговори
Испанецът преди 8 години
По Нова тв дават Трите хикса.Той щормува белия дим в момента зада апаси президента.Много се филмирахте.Спрете белото и не пишете измислици.