Синоптик: "Ирма" си отива, но се задава "Хосе"!

Ураганът отслабва, но все още е потенциален убиец
11 сеп 2017 09:45, Петя Славова
11

7180 гледания   |  Още видео

Веднъж стъпил на полуостров Флорида, ураганът "Ирма" все повече ще губи от силата си, тъй като той се подклаждаше от топлата водна повърхност. Ветровете ще паднат до 100 километра в час. Въпреки това, "Ирма" е все още потенциален убиец, тъй като носи със себе си наводнения.

Още по темата

Това каза синоптикът Симеон Матев в студиото на "България сутрин" за бушуващата стихия в САЩ.

"Колкото по на север отива "Ирма", толкова повече ще губи от силата си", добави той пред Bulgaria ON AIR.

За съжаление ужасът "Ирма" не е последният ураган, който връхлита Флорида. След него се задава "Хосе".

"Събратът на Ирма е доста по-малък по размери, но в него бушуват силни ветрове. През следващите дни ще се върти в кръг. Ще закачи острови в карибския басейн. След това ще продължи рязко на север. Очакванията са "Хосе" да е ураган в нормална степен, но не бива да бъде подценяван", отбеляза синоптикът.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
До номер ! преди 2 години
Накрая идвам АЗ,и омитам остатъците...

ГОСПОД
6
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 2 години
Много шум за нищо
5
5
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
*** си и *** ще си умреш... И дано тебе те застигне някоя буря като тази...
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жал ми е за кубинците и мексиканците.За американците - ИЗОБЩО.Грам съжаение не изпитвам към държава, която живее за сметка на цял свят. Искам ураган след ураган да ги сполети.На така да ги тресне,че да го отнесе и вътрешността на Америка.Ако това се случи в България господарите от САЩ няма да изкажат ни съболезнование, нито пък знаят къде се намираме. Така че Ирме, Хосе,Катя и каквто дошло добре е дошло, само да не засяга другите държави - само САЩ и то да е качествено
3
0
 
20
 
! Отговори
Една добра идея преди 2 години
Алоу,Днес,стига с тия урагани!Пуснете най-после една статия поне за Сирия!Там стават грандиозни неща,а вие мълчите като риби!Деир ез Зор е напълно разблокиран,летището също,както и пътя Палмира-Деир ез Зор! Сирийската армия подвозва лодки и понтони за форсиране на Ефрат!Дните на ИД са преброени,а Вие мълчите,защо????
А,освен това американците са изтеглили хората си от ИД в района!
2
2
 
18
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Туй американците големи ревльовци са станали!Че и на нас непрекъснато досаждат!В Карибския регион ураганите са обичайно явление и открай време ги е имало,ама сега се сетиха,че били много страшни.Ами нека тогава си строят по-масивни къщи,а не дървени бараки за сериозни суми!На снимките не видях сериозно пострадала масивна къща!Пари поне имат в изобилие,а ако не стигат-ще напечатат и Светът ще им плати масрафа!
1
4
 
15
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Ей, тоя Путин няма спиране бе, много отмъстителен!