Проф. Мермерски от САЩ: Нещата са на ръба, Тръмп ще бие

Демократите опитали да направят така, че изборите да са референдум
4 ное 2020 09:40, Анисия Иванова
42

Глобалното влияние на американските избори не е вестникарско клише. Дори първичните нагласи и еуфорията около вота раздвижиха световните икономически борси, накараха хората да залагат рекордни суми за победител в битката, а медии и държавни ръководители по цялото земно кълбо с трепет да очакват финалният резултат и името на 46-ия президент.

Сбъдват ли се солидните шансове за успех, които Тръмп сам прогнозира преди дни или пък фаворитът на социолозите - Джо Байдън, има преднина?

Нещата са на ръба. Започва да пристига отчетът за изборната колегии от щатите, които ще определят президента за следващия мандат. Прогнозирам, че ще е Доналд Тръмп. Това каза за "България сутрин" ученият, изобретател и официален преводач на срещата между Тръмп и Борисов - проф. Йонко Мермерски.

Още по темата

По думите му до момента единствената изненада е щатът Аризона, където все още имало около 800 000 непреброени гласове.

"В Джорджия и Северна Каролина Тръмп води убедително. За втори път прогнозиращите са далеч от резултатите. Всичките президентски избори се основават на уравнение, с което работя от много години. В него отнемам 3% от демократите и давам на републикаците", обясни той за Bulgaria ON AIR.

Според проф. Мермерски демократите опитали да направят така, че изборите да са референдум, но се пропускало че Тръмп имал много точки, в които е бил успешен.

"Направи така, че да има дефибрилатори не само за САЩ, но и за Европа в месеците, когато започна пандемията. Демократите нямат кауза, нито за мерките за сигурност, нито за миграцията и те се хванаха за историята с Ковид", допълни той.

Имало и възползване от ситуацията.

"Ако Тръмп спечели, ще има 1-2 дни протести и ще се потушат нещата, а ако е Байдън, ще ума бунтове и насилия, на които той казва "мирни протести". А след това те няма да могат да им се противопоставят", допълни той.

По думите на учения е вероятно Тръмп да спечели дори без гласовете на щата Филаделфия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мърморски голям прогнозист...
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щата Филаделфия има ли право да гласува в американските избори?
26
1
 
2
 
! Отговори
гост преди 3 години
До АнонименМного си име добра системата и много по-справедлива. Дава обектовна картина на национално ниво. А не еднин единствен район в страната да казва кой ще раздава порциите.
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много знайни и незнайни капацитети се изказват.Положението е "седи мирен,чети шок".Като се преброят гласовете ще се види кой печели.
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мермерски много иска Тръмп, понеже иначе пада хонорара.
23
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е новия Хитлер, герой, води истинска война срещу злите сили, скритата държава, успех г-н Тръмп!
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"на които обаче труда им не се вижда."Ти защо използваш Интернет тогава?
21
3
 
5
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Вчера, в този сайт, някой написа, че ако спечелел Брайдън, Бойко Борисов щял да падне от власт!А ако спечели Тръмп, ще остане ли?
20
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите партията на зелените , пазаруващи на аванта без да плащат , на потенциално красивите и интелигентните , на които обаче труда им не се вижда. Партията на търговците и вносителите на бело , на подпалвачите , на психически нестабилните , дето като му се прави секс хвърля зарове за да си избере пола. Партията на псевдо зелените спасителите на планетата, а всъщност са едни жалки ***, дето единствената им цел е да живеят на гърба на останалите. Партията която винаги търси друг виновен
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки щат се определя кои взимат превес, казах ви го, както и други потребители :) Малко несправедливо е, но такава им е системата :)) Все едно е дали ще гласуват 100 милиона за единия, другия може да спечели с 50-60 милиона :)
18
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Мермерски, нашите *** откриха щата. Той каза Филаделфия,защото метрополисът още не е преброен,а там се очаква син вот в иначе червения щат
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Р Ъ Б разбира от избори до вируси ... Ей такива хора ни трябват
16
4
 
12
 
! Отговори
Ало редакторите преди 3 години
откога има щат Филаделфия, сигурно имете предвид Пенсилвания. А иначе Йонко и да има основание за притеснения относно следизборната обстановка , е пристрастен и компрометиран за да му се вярва.
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мермерски откри нов щат - Филаделфия МухахахахА
14
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп 2020!
13
20
 
12
 
! Отговори
Я па ти.. преди 3 години
До SS 13 Никакви размирици няма да има. Загубилия признава загубата и поздравява печелившия.Там не са като нас загубилите БСП да врещят че изборите са манипулирани.
12
7
 
11
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Естествено че младия Мермерски ще е за Тръмп. Пози си местенцето.
11
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
236 на 213 за Байдън, иначе съм съгласен, че изкукали старчета с тежка деменция не трябва да управляват дори и кола, камо ли държава!
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То само като видиш гласоподавателите за Байдън и ти се отщяват демократите.Тръмп печели.Остава проблема с Конгреса където демократите ще провокират хаос.
9
7
 
8
 
! Отговори
SS преди 3 години
Скоро ще има размирици в Америка !!!.