Процесът за импийчмънт на Тръмп стартира след 8 февруари

Това съобщи лидерът на демократическото мнозинство в Сената Чък Шумър
23 яну 2021 10:16, Петя Славова
68
Процесът за импийчмънт на Тръмп стартира след 8 февруари
Снимка: БГНЕС

Процесът в Сената на американския Конгрес за импийчмънт на Доналд Тръмп ще започне в седмицата, стартираща на 8 февруари, предадоха световните агенции.

Новината съобщи лидерът на демократическото мнозинство в Сената Чък Шумър. До графика се е стигнало след договорка с републиканците.

В понеделник Камарата на представителите ще внесе обвинителния акт срещу Тръмп в Сената. След това юридическият екип на Тръмп ще има време, за да подготви неговата защита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До НякойЗаплашвате с г-н Тръмп настоящият Президент на САЩ с убийство ли,заплашвате Свободният Свят с куршуми ли.. не ни е страх...идваме за вас!!! "или куршум в десетката"...сезирам Прокуратурата на РБългария за отправена заплаха за живота на Президента на САЩ...извадете си главите от з.дниците
49
4
 
8
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Я да оставите Тръмп на мира бе, злобни Демонократи! Умирате си от страх нали? Ще му пръд нете на оная му работа! Ама хич не си мислете, че ще постигнете нещо с тази смешен Импичмент. Ха-ха. 😂😂 Така ще ви се върне гадо ве долни , че жалба ви майка.Да видим и разследването срещу металния Байдън докъде ще стигне! Или съд, или куршум в десетката и то много скоро! Това го чака него! Още си играйте с нервите на над 70 млн.американци. ***! Те РедНеците ще ви покажат отде изгрява слънцето!
48
3
 
8
 
! Отговори
1111 преди 3 години
Ще го изядат за назидание,полудя този свят.Както каза един умен човек наскоро,жалко е за Америка един луд (хайде,ексцентричен)човек като него да е от последните стожери на нормалността там.Не бях виждал толкова злостно зануляване-медии,интернет-господари,политици,артисти в един глас го анатемосаха.А нас какво ни чака?...
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пореден фарс, комплексарщина
46
9
 
17
 
! Отговори
Рашид преди 3 години
Тръмп бе отличен политик, икономист и президент съхранил мира.
45
6
 
5
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
Пич бил т´Ръмпо, ***(так) и лъжц от най долна класа!
44
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ги е страх от Тръмп тези либералчета, искат да нарушават конституцията и да свалят президент, който вече не е президент. Това е антиконституционно и всички които гласуват за това подлежат на затвор за умишлено нарушаване на Конституцията, това са"демократичните" действия на левите-либерали социалисти.
43
5
 
13
 
! Отговори
Муахаха преди 3 години
слушайте изявлението на Шумър (гордият Юдея от Ню Йорк - по негови думи), каза че Тръмп е Предизвикал Ерекцията, след което трябваше да се поправи! Тия ДемонКратите са толкова изкуфели, че не знаят къде се намират и още по-малко какво говорят!
42
3
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Първият рунд започва на 8 февруари!Кеф!
41
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Чък Шумър е еврейн ционист.
40
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво ще просвещаваш ,бе Воле....Ние се надсмивахме над Великия и Могучия *** съюз, който взе ,че се срина в калта, та Опърпаната Русия ли ще се опре...Джуджака ще завърши на зъберете на Кремля, а ти оставаш без деньги...Панимаеш...
39
6
 
18
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Хайде да просветя малко БГ демократчетата,АЗ путинистът???!!!Каква е разликата между САЩ в момента и режимът на Путин?!Нима последния няма да се смее на американската демокрация,която смачка собственият си президент,а тъй наречените демократични,американски медии го третираха като ***,както впрочем ме третира и мен фейсбук,защото отговорих директно на една ко му ня га?!Може ли да ме убеди някой,че американските съдии,прокурори и ФБР са нещо по различно от руските?!Не мисля!!Еднакви са!
38
6
 
21
 
! Отговори
Газдов преди 3 години
Ще го карат да връща заплатите със задна дата ли, не мога да разбера, какъв импийчмънт, като той вече сдаде поста. Или ще му искат наем за Белия дом.
37
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кармен Златарева 34Хахаха, да, защото Тръмп пък не е корумпиран... Присмял се хърбел на щърбел! Хахаххахахаха! :D
36
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 26!Той трьмпеско, тогава ще бьде на 83 год тьй че едвали ще му се иска да бьде президент! За следващите американски избори вобще него замесвай тиквичке!!!
35
5
 
26
 
! Отговори
Неразбрал преди 3 години
Как точно се очаква да свалят президент, който вече не е президент? Тези безумия само САЩ ги владеят.
34
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До анонимен 35"Изберете си някой млад и енергичен президент!"Да, бе да!И да не го оставят да си довърши мандата като Кенеди?!
33
14
 
5
 
! Отговори
Ким Чан Чжун преди 3 години
Тежки времена очакват другаря Тръмп. Добре е че поне Путин стои плътно зад него и атаките на кремълски тролейчерта не спират по медиите. За сега ... Но след като БайГън възобнови разследванията за руската намеса в изборите и Путин ще се покрие , последван от тролчетата си а Тръмп ще бъде оставен да гние.Освен ако не го набарат Иранците .Така че очакваме скоро Путин да се сприатели с Байгън... тролчетата му да млъкнат ... а Тръм да потърси политическо убежище при приятелчето Ким в С Корея.
32
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НедоразбралЧервените сте винаги много добри с фантазирането и винаги фантазиите ви се разминават с нормалността.
31
2
 
18
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Ако беше умрял, американските комунисти,пърдон демократи щяха да му изровят трупа,да го изгорят и хвърлят праха му в океанът като този на Осама Бин Ладен?!По същия начин както направиха испанските комунисти,пърдон социалисти с трупа на Франко!!Една и съща майка ги е раждала,една и съща демонична,задкулисна власт ги движи!!Но няма нищо вечно и ще дойде момента когато ще им лъснат за дни ци те и игричките на тез официализирани,световни мафиоти!!Играят си с нервите на 70 милиона американци?!