Джо Байдън: Америка отново тръгва напред

Кабинетът му работил за връщане на доверието в демокрацията
29 апр 2021 07:51, Ния Христова
36
Джо Байдън: Америка отново тръгва напред
Снимка: БГНЕС
"Америка отново тръгва напред". Това заяви президентът Джо Байдън в първата си реч пред двете камари на Конгреса, по случай първите сто дни от управлението си, предаде БНР.
 
Президентът на САЩ допълни, че правителството му работи за връщане на доверието в демокрацията и показва, че може да постига резултати.
 
Байдън поясни също, че е показал ясно на руския президент Владимир Путин - САЩ не искат да има ескалация на напрежението, но действията на Москва трябва да имат последствия.
Още по темата
 
Президентът подчерта, че в битката с Covid-19 предстои още много работа, но "не трябва да се отпускаме". Той каза, че от януари насам се наблюдава спад с 80% на смъртността сред възрастните в резултат на болестта. 
 
По думите му повече от половината американци са получили поне по една доза ваксина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Що за явни лъжи? преди 2 години
"САЩ не искат да има ескалация на напрежението". Те не оставиха опоскана държава, организират атентати и убиват президенти на независими държави!
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези надминаха соц риториката! коро ще тръгнат към други галактики.
19
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и призовавам службите на "западащата" САЩ да започнат да спират финансовите и живеенето на децата на ***,ченгета,олигарси и диктатори...ударете ги по ограбените от народите им пари...ударете децата им...те убиха невинни Американски Граждани в Капитолия!!!Строг и Справедлив Съд за убийците...милиарди по света го очакваме!!!
18
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха руските *** само безпочвени вменявания..Американската мечта е само една..Американската мечта е символ на Свободата...само в САЩ си Личност с качества и способности...и ще бъдеш оценен,уважаван и щастлив...Бог ни дава животите...не диктаторите на които служите превърнали ви в крепостни....отнели мечтите ви и Свободата ви дадена ви от Бог...пред посолствата на путин "невиждани" опашки от хора желаещи да бъдат крепостни на ...путин!!!Бог да пази САЩ!!доброволец съм в Армията на САЩ !!!
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Америка става комунистическа държава.Джо Байдън е американският Ленин и Сталин в едно.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано на америка не и се налага да ползва стълби *** све е отекла
15
2
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Америка се е изчерпала. Тази страна се сгромолясва под тежестта на собствените си лъжи, лицемерие, меркантилизъм, безогледно консуматорство и трупане на дългове, военнолюбие, повсеместна деградация във властта, в институциите и в обществото, липса на всякакви етични и морални норми. Било каквото било. Колелото на историята се завърта към нов световен център - Азия.
14
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 2 години
Печатницата за долари е отворена !
13
1
 
11
 
! Отговори
тя преди 2 години
Стига с тая америка - писна ми от нея !
12
1
 
5
 
! Отговори
Пъъъъъъй... преди 2 години
И ся ко?
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РешителенНе съм съгласен за изводите ти за Рейгън. Така може да пише човек който не е бил роден по онова време. Джо Байдън е много по колеблив от Рейгън, освен това той не можа да се справи с проруски настроеното крило на Джон Кери, което постоянно го дърпа назад в политиката му срещу Русия. Рейгън беше изключително последователен и принципен, не търпеше никакви отклонения и колебания във външната си политика по отношение на СССР и вечно свързания с него тероризъм.
10
15
 
2
 
! Отговори
Решителен преди 2 години
Америка не е имала по-решителен президент от Джо Байдън. Рейгън бледнее край Байдън и бъдещето ще покаже това...
9
2
 
5
 
! Отговори
Танго преди 2 години
Една напред и две назад...Слипи Гжо говори за танци, не за политика!Надяваме се първото да му се отдава повече от второто че като го гледаме колко е пластичен ....
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напред, напред ама китайците днеска са изкарали в орбита базовия модул на китайската космическа станция!
7
1
 
16
 
! Отговори
ХА ХА! преди 2 години
Доколкото излезе по новините Слипи Джо си е вързал езика и пак е засекъл!Та не ясно казал ли го е или така е пишело в речта!
6
3
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
С зъгъ напред...
5
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Америка се дере по шевовете, хората през ден се изтребват по улиците, в големите градове цари анархия, границите преливат от незаконни имигранти които множат вируса, трилиони долари помощи хвърчат непрекъснато, долара поголовно поевтинява, американския дълг придобива застрашителни размери....И този Алцхаймер казва, че Америка тръгвала напред. И 80.000.000 американци гласуваха за него. Има нещо кардинално сбъркано с този свят....
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмплиера имаше визия и добре осъзнаваше, че най-голямата заплаха за господството на САЩ е Китай, а не Русия. То точно тъпитe американци създадоха Китай с оня евреин Кисинджър. Китайците са много умен народ, тихо и кротко станаха най-голямата икономика. Руснаците да бяха се учили от тях ама не и те едни доста глупoвати парчета.
3
3
 
12
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Тръгване напред предполага изходна позиция и хоризонт. Има защо думите на Байдън да ми звучат като стар шлагер на мърляв болшевик. Както за Байдън,така и за болшевика в хоризонта ме няма мен. В хоризонта такива намират някаква болна представа за тях, маршируващи върху мен. Подозирам, че казаното от Джоузеф е добра свалка за Путин, но кофти провокация за намерението ми поне да умра спокоен и от естественна смърт, след като руско-американскиъе ч иф ути ме лишиха от нормален човешки живот.
2
6
 
14
 
! Отговори
Светът не е съгласен преди 2 години
Значи светът тръгва назад... Но тоя път дали светът ще се съгласи да е за негова сметка