ФБР влезе в имението на Тръмп във Флорида

За бившия президент обискът не бил уместен
31
ФБР влезе в имението на Тръмп във Флорида
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че имението му  в Мар-а-Лаго, Палм Бийч, Флорида, е било обискирано от агенти на ФБР, съобщи БТА като се позова на Ройтерс.

"След като работихме и си сътрудничихме със съответните правителствени агенции, този необявен обиск в дома ми не беше необходим или уместен", гласи изявление на Тръмп.

Бившият президент не съобщи защо се е състоял обискът.

"Мар-А-Лаго "в момента е под обсада, обискиран и окупиран от голяма група агенти на ФБР", каза той. "Те дори отвориха сейфа ми", каза Тръмп.

Министерството на правосъдието на САЩ е започнало ранна фаза на разследване на пренасянето от Тръмп на официалните президентски документи в имението му във Флорида, съобщи през април източник, запознат с въпроса.
Разследването се провежда, след като Националният архив на САЩ и администрацията на през февруари уведоми Конгреса, че са били възстановени около 15 кутии с документи на Белия дом от имението на Тръмп във Флорида, някои от които са съдържали класифицирани материали.

Комисията за надзор на Камарата на представителите на САЩ в същото време обяви, че разширява разследването на действията на Тръмп и поиска от архивите да предадат допълнителна информация. По-рано Тръмп потвърди, че се е съгласил да върне определени документи на архивите, като нарече това "обикновен и рутинен процес".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: обискфбрТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
приятели..нечовешка манипулациа от руски т.ол.ве!кой е тръмп?дете на мафията,финансирано от мафията,работещо за мафията!раша работи с мафията и опита да го използват,опита преврат в САЩ,всеки може да види и прочете фактите!плющят минуси от раша като луди,САЩ администрацията и съдебните са Свободни,въпреки парите и натиска който им оказват от русия и китай..ще предадат децата си..родителите си,минусите на...са манипулаций и вече сте го осъзнали,приятели..важно е как искате да живеете!.а не раша
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ги е страх peптилите и глобалистите от истинския президент на народа на САЩ
19
3
 
3
 
! Отговори
Шиши преди 1 година
Това Америка,всеки е длъжен да спазва законите ,независимо президент или обикновен гражданин,пред закона всички са равни.
18
4
 
5
 
! Отговори
комунисти преди 1 година
Бойко Рашков кога забегна във Флорида.
17
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тРъмпо путинското протеже е последният най голям срам за Щатите а и за целият демократичен свят!
16
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май Демократичния свят много добре използва Комунистическите и Фашистките методи. Което за пореден път доказва че Политическите системи и Религиите са най големия бич за човечеството. Докато робувата не чужди идеи с изинението че е за ваше добро, ще бъдете Роби
15
4
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЧИСТО ДИСКРЕДИТИРАНЕ! ТАМАН ОБЯВИХА, ЧЕ Е ФАВОРИТА НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И НА ВТОРИЯ ДЕН ФБР ВЛИЗА В ДОМА МУ
14
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Алооо "После викат демокрация и не знам какво си. Там е абсолютно тоталитарен и полицейски режим, като не си с тях те смачкват" В едмокрациите има правила, които гарантират, че ще останат такива. Дори Президента на САЩ не може да прави каквото си иска. Явно Тръмп е решил друго, и ще си носи последиците от "объркването".
13
2
 
11
 
! Отговори
Демократични приоми преди 1 година
Тръмп е достатъчно чалнат, така че всичко е възможно, отделен въпрос е дали става въпрос за измами и прикриване на нещо или просто за чепатия му характер - аз си мисля за второто, но дeмoнoкрaтитe са озверели. Подпалиха половината свят, а сега със зъби и нокти си пазят кокала и ще газят трупове, ако се наложи, за да го задържат. Гадна пасмина са това и колкото по-скоро се изпари влиянието им извън страната им(а то ще се случи неминуемо, въпросът е колко скоро), толкова по-добре за човечеството.
12
8
 
28
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
После викат демокрация и не знам какво си. Там е абсолютно тоталитарен и полицейски режим, като не си с тях те смачкват. Всеки ден има стрелби и убийства в кравефермата, да им се.а на държавата измислена. Дано спечели изборите и да спрат войните по света. Едниствения президент, при когото нямаше война.
11
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен А пък за двойно по-имбецила Байдън кой гласува? Джендерите с техните 54 пола, обратните, BLM и всякакви фрикове. И не на последно място - основния му избирател са пощите и тарикатите с изборните измами.
10
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както вчера написа губернатора на Флорида - Хантер Байден никой не закача, незаконно преследват бившия президент Трамп, което означава, че САЩ са бананова република, под управлението на сатрап, ползващ държавата, за да елиминира политическите си конкуренти за изборите. Проучване в САЩ наскоро показа, че ако сега са изборите, Трамп ще спечели двойно повече гласове от Байден.
9
6
 
10
 
! Отговори
x преди 1 година
Няма 5 джи антени в радиус от 50 мили около дома на Тръмп и Гейтс в Палм Бийч Флорида. Смятайте колко е полезно новото поколение мрежи.
8
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страх тресе kочината на Бай Дън от огромната подкрепа за Тръмп. Страхът е по-силен от тока след като разбраха, че Тръмп ще се кандидатира за президент. Вместо да му извадят очите - ще му изпишат вежди като го направят жертва. Но толкова им е акъла. В паниката правят порената си грешка.
7
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дойде ли Тръмп войната ще свърши.
6
5
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Оръжейната...мафия във Щатите е най...силна. Сега при Байдън си живеят царски,милиардите ги люпят като семки на футболен мач. Ако дойде Тръмп пак на власт,ще ги натири и ще спре всички оръжейни потоци за Украйна.
5
7
 
17
 
! Отговори
Това преди 1 година
е ''великата'' им демокрация в действие!!! С всички сили и средства ще му попречат да спечели изборите. ВПК на САЩ няма интерес от нормализиране на отношенията с РФ, Китай и СК. Но който си готърси - винаги си го намира!
4
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво са се надявали да открият в имението му? Путин, мей би?
3
10
 
11
 
! Отговори
Гонзалес преди 1 година
Ако Тръмп спечели изборите ще изпрати чернокожите, хомо хората и жените в резерватите на индианците. И така ще постигне "чистата американска раса". Американците вече се въоръжават за въстание.
2
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ейййй, не се спряха да тормозят Тръмп. Защо ли им е такъв трън в очите? Та той даже е по-беден от ЗеленскиЙ