Кастро отива при Маркс, но и да те кичат с прическа е зор

С кои крилати фрази на политици и актьори ще запомним седмицата?
29 фев 2008 16:10,
Кастро отива при Маркс, но и да те кичат с прическа е зор
Хавиер Бардем с прическата си. Снимка: bennadel.com

Франс прес публикува класация на крилати фрази, изречени от политици и актьори през отминаващата си седмица.

- „Надявам се той скоро да се събере с Карл Маркс.“ (Джон Маккейн, претендент за кандидатурата на републиканците в президентските избори в САЩ, по повод оттеглянето на Фидел Кастро от президентския пост).

- „В края на краищата това е като тоягата, която има два края и единият от тях някой ден ще ги цапне по мутрата.“ (Руският президент Владимир Путин, заклеймявайки подкрепата на европейците и американците за независимостта на Косово).

- „Тогава разкарай се, тъпанар нещастен!“ (Френският президент Никола Саркози към посетител на селскостопанско изложение в Париж).

- „Проблемът е в престъпната енергия на германските данъчни инспектори.“ (Лихтенщайнският принц Алойз, по повод купуването на откраднати банкови документи от страна на Берлин, от което произлезе огромен скандал с укрити доходи в Германия).

- „Благодаря на братята Коен, за това че ме закичиха с най-потресаващата прическа, виждана някога.“ (Хавиер Бардем при получаването на Оскар-а, по повод прическата на неговия екранен герой във филма „Няма място за старите кучета“).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание