Русия: Затваряме небето си за НАТО

Ако страните от НАТО продължат враждебната си политика, то въздушното пространство ще бъде затворено
18 сеп 2008 17:37,
70
Русия: Затваряме небето си за НАТО
Снимка: БГНЕС

Русия заплаши, че ще откаже достъп на НАТО до нейното въздушно пространство за операциите на Алианса в Афганистан, ако държавите членки не прекратят „враждебната“ политика към Москва, съобщи високопоставен руски дипломат в Кабул.

„Руското въздушно пространство все още е отворено, но ако страните от НАТО продължат враждебната си политика по отношение на Русия, то положително ще бъде затворено“, заяви Замир Кабулов в интервю за радио ВВС.

Дипломатът заяви още, че САЩ са направили прекалено много грешки от свалянето на режима на талибаните през 1991 г. „Основната е, че те не работеха с афганистанското правителство и афганистанския народ“, подчерта Кабулов.

„През последните 6 години, вместо да укрепят афганистанското правителство, въоръжените сили, икономиката, те укрепваха своето военно присъствие и това е основна грешка“, завърши Кабулов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
AXIL Comments Destro преди 15 години
Всички ЕВРЕИ И АМЕРИКАНСКИ ЦЕЛОЛИТИ В ГЛАВАТА - *** ! ТОВА Е ! ИЗЛОЖЕНИЕ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ !
68
0
 
0
 
! Отговори
Rambo преди 15 години
Ей смешковци,ако я нямаше Русия и България нямаше да я има,мръсни ***!Русите винаги са ни помагали дори и когато сме били срещу тях както сега!Хора огледайте се и вижте каква е истината!!!ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ,ВЕЛИКА РУСИЯ!!!
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** off yankee
66
0
 
0
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 15 години
яко го е казал човека :) Кандидатът на републиканците сенатор Джон Маккейн е казвал, че като погледне в очите на Путин, вижда три букви: КГБ. Джоузеф Байдън - кандидатът за вицепрезидент на Барак Обама, е близък приятел на Михаил Саакашвили и е поддръжник на ястребите във външната политика. Политиката към Грузия и агресора Русия няма да се промени, независимо кой ще спечели изборите в САЩ.
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КАКЪВ СССР бе , още ли ти гърми " Аврора" в главата ?! Мале как падна СССР / РУСИЯ в ИЗРАЕЛ 1:2 , ега ти якия мач , а руснаците се мислеха за предварителни победители ха-ха-ха , после като паднаха , напълниха кръчмите в Израел и изпиха водката.. Това поне си могат , яко да се спиртосват ....
64
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
Mac'Cain I stolipinovskiya *** Obama v znak na solidarnost s Naakashvili shte izyadut drujno po edna vratovruzka.
63
0
 
0
 
! Отговори
Eлена преди 15 години
България нали е съюзник на Грузия и Европа , значи един път и ние да печелиме :)
62
0
 
0
 
! Отговори
ФИЛИП преди 15 години
Кандидатът на републиканците сенатор Джон Маккейн е казвал, че като погледне в очите на Путин, вижда три букви: КГБ. Джоузеф Байдън - кандидатът за вицепрезидент на Барак Обама, е близък приятел на Михаил Саакашвили и е поддръжник на ястребите във външната политика. Политиката към Грузия и агресора Русия няма да се промени, независимо кой ще спечели изборите в САЩ.
61
0
 
0
 
! Отговори
опа преди 15 години
какво се хапете ''сащ'' ,''русия''!!! ако заиграят ГОЛЕМИТЕ шамари,пак малките като нас ще го отнесат най-много! справка-историята
60
0
 
0
 
! Отговори
ГРУЗИЯШВИЛИ преди 15 години
ГРУЗИЯ , EU санкции срещу РУСИЯ . < Санкции ще има за всичките " матрьошки " от сърце...:)
59
0
 
0
 
! Отговори
rusnak преди 15 години
6amari 6te ima za vsi4ki ot surce:)..
58
0
 
0
 
! Отговори
US.ARMY преди 15 години
Aхиле , изглежда Парис те е нацелил яко в АХИЛесовото сухожилие... , а щом е успял не са му меки китките ...На Вас от " Спартакус " са Ви меки китките и ...като розички дупенцата . Поздрави от войничетата ... И не обиждай евреите , които Българския народ е спасил ! Но явно вие от "Спартакус" не сте чували за Холокоста и 50,000 спасени евреи от BG .
57
0
 
0
 
! Отговори
Wlad преди 15 години
И в Русия , както и в САЩ властта и парите са в ръцете на евреите
56
0
 
0
 
! Отговори
AXIL Comments Destro преди 15 години
Дали си USA ARMY или ПАРИС, не ме интересува но като чуя еврей се сещам за Хитлер, като се сетя за Хитлер мисля че един концлагер ще ти дойде добре и да ти се изпари простия мозък завинаги с твоята американско-еврей-сектанска пропаганда ! ЗА РАЗСТРЕЛ СИ! Оп, извади си лъка от *** Парисчо, не виждаш ли...не се държи така! Хахахахаха
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Аднственото, за което им пари под са новите Американски противоракетни системи в Източна Европа срещу които нямат противодействие!".......................... ....................Не лъжи хората, руснаците имат противодействие и го обясниха много ясно : Един доста модернизиран вариант на Топола-М , с 10 ядрени бойни глави! За нея няма никакви създадени щитове, и това и американците потвърждават! Но на тях , бате, няма да им е много мъчно, че няма да ни има, ако някои американски рамбо гръмне и или инсценира нещо подобно от тук.За справка, от тук до Аляска на такава ракета и трябват 20-25 мин.
54
0
 
0
 
! Отговори
Янев преди 15 години
Какви са БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ в Авганистан ? Или защитаваме ЧУЖДИ интереси с БЪЛГАРСКИ пари ?
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Da zdrastvuet Rossia,yankee-*** off!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
Русофоб преди 15 години
На всички проджни Русофили дращещи глупости в тоя форум бих задал един въпрос. След като СССР нападна Афганистан поради великоруските си интереси в Средна Азия и Каспииския нефтен регион, воюва там 7-8 години и *** се изтегли, какво постигна с това? Кой отвори кутията на Пандора за ислямския екстремизъм и с тов стана първопричината за развихряне на тероризма? Ама те комунистите не са далече от анархизма и тероризма, оше от Лениново време. (Спавка по- големия брат на Ленин). Сега се "загрижили" отново за Афганистан! Аднственото, за което им пари под са новите Американски противоракетни системи в Източна Европа срещу които нямат противодействие!
51
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
Dostatuchno e da vidish koie sobstvenik na CNN,FOX,NBC za da si napravish izvod dali da gi gledash izobshto.Nai smeshnata sluchka sus zapadnite medii lichno za men e po vreme na (avto)atentatite ot 11 sempemvri kogato reporterka ot BBC suobshtava za padaneto na sgrada nomer 7 ot svetovniya turgovski komplex 25 minuti predi da se sruti,no nai smeshnoto e che kogato suobshtava tazi novina zad reporterkata se vijda vuprosnata sgrada nomer 7 oshte cyala i nepokutnata.Napishete v youtube BBC building #7.
50
0
 
0
 
! Отговори
прелитащ преди 15 години
..........по онова време си чанчех ушите да слушам Свободна Европа,Гласът на Америка и Дойче Веле......мечтаех си да дойдат Американците щот ми бе писнало от СССР истини и комунистически лъжи и извъртания...........мина време и видях че няма разлика.......нямах идеа..... за мен CNN бе гласът на истината безпристрастна..........и се разочаровах виждайки как се манипулират истината и фактите с войната в Югославия,Ирак и където и да било другаде ........НАТО мислех си че е нещо добро носещо прогрес и мир.........и отново се разочаровах щот не са по различни от Варшавският договор........Грузинците нападнаха НЕ Руснаците ..........И вижте как се извъртат нещата.......и нещо почна да ми писва и от НАТО и от ЕС..... а тъпия президент на САЩ съм го отписал от преди години.Че как да съм Русофил или Американофил като и двете страни ни бъзикат гонейки интересите си а ние какво печелим??????????А от време си мисля че не е голям килипир "Ако ги стигнем Американците"!!!!!!!!