Китайка героиня се жертва заради приятелка

15-годишната Гуо беше пометена от кола, но спаси живот
Обновена: 16 яну 2012 18:20 | 16 яну 2012 18:19, Екип на Dnes.bg
49

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
8
 
35
 
! Отговори
Пройдю преди 12 години
Ванът не идва право срещу тях, а просто си кара по улицата. Те вървят в групичка право срещу колите и си го търсят. Защо не се движеха плътно вляво, по възможност в колонка, докато изчакат момент за пресичане? Защото са тъпо стадо, затова. И така ли се пресича, на завой без видимост? Никаква дисциплина, същото е и в метрото - всеки тъпче другия. Bubbles, не го взимай толкова лично или че двамата са писали конкретно по адрес на деца. Китайците масово си дават бебето-момиче за осиновяване.
44
11
 
38
 
! Отговори
Bubbles преди 12 години
44 @Bravo Ти изобщо четеш ли какви са ги писали тия двамата?Хайде ще цитирам : @КАТ -"Дано тая не се оправи никога и повече да гинат по улицата..."@Neverever - "Ако залипсват 5-6 милиона от тия няма и да се забележи..."Е я ми кажи кой нормален човек пише подобни ужасии по адрес на деца?Ми ако утре твоето дете пострада така и аз почна да ги пиша такива по негов адрес дали ще ти е яко? И се научи на култура и правопис, *** и бе ще викаш на мегдана у село!
43
8
 
38
 
! Отговори
дафервфврфвр преди 12 години
Абе шофьора що не спира, ами отпрашва нанякъде ? *** *** жълт !
42
11
 
35
 
! Отговори
Цонка преди 12 години
Да, да смешничко е...
41
13
 
40
 
! Отговори
pl преди 12 години
Гледайте видиеото и обисленето хубаво всяко едно действие на тази така наречена геориня. Едната *** дърпа другата, навлиза в пътното платно и забравя да се огледа. Това ли ви е георинята?!
40
11
 
35
 
! Отговори
Bravo преди 12 години
на Bubbles за това, че си е дала правото да разпорежда кой има и кой няма право да говори и пише глупости (защо да са neverever и КАТ, като може да е тя N1), както и мъдро да отсъжда начина, по който светът би станал по-добър! Ааааахахахха, горката. И вече се намесват психични болести (ти изпи ли си хапчетата, ***?), ***, пожелали смъртта на дете/деца и цял сериал стана... Мила, почвай да учиш китайски!
39
12
 
39
 
! Отговори
Bubbles преди 12 години
@Neverever всъщност по добрия вариант е да залипсват 5-6 милиона екземпляри като тебе и @КАТ, хем ще се забележи, хем света ще стане по добро място, без *** като вас!А ти @КАТ нямаш право да пишеш и говориш подобни глупости, без значение дали става дума за китайци, джагатайци или патагонци. Те са хора като всички останали, още повече че тук става дума за деца, а само един истински психично болен *** би какъвто изглежда си ти, би могъл да пожелае смърт на дете/деца.
38
16
 
38
 
! Отговори
neverever преди 12 години
До 41: медиИте бе, човек, медиИте, не медийте!!! Има ли смисъл да навикваш неграмотно? Иначе няма какво да се коментира, че ако залипсват 5-6 (милиона, не човека!), което никой няма и да забележи, пак ще останат над 1 милиард китайци. Вие имате ли нужда от тях? Над този проблем би трябвало да се позамислите - не кой, защо и дали бил герой. Те работят по 16-18ч. за купичка ориз, а вие?
37
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може ли да питам тая Гуо защо след като издурпва приятелката си за ръката към ''тротоара'' прави 2-3 стъпки навътре към улицата , че като ли баш да се намести пред буса за удар?? Просто сцената изгелжда нелепо и действията са лишени от смисъл!! А иначе тука вия хорица български пишете за саможертви китайски, а колко отидоха да оставят цвете на 6 ян. или дори да се сетят за Ботев и негоавата жертва.Ще ви кажа-почти никой!! Отворете книга и затворете медийте, които ви промиха самоличността!!
36
16
 
34
 
! Отговори
полукитаец преди 12 години
Китайците вече управляват света!
35
16
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната китайска тъпотия.Просто двете пикли се дърпаха и теглиха по средата на пътя както повечето *** кифли на 14-15 години.Колата просто зе едната.Имаха всичкото време на света за да се махнат от пътя ама докато пропатува таа мисъл от тиквата на едната и докато го съгласува с тиквата на другата и НАЙ-ВЕЧЕ докато спрат да се теглят и дърпат вместо да пресекат нормално и стана утре.*** пуйки.
34
22
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая ***, нищо да не беше правила и си пресичаха без проблем, а тя се уби та да я блъсне колата.
33
26
 
43
 
! Отговори
KAT преди 12 години
Тука абсолютно никакво спасяване нямаше - само сляп не би видял че нямаше абсолютно никаква опасност издърпаното момиче да бъде блъснато. А пострадалата сама си е виновно защото застана да се кара или говори нещо, като си мисли че е на мегдана и забрави за минаващите коли. Дано никога не се оправи и дано повече китайки гинат по пътищата, авно не заслужават да живеят като са такива *** п*тки!!!
32
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Това е постанвка братя и сестри, отворете очите си за Истината !!!"Айде не опошлявай постъпката свеждайки я до собствените си разбирания.
31
32
 
38
 
! Отговори
neo5 преди 12 години
Това е постанвка братя и сестри, отворете очите си за Истината !!!
30
11
 
34
 
! Отговори
VARG преди 12 години
bravas
29
10
 
34
 
! Отговори
до 11 номер преди 12 години
вица е супер. хаха.
28
14
 
44
 
! Отговори
аз преди 12 години
Тези малко като овци ходят по пътя.А шофьора май беше дебилен.Тези китайци никога няма да управляват света.
27
8
 
51
 
! Отговори
буба преди 12 години
най ме впе4атли как ония 3-те продължават спокойно напред, а мисля видяха кво стана.Иначе по скоро ония 3те отпред са виновни щото рисково тръгнаха напред и подлъгаха шофьора :(
26
10
 
45
 
! Отговори
Посетител преди 12 години
В Китай никой не спазва никакви правила за движение - нито шофьори, нито пешеходци. До преди 10 години нямаше и правилник за движението, сега - не знам, може и да има. Пешеходците не гледат светофара, движат се на тълпи. И у нас много хора не спазват правилата, но в Китай са много повече, освен че и тълпите са много по-големи.