9 българи задържани в Малайзия за източване на банкомати

Престъплението е извършено в Мексико
13 апр 2012 14:16,
57
9 българи задържани в Малайзия за източване на банкомати

Група от девет българи, заподозрени, че източвали банкомати, бяха задържани в Куала Лумпур

Група от деветима българи, заподозрени, че източвали банкомати със скимиращи устройства, бяха задържан в столицата на Малайзия Куала Лумпур. Това съобщиха новозеландският вестник Otago Daily Times и радиостация New Zealand.

На двама от групата е било попречено да се качат на самолет за новозеландския град Оукланд. Партньорът на единия от тях също останал в малайзийската столица, а шестимата заминали за Нова Зеландия.

Карън Ъруин, служителка на имиграционната служба на Нова Зеландия, заяви, че двамата са били арестувани по обвинения, че използвали скимиращи устройства в Мексико.

Шестимата, които пристигнали в Оукланд, отказали да бъдат разпитани от имиграционните власти и били върнати обратно в Куала Лумпур.

Полицията в руския град Санкт Петербург разби миналия месец международна престъпна група, специализирана в източване на банкомати. Сред арестуваните бяха и двама българи, пише новозеландският вестник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
9
 
35
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
В Бразилия вече българските граждани попадат в графа "опасни престъпници"! И познайте заради *** ,заради турците или заради българите ?
47
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Олеее тези много *** бре :) да правят такива глупости в държава с валидно смъртно наказание. В тази страна за нищо дават смъртно наказание. Ще пия няколко ракии за момчетата, че май нема дълго да са на тоя свят.
46
12
 
36
 
! Отговори
капитан морган преди 12 години
*** сте вие че веднага скачате срещу момчетата-каквито и да са ама си харчат парите в българия.всички големи империи сас се създали отчасти и с пиратството което е било покровителствано от крале и кралици-но вие *** с тези долни душици ви е яд че вие не можете нищо да свършите и се правите на праведни и плюете.тези хора ли опетниха и безтова грозния ви имидж на роби и пещерни хора които не могат една шепа държава да си оправят.кой ще ходи да краде ако има шанс за достоен живот тук...
45
9
 
35
 
! Отговори
гурбетчия до 51 преди 12 години
Българки са бе брат ,ела и виш ,дори и студентките ви заработват допълнителни парички ! Ела на Курфюрщендам и виж какво представлявате ,внимавай да не срещнеш случайно сестра си тук !
44
9
 
37
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Българи ,що крадете толкова много бе ,що жените ви идват тук да работят като "сервитьорки" а пък се ч..... с шефовете си ?! Защо ме карате да се срамувам да кажа ,че съм роден в Бг.?!
43
12
 
35
 
! Отговори
видяхте ли се за преди 12 години
пореден път какво представлявате ! Не са виновни *** ,че не сте желани в чужбина ! Не ми говорете нищо хубаво за народ,който издига престъпници като нац.герои :Левски ,капитан Петко и др.,прави паметници на престъпниците ,дори на Батето му направихте паметник дето поиска 1 000 000 долара рушвет за олимпийските игри и стана такъв голям международен скандал,че българите ако имаха чувство за срам трябваше в дън земя да се скрият ,а те паметник на Батето направиха ! КРАДЦИ И *** !!!
42
9
 
35
 
! Отговори
цигани са преди 12 години
не са българи ! Само *** ни подриват авторитета в чужбина ! Заради тези *** никъде не ни искат ,представят се за българи с защото са с бг. паспорти !
41
8
 
33
 
! Отговори
Пак Аз преди 12 години
Люлин пречи на София да се развива!
40
9
 
34
 
! Отговори
До34 и не само! преди 12 години
Баце, Маце, Брадчед, Браточка... като ви чета ми се повръща.Споко, Чат ли си, Братле ... и мога да подължа до безсъзнание.Ти (вие) All сте НАКАЗАНИ! Ограничени, скапаняци Люлински!
39
11
 
36
 
! Отговори
До 42 преди 12 години
След като ти прочетох коментара и виждам начина ти на мислене и културата ти, силно започвам да се съмнявам че *** май е останал в България. Това обаче не ме прави щастлив!
38
11
 
36
 
! Отговори
Едно хубаво нещо преди 12 години
Хубавото на демокрацията, че се чисти нацията. Всичкият ***, дето бърза да се напечели се изнася от България. Най-хубавото е, този *** там да си остане, никога да не се връща в Родината ни. Лакомо дупе, кръв ***. Дай Боже и всичкото *** да се изнесе навън, че много станаха, а пък много от тях са разбойници, мързеливи, крадливи, гладни.
37
9
 
35
 
! Отговори
From New Zealand преди 12 години
Браво 40, много си прав за всичко!
36
11
 
43
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
Аз ще ти кажа каква е разликата-*** е кокошкар на дребно,без претенции че е умен а българина е кокошкар на дребно с претенции,че е най-умния,най-работливия,най-красивия и всичко най което се сетиш.До 37-глупаво е да се намесва БСП в случей като такива.Напротив точно този случей ни показва,че не комунистите са ни виновни,че сме калпав народ.Ела в Нова Зеландия и ще разбереш колко смотан народ сме,няма единност,само се плюем един друг и на 17000км-*** работа сме...***
35
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kakva e razlikata mejdu bulgarin i tsiganin nyakoy moje li dami kaje
34
10
 
39
 
! Отговори
фф преди 12 години
Ми как източиха наще пари и парите на бащите ни никои не пита
33
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** народ сме българите, брал съм ядовете на такива "българи". Който и да отиде в тая държава ще го сочат с пръст и ще му викат "българин" символ на нещо мръсно и крадящо... като комунистическта партия бесепе - символ на кражби и убийства за честно изкраваща прхраната си част от народа!
32
9
 
43
 
! Отговори
Niko преди 12 години
Не исикам да ги мисля завалиите.... В мюсюлманските затвори ще им скъсат задниците.... Засужават си го....
31
13
 
34
 
! Отговори
777 преди 12 години
Тази вечер ще пия за тези 9 бг индианци.Голям кеф
30
8
 
45
 
! Отговори
До 33 преди 12 години
Мани баце, нищо 4удно да по4нат скоро да ни събли4ат и голи по летищата като видят БГ паспорт да носим. Вси4ки ще минават с дрехи с костюми, ние ще минаваме проверките по бели *** и на бос крак.
29
9
 
42
 
! Отговори
topor преди 12 години
Спокойно, ребята!Единстнвената новина за България днес по финансовите пазари, е че днес са хванали некакви шемети с напечатени1-2млн фалшиви вносни пари. Е те това гради имиджа ни. Не че не е изграден от времето на атентата по Папата де.