"Курир": Българин убил сърбин в Малта

Преди това избухнал скандал
12 фев 2014 11:05, Елка Василева
19
"Курир": Българин убил сърбин в Малта
Снимка: архив, Reuters

Български гражданин е заподозрян за убийството на 27-годишен сърбин в Малта. Драголюб Кристич от Белград е бил прободен с нож в сърцето, пише сръбският вестник „Курир“.

Трагедията се е разиграла вчера около 2,15 ч. в жилище в малтийския залив Сейнт Пол. Кристич е бил там заедно с още един сърбин, македонец и гражданин на България. Тримата са задържани, като за убийството е заподозрян българинът, пише сръбското издание, като се позовава на източник от разследването.

След вероятно солидно почерпване между младите мъже избухнал скандал и те се сбили. „Съседите били недоволни, тъй като не можели да спят от силната музика. Хората от апартамента на последния етаж обаче не поискали да я намалят въпреки молбите на собственика на жилището. Затова никой не е чул как е станало убийството“, казаха живущи в сградата пред малтийски журналисти. Станало е ясно също така, че убитият Кристич не е живеел във въпросния апартамент, но често е ходел там – вероятно при свой приятел.

Кристич е намерен на стълбите в сградата и около него е имало много кървави следи. На мястото на трагедията полицията е открила ножа, с който е извършено убийството.

Кристич е работел като строител в Малта от октомври 2013 г., пише още сръбското издание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Време е нашите "редактори", "журналисти" и прочее пишман-новинари, да се научат да поднасят новините така че хем да не нарушават правилата, хем да кажат нещата, каквито са.Ако само някой от днес.бг си беше направил труда да отвори кой да е новинарски сайт от Малта и да вземе снимка на "българина", веднага щеше да лъсне истината. А именно, че става дума за особено *** гражданин с не-интелигентен поглед. Който може и да има български паспорт по рождение, но няма нищо общо с българския етнос.
13
0
 
1
 
! Отговори
Stefan преди 10 години
До Анонимен Emil Atanasov 27 godishen e bulgarina
12
5
 
4
 
! Отговори
Фекалино Diario преди 10 години
И защо ни занимавате с пиянски истории? Това ли ви е новината? А пък за идиотските коментари направо не ми се говори; разни безписмени *** гордо демонстрират бездънната си простащина!
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Си горно имало е защо? те и нашите неса стока а *** и сърбите не лъжат по принцип са с голямо его и нищо чудно на момчето даму е писнало от нападките и обидите . познавам мн от тия л* *** които са мигрирали по време на войната неса стока. Може би на бълканите теса наи големите националисти които познавам
10
6
 
10
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Браво , най-после една хубава новина , БЪЛГАРИН убил србско-комунистическо прасе , браво , паметник да му издигнен като герой на новото Българско Възраждане и Национално-освободителна революция за разгром на руско-комунистическото робство !
9
2
 
10
 
! Отговори
умен гущер преди 10 години
Сигурно е имало групов секс преди това и макето е извикало ,,Ох,,! и тоя без да иска е гътнал сърбина за урок да мълчи
8
0
 
11
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
Ти буквите ъ, й и я познаваш ли или сте роднини по линия на едрия рогат ***
7
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
наи големите предатели от югославианите са Харватите и Македонците които дават работа на бг турците Харватина ми казва че Балгарите и Харватите сме били кравни Братя по исторически данни ама лошото е че дават работата на бг Турците
6
1
 
6
 
! Отговори
допалнение кам5 преди 10 години
да наемат мисулмани за строителна работа
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
балгарина сигурно е от разградският караи,асеновград,хасково,с имена исмаил,ахмед,или ром така наречените югославияни имат навика да наемат балгарски мисулмани казвам го от нагледен опит
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
I PAK e spesteno imeto-tursko
3
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комплексари от 3 к*нефа събрани на едно място, какво очаквате
2
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Балканска простотия...
1
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Балкано-свинска работа.