Повечето ранени са пострадали при паническото бягство

Хотелите настаняват безплатно хора от концерта на Ариана Гранде
6
Повечето ранени са пострадали при паническото бягство
Снимка: Reuters

Голяма част от ранените на концерта на Ариана Гранде в зала "Манчестър Арена" са пострадали в опита си да избягат от мястото заради настъпилата паника след взрива на терориста, който загина на място.

Още по темата

По последни данни при атентата са загинали 22 души, а  59 са ранени.

Районът около залата е отцепен, има и изключително засилено полицейско присъствие, каза пред Нова телевизия журналистът от BBC Емилия Минчева.

Тя разказа още, че всички в града са солидарни към случилото се.

Хората приютяват тези, които са пътували от далеч за концерта на Ариана Гранде и сега не могат да се приберат, защото гарата е затворена, всички влакове са спрени, допълни Минчева.

Хотелите също са отворили врати и настаняват безплатно.

"Манчестър е мини версия на Лондон. Тук миксът на хора от различни култури и националности е огромен, градът е много пъстър. Има много емигранти", добави тя.

"Родителите цяла нощ публикуваха снимки на децата си в социалните мрежи, опитвайки се да намерят информация за тях, а концерът на Ариана Грандее бил посетен основно от тийнейджъри", каза още сънароднимката ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва ли са пострадали англичани.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #4Поне сме живи, а през оня период имахме и прираст... Питай папуасите и индианците(колкото са останали) за сладостите от ,,цивилизацията''... Писател!!!
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупе.ндер, единствените страни които стават що годе за живот в Африка, са именно "колонизираните" от ЮК.Други такива "колонизирани" са Австралия, САЩ, Канада, Нова Зеландия, Индия. Нас дето ни колонизираха при.матите от сесесеретУ сме още в трета глуха.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала на англичаните. Веднага си помагат отварят хотелите и вратите на домът си.Големци са.
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колко стотици хиляди невинни хора от Африка и Азия са били ранявани и зитребвани като животни по време на колонизирането от страна на Англия?НИма англо-педофилетата си мислеха, че няма да им се върне с отсрочка+лихвите?Колелото се върти, не го забравяйте това!