Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!

Момиченцето е една от 22-те жертви на атентата в Манчестър
24 май 2017 13:30,
170
Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!
Сафи Роуз Русос. Снимка: Twitter

Майката на 8-годишната Сафи, която е една от жертвите на кървавия терор в Манчестър, все още не знае за ужасяващата смърт на дъщеря си, разказва пред "Мирър" съсед на семейството.

Малкото дете било на концерта на Ариана Гранде заедно с майка си и по-голямата си сестра.

Още по темата

Когато атентаторът се взривява на един от входовете на залата, пироните започват да летят навсякъде и поразяват смъртоносно Сафи.

Майка й Лиза и 20-годишната й сестра Ашли са откарани веднага в болница, още са там, в неведение за трагедията, за разлика от бащата, който пристигнал в Манчестър, за да прибере семейството си, но разбрал от властите за ужасяващата смърт на малкото си дете и за ранените съпруга и голяма дъщеря.

"Той отишъл да ги вземе, но намерил съпругата си в критично състояние, Аш била ранена, а Сафи загинала", казва пред изданието съседът на семейството.

Лелята на двете момичета сподели пред "Дейли Мейл": "Това е най-лошият кошмар за всеки родител. Нищо не може да се каже повече или направи. Сафи беше толкова красива и очарователна. Защо ни я отнеха? Родителите й са уважавани хора, които работят усилено през целия си живот. И всичко това се случи заради някаква злобна измет".

Терористичната атака, извършена от атентатора Салман Абеди, удари Манчестър в понеделник вечерта. Самоубиецът, натъпкан с пирони и експлозиви, се взриви сред тълпата във фоайето до входа на закрития стадион "Манчестър Арена" в 22,35 часа местно време.

Междувременно британската полиция заяви, че е увеличила броя на служителите си по улиците на Лондон, както и че след самоубийствения атентат в Манчестър военнослужещи ще охраняват обекти с ключово значение, включително Бъкингамския дворец и резиденцията на премиера на "Даунинг стрийт".

Британският министър-председател Тереза Мей обяви снощи, че равнището на заплаха е повишено до "критично", което означава силна вероятност за непосредствено предстоящ атентат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова долнопробни коментари има тук, че не се учудвам вече защо светът стана толкова отвратително място за живеене!Утре ще ги видите като ''нормални'' хора на улицата... А за всичко това едно гнусно, АНОНИМНО, показващо истинската си същност същество, пропито с простотия и злоба. Както някой беше казал- добре, че сутрин не виждат в огледалото душата си!
116
1
 
8
 
! Отговори
Рали преди 6 години
Нищо чудно, че ни гледат като втора ръка хора. .. понякога се чудя защо, но като прочета коментарите в днес бг и ми става ясно. Животни такива! Как не ви е срам да се радвате, че деца са убити по такъв жесток начин?
115
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не вярвам, след камиона в ница който уби 80 души и рани тежко още 200 :) , веднага пускат някава блудкава история за деца че да повярват глупаците
114
5
 
13
 
! Отговори
redordead преди 6 години
тук в коментарите се е събрала цялата *** на галаткиката...как може да се радвате на смъртта на деца бе?!
113
8
 
2
 
! Отговори
Така ви се пада преди 6 години
Моля те не говори лоша приказка за Симеон ако обичаш и второ това момиченце ако беше пораснало щеше да гледа на България и Българите като на втора ръка хора. Не ми пука. Каквото си надробил това ще посърбаш. Българска поговорка
112
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 139 ..Така...Бритиш Империята е мачкала...Щото при цар Симеон не мачкахме народи мпреди 1000 години? Какво общо има това момиченце с болните мозъци? като си голям мъж ела се бий, не да се взриваваш, каввал.
111
0
 
5
 
! Отговори
Така ви се пада преди 6 години
Искам само да добавя, че БИ е мачкала, погазвала най брутално и арогантно купища народи и до такава степен, че на фона на това САЩ изглеждат като писенца с техните провокирани конфликти
110
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да повярвам , че тук има хора които се радват, че 22 души от които това момиченце са мъртви. Не народ, а *** и с това ще свърша!
109
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 134 Малко ли им е? Значи това детенце на снимката е мвиновно за политиката на Англия от време оно? ССтига беее... Ти си ***! И преди да ме обвини да ти кажа че съм патриот и русофил.
108
3
 
1
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До Така ви се пада. Всъщност като се замисля.... много сте прав!
107
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Костов е виновен!
106
6
 
13
 
! Отговори
Така ви се пада преди 6 години
Англо-саксонци. Нашите деца като ги клаха, биха, *** и потурчваха 500 години никой нищо не каза. Заради вас! които винаги сте били против България и винаги сте подкрепяли турция и османската империя. Всъщност англосаксонците са тези които финансират османската инвазия на БП. Сега е ваш ред да усетите болката ни. Малко ви е. Ако можех лично щях да ви затрия мизерната държава!
105
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 131 Истина е една- да се изхвърлят всички маннгали от ЕВРОПА И ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ТАКИВА В ЕВРОПА ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА. КАТО КАЗВАМ ВСИЧКИ МАННГАЛИ ТОВА ЗНАЧИ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ! ОТ 50 ГОДИНИ МОЖЕ ДА СИ В ЕВРОПА, НО АКО СИ МЮСЮЛМАНИН- МАРШ НА ИЗТОК.МРЪССНА ИСЛЯМСКА СГГАН!
104
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що при Фюрерът нямашер атентати в Европа, бе? Не беше налазил средния изток да ги мачка ли тия ***? Представете си думата бежанец в Германия по негово време??????? WTF?
103
0
 
14
 
! Отговори
Мусад преди 6 години
Истината е, че трябват здрави мерки в цяла Европа!!!
102
1
 
22
 
! Отговори
Аллах е свиня преди 6 години
.....и по-зле ще става !!!!
101
1
 
34
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Общество, което поставя правата на престъпника пред тези на жертвата му е обречено, това ще доведе или до разпаднето му , или до гражданска война и диктатура!Със своята псевдо либерална политика западния свят е тръгнал в една от тези две посоки- или ще стане жертва на ислямския фундаментализъм и ще бъде погълнат от него- или гражданска война която ще помете исляма от Европа заедно с изперкалия политически елит, който създаде множеството критични проблеми по целия свят!
100
1
 
35
 
! Отговори
БГ преди 6 години
от поне 20г трябваше да се забрани мюсюлмани да влизат в Европа хора от 15в не могат да живеят с такива от 21
99
0
 
14
 
! Отговори
Shark преди 6 години
"...И всичко това се случи заради някаква злобна ***".".. - това е цитат от статията, нали няма да сложите *** на определени не много нравещи се вам думички. Ето, хората го казват, не ние тук в коментарите. И още нещо, това изречение е много показателно за това, че е време всичката "Злобна ***" - отново цитирам, да бъде депортирана кой откъдето е, без право да влизат в Европа!!!
98
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
refugees welcome