Благотворителният концерт в Манчестър ще се състои

В него ще участва и американската певица Ариана Гранде
4 юни 2017 17:27, Анисия Иванова
14
Благотворителният концерт в Манчестър ще се състои
Снимка: БТА

Благотворителният концерт "One Love Manchester" ще се състои тази вечер в Манчестър, както бе планирано, но мерките за сигурност ще бъдат увеличени след снощното терористично нападение в Лондон, оповести полицията, цитирана от Ройтерс и Асошиейтед прес. Шоуто има за цел да се съберат средства за жертвите на терористичната атака в Манчестър на 22 май.

Още по темата

Концертът ще е с участието на американската певица Ариана Гранде, в края на чието шоу преди близо две седмици Салман Абеди се взриви, причинявайки смъртта на 22-ма души и ранявайки други 116.

Сред останалите участници в концерта ще са "Колдплей", Джъстин Бийбър, Майли Сайръс, Кейти Пери, Фарел Уилямс, "Тейк дет", Маркъс Мъмфорд, "Блек айд пийс". 

"Ще бъдат взети допълнителни мерки за сигурност", поясниха от полицията. "Ще настояваме присъстващите да не носят чанти."

Приходите от концерта са предназначени за фонд за спешна помощ, учреден от град Манчестър и Британския Червен кръст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе така стана - кой онаковал, кой не онаковал...
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На ранените може да се помогне, но не е това начина, който иска да им преведе директно, вместода се губят половината за организация на концерт. Все пак екипите там едва ли работят безплатно. А на концерта да не се ходи изобщо. Бойкот. Най-малкото защото тази певица е подкрепя ислямски организации като BLM примерно. Просто тези музиканти искат да препотвърдят че все още имат потентност да привличат публика и че не са сгафили, след като са.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли траур, кви концерти, всичко е кинти. "Бягай, скрий се и кажи" - все пак е малко по-добре от "Дръжте се за ръчички и пейте в глас"
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак глупости. Днес цял ден само новини за атентати
5
5
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Разбира се че всички средства от концерта "Една любов - Манчестър" ще отидат за пострадалите!Ариана Гранде вече каза че ще поеме погребенията на убитите и лечението на ранените. Аз съм фен на Тейк Дат и те също ще дарят изцяло приходите си от участието си довечера за пострадалите, още повече че момчетата са от Манчестър /те вече дариха и хонорарите си от концерта в Ливърпул на фондацията в Манчестър/
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво ще направят с този концерт и парите от него? Ще купят златни ковчези на загиналите ли, к'во ли?
3
3
 
8
 
! Отговори
Ютубе преди 6 години
ФЕМИНИЗЪМ И ТОЛЕРАНТНОСТ ЗАЛИЧАВАТ ЦЕЛИ ЦИВИЛИЗАЦИИ... ЩЕ ПОПИТАТЕ ЗАЩО?МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ЦЯЛ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ПО ВЪПРОСА
2
9
 
5
 
! Отговори
Баи х.и преди 6 години
Добре че изчака до днеска.двоен благотворителен концерт,за миналата седмица и за снощи..прозорливо е момичето...
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не настъпи два пъти мотиката.